Vrtiguz - Nissan 200sx S14
Collapse
X
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
imam jos jedan predlog, posto ih malo ima, slobodno pusti oglas da se vrti par brojeva na neku "jaku" cifru kao da ga neko prodaje... onda kupi te oglase i idi kod njih u osiguranje i iako ti budu nudili neku malu cenu ti im "pokazi" trzisnu vrednost tvog auta i to bi trebalo da pali, to mi je rekao jednom prilikom lik iz jednog osiguranja(diskrecija zagarantovana)
Comment
-
-
Deo koji ti isplate kada potpises je minimalna suma tj obavezna suma koju moraju da ti isplate, posle se tuzakas za ostatak para... Tako mi rekli u osiguranju i jos jedan decko koji je bio u slucnoj situaciji, ali najbolje je nista ne potpisivati slazem se.
Kazes da se opusti... Sta je tu za opustanje ? Treba da ih tuzis za ovo, za ono, za bla, bla, bla samo da bi izvukao pare... Meni to odvlaci vise zivaca i nabija mi jos stresa...
Da je to sa osiguranjima regulisano kako treba bilo bi "dobar dan u ovlascenom servisu, par nedelja kasnije, evo kljucevi, dovidjenja"
Al' no dobro, zivimo u nadi i da ce to jednog dana doci na svoje
Comment
-
-
-
jaoo, illegalni, pa gde bas sad nadje da postavljas ovakve fotke
salim se
sanjacu nocas ovaj auto i zarko cu zeleti da i moj jednog dana izgleda ovakoKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment