Vrtiguz - Nissan 200sx S14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cepa D
    CBC Senator
    • 28.09.2005
    • 242
    • Cerak

Iz lichnog iskustva, samo strpljenje, naoruzaj se chelichnim zivcima i prihvati da se nece brzo zavrshiti. Nadam se da ce sve ispasti normalno shto se zapisnika tiche pa makar ne isplatili celokupnu shtetu jer u suprotnom nemash izbora nego da se poshteno preznojish nalazeci delove za "nju".

Ja sam posle mesec ipo spizdio auto potpuno mojom krivicom i veruj mi popravljanje kola kao shto su eclipse/silvia... na svoju ruku je ravno paklu. seriously

Savetujem ti da gledash na bilo koji nachin da dovuchesh auto u NISSAN jer kad pochnesh da sastavljash auto videcesh da gomilu plastikica, original zabica, nosacha itd nemash shanse ni da nadjesh u nekom online shopu, a i da nadjesh koshtaju. Pogledaj moj primer, upravo sada izmedju branika i veznog lima ja bi trebao da imam josh 4 komada plastike koje ne mogu da provalim ni kako su kategorisani kao deo a kamoli da ih nadjem.
    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Uf...
      Opusti se koliko mozes, sredice se to i naplatices stetu od osiguranja...

Comment

• level3
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2006
        • 857
        • BGD, V.B. Karaburma

Drz se faco!

Imas fore do 10 jula da sredis ceo auto, Vrbas 201m pocinje 12-13 jula.
        www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

@Cepa - videcu sta i kako, jer ne znam da li ce mi osiguranje priznati cenu popravke u Nissan servisu, a ako mi ne priznaju sve, ima usi da mi otpadnu

medjutim, imam jos jednu varijantu
          nasao sam u Bosni za 750e (mozda i manje) komplet S14, bez motora i menjaca, tako da sa svakom procenom preko 1500e, mogu biti u plusu

no, cekam prvo zapisnik da vidim sta ce da kaze, nadam se da nece proceniti da je njegova krivica recimo 80% a moja 20%, pa da me onda osiguranje naduva
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Ili si 100% kriv ili nisi... Koje su to gluposti 80/20...
            Osiguranje ce ti max isplatiti 220k i to ako imas vezu, preko toga - sud... I tih 220k zavisi od toga koliko ti vredi auto po kataloskoj vrednosti.

Po tog stranca idi odmah, ovo ti najiskrenije kazem... Mene je kostalo 3 meseca bez auta umesto 10ak dana, jer sam dosao 5min posle lika koji je uzeo ceo prednji deo...

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Vocko ne pricaj kojesta...
              Nisu gluposti...Kad dobijes da potpises obracun od osiguranja lepo pise sa koliko % si ucestvovao u udesu...
              Ne mogu oni tebi nista da isplate napamet tj. bez predracuna iz servisa i procene stete itd...Osim naravno u slucaju kao sto je bio moj da je totalna steta na autu ali to ovde nije slucaj...

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Najbitnije je da nije bilo alkohola tako da ce se srediti to sve preko osiguranja...

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

hahha, to me podseti na policajca dileju (mladji je od mene)
                  ja duvao balon, i naravno nula
                  i rekoh mu, popio sam pivo pre 2 veceri
                  kaze in :"I NE DRZI DO SAD??!! Lose ti to pivo"
                  Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Meni pise da je njihov osiguranik doprineo sa 0% udela u stvaranju stete, a ja ostao bez dosta delova prednjeg kraja, pa su opet isplatili stetu.

Mada mi i dalje nije jasno kako krivica moze da se deli ? Neko mi uleti u traku, ja bezim od njega da spasim sebi zivot i onda posle i ja "kriv" tj donekle kriv ?!
                    To su opet neki pravno-birokratski fazoni... gluposti... Mrzim birokratiju i sve to...

Zao mi je svakog ko upadne u to kolo

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

pa dobro, ali ako si ti mozda vozio 80 po gradu, a on ti izleteo iz sporedne ulice, onda je obostrana krivica

ili je on bez razloga naglo stao, a ti nisi drzao odstojanje i nabio se odpozadi

milijardu situacija u kojima oba vozaca pogrese

Comment

• Uzelac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.12.2006
                        • 1717
                        • munZe

Originally posted by Vocko
                        Woonze i tebi odbijaju do 40% od cene limenih delova, pa ti vidi koliko bi ti se isplatilo da teras u ovlasceni... Da sam imao pare oterao bih i doplatio tih 1000e, koliko osiguranje ne bi pokrilo...
                        Bio je golf, imao je kasko, platili su sve sve .
                        ALi znam da kad sam sabrao da idem kod neovlascenih ili da meni placaju na ruke kes za stetu i delove, popusio bih grdno.
                        work in progress

Comment

• Uzelac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.12.2006
                          • 1717
                          • munZe

Originally posted by skyline
                          pa dobro, ali ako si ti mozda vozio 80 po gradu, a on ti izleteo iz sporedne ulice, onda je obostrana krivica

ili je on bez razloga naglo stao, a ti nisi drzao odstojanje i nabio se odpozadi

milijardu situacija u kojima oba vozaca pogrese
                          Nema toga, znas se ko je kriv ako dodje do lupanja i uvek je jedan i taj na**** i placa.

Btw. druga situacije je samo krivica onog pozadi, uvek.
                          work in progress

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

znaci, ti mi savetujes samo ovlasceni servis

a sta ako mi ne priznaju toliko koliko bi kostalo u ovlascenom, posto vrlo lako moze da predje tih magicnih 220 000

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Moja steta je bila znatno manja od tvoje.
                              Procena ovlascenog servisa 390k din uz klauzulu da mogu da se pojave naknadni "kvarovi", kao sto i jesu...

Da ti je auto do 4god star, problema ne bi bilo...
                              Caletova prijateljica ili sta mu vec dodje, sto si rekao, radi u osiguranju... Pricaj sa njom najbolje sta i kako, jer su meni rekli da se za preko tih 220k ceka resenje sudjenja, a to moze da potraje...

@Woonze - Respect sto si uspeo... Nazalost ja sam se njakao, ali sam uspeo da sredim sve na kraju uz dosta sexa.

Comment

• Kabi
                                CBC Veteran
                                • 22.08.2006
                                • 113
                                • Novi Sad

Jbg,bas steta a sto se tice licnog iskustva meni se takodje desilo na novim autom,par dana nakon sto sam ga preuzeo iz salona lik mi se zakucao na parkingu u zadnje desna vrata brzo sam to resio sa osiguranjem,stavio nova vrata i vozi dalje nadam se da ce kod tebe sve polagano da prodje..pozz

Comment

Working...
                                X