Vrtiguz - Nissan 200sx S14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

hehhe, Grebici su mestani jednog prigradskog naselja, sa druge strane Morave, nisu svi Cacani

vestak mora da popise delove, da nadje koliko kostaju ( da pokusa da nadje najjeftinije) i na osnovu toga i norma-casa za rad odredi vrednost stete

medjutim, ne moze da iznese neku smesnu cifru, jer za ovaj auto nema delova iz male privrede, vec su sve originali

ok, mozda je u Nissan servisu preduvana cena, ali i ovako, obzirom na pomenuto stanje sa no-name delovima, ne verujem da moze mnogo jeftinije da nadje

moze da mi racuna 60% nove haube i 60% novog krila, ali far mora nov i kosta 350 eura i u Nissanu i negde drugde
    soferka mora nova i kosta koliko kosta, maglenka takodje

u tih 5500 nije uracunato nista od nekih sitnih delova koji mogu sad tu da se pojave kad se skinu ovi spoljni osteceni

znaci, popravka lako moze izaci na 5000 uz nabavku "jeftinijih" delova

isao sam do jedne agencije da mi kazu katalosku vrednos auta i oni su rekli da vredi 400 000din, odnosno oko 5000e
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Johnny B lude
      CBC Senator XXL
      • 06.04.2007
      • 463
      • Beograd

Jbt, ja tek sad videh sta bi sa kolima
      Znaci odlepio sam, popizdeo sam i sta sve ne....AAAAAAAAAAA!
      Samo sam video slike, nisam citao sve ovo, ne mogu, mnogo se iznervirah!!!
      ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

@komsija od grebica: hebvi ga mora malo zezanje da se ne poludimo kez

u pravu si ovo sto se tice delova. mora novo, e postoji alternativa i to je dobro...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

e, komsija vec moze, nemoj da me mesas sa njima

salim se, ma, udri brigu na veselje, ne ljutim se
          sta da radim
          da placem nema svrhe, da se ubijem, glupo je, da vratim vreme ne mogu
          jedino st omogu je da sad budem priseban i da vidim koje mi je resenje najpovoljnije

nego stvar koja me nervira jos od nedelje je:
          bem ti ovakvu drzavu i osiguranje
          imas auto u super stanju, neko ti ga razbije njegovom krivicom i ti nikako nemas sansu da dovedes auto u prvobitno stanje, a kao si platio neko osiguranje

kazu, ok, jesi ostecena strana, i mi znamo koliko to kosta, ali mi necemo da ti damo sav potreban novac, i nista nam ne mozes
          snadji se, jbg, sta da ti kazemo
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

I da imas kasko opet ti ne bi pokrili popravku auta, zbog starosti... Naravno to ti ne bi rekli kada bi im placao. Nego tek kada se raspitas i shvatis da treba da osiguras auto na vecu cifru nego na katalosku vrednost...

Sta da ti kazem osim - opusti se... Poskocices prvih par puta, posle ce lakse da ti ulazi...

I nemoj da se nerviras mnogo, ne isplati se...

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

Originally posted by Vocko

Sta da ti kazem osim - opusti se... Poskocices prvih par puta, posle ce lakse da ti ulazi...
              hhhha

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

u ovakvim situacijama ladis glavu onom frazom "fala bogu svi smo citavi" ... a posto su svi citavi onda se kuka za auto ali hebes auto, bice auta... ja sam ostao bez jednog bez da sam ga slupo (oduzet u carinskom prekrsaju) pa sam preziveo. kad se samo setim da nisam mogo da spavam 2 meseca kolko me je bolelo to sto znam da ce neko drugi nit luk jeo nit miriso da sedne u moj auto za male pare ... pa, nistaaa... idemo dalje, sad imam i veci i brzi... mada, dan danas i ako je proslo 2 godine, samo kad pomislim na kupea stomak me zaboli...

dakle, ladne glave gledaj da iscupas sto vise mozes. budi dosadan ako treba idi svaki dan tamo, tutni neku paru vestaku i na kraju ce sve da ispadne ako ne odlicno onda bar vrlo dobro.

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

uh, today is the day
                  danas bi trebalo da dobijem zapisnik koji ce da mi odredi dalju sudbinu

ne bi trebalo da je ni delimicno moja krivica, ali od nase policije mogu svasta da ocekujem

Comment

• Cepa D
                    CBC Senator
                    • 28.09.2005
                    • 242
                    • Cerak

Aj pa javi.
                    A gledam da li postoji opcija da ti lepo osiguravajucem drushtvu, kad vec nece da plate preko vockove "magichne sume", kazesh "ne mora sve da mi popravite" i do te sume uzmesh delove za koje nisi siguran u kakvom su stanju na onom S14 bosancu. Tipa farove, maglenke...
                    I da onda ostalo uzmesh iz bosanca.

Drugo dobro pogledaj u kakvom je stanju onaj chitav far, dal ulazi prashina unutra, dal je od starosti staklo potamnelo itd. jer cesh kad dobijesh levi nov far imati razliku u boji koja mnooogo iritira i izgleda ruzno.
                    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

posto sam na poslu, matori se cimnuo do momka koji je radio uvidjaj

zapisnik sutra izmedju 12 i 1
                      ali rekao je da je nacrtao da je taj lik bio u levoj traci, tako da sam optimista

ja cu verovatno moci da dobijem profakturu za delove za bar 3000e, tako da postoji sansa da proglase totalku (pricao je ortak sa likom iz DDOR-a) i da mi isplate vecinu tog novca na ruke, a ja posle da se snalazim

u tom slicaju bih se potrudio oko dopremanja bosanca ( za koji mi ortak kaze da je bio u bas ok stanju kad ga je zadnji put gledao )

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

cije osigurannje ima taj nesretnik. ovo sto kaze cepa nije losa fora. znam recimo da dunav ima mnogo dobrog majstora ovde u BGD. ako je i u tvom slucaju tako zabole te... nek se oni hebavaju ti reci ocu auto kao sto je bio a opet znas da tu nema fush delova a obaska sto kod japanca nema peglanja.

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

obojica smo kod DDOR Novi Sad

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

chek da vam ja napisem sta je ddor novi sad pokusao sa mojim stricem koji je per par godina vozio W126 560 sel(becke tablice-austrijski drzavljanin)....tip ga lupi na sabackom mostu ,od pozadi sto posto kriv,uvidjaj ,sve ok,dobije procenu stete,po satnici iz srbije i po cenama delova u srbiji.na pocetku covek nije mogao da veruje onda uzme pa trazi da mu oni poprave auto u srbiji,ali ni to nisu hteli .na kraju se stric vrati u austriju i ode u "DAS" gde ima uplaceno godisnje "zastitu prava" ili na nemackom "rechtsschutz",oni im posalju ppismo da procenom servisa iz austrije,i sa vremenskim rokom od dve nedelje da se steta isplati ili ce im blokirati medjunarodni platni konto ....chik pogodite da li su mu platili....do zadnjeg centa
                            samo advokat,i mirno...uvek na njihovo zato imas tvoje zasto,a tu je i advokat koji sve proverava i belezi.
                            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• skijash
                              CBC Senator XXL
                              • 07.09.2007
                              • 1354
                              • Beograd
                              • wrx

Ne znam odakle vam to sa tom magičnom sumom. Mog ortaka je ubrzo pošto je kupio fiat stilo odvalio neki lik posred kola i napravio mu totalnu štetu. Znao je nekog u osiguranju (možda je to bilo presudno ) i isplatili su mu koliko se sećam 6000 evra. Ostatke kola je prodao za 2500, i pošto je auto platio valjda 7700 bio je u finom plusu posle svega toga i opet kupio stila samo sa malo boljom opremom
                              Tako da može od njih da se dobije dovoljno para, samo ih treba stisnuti. Druže šta da ti kažem, srećno sa birokratijom

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Poenta je u godistu auta i kataloskoj vrednosti!!!

Comment

Working...
                                X