uh uh uh ja zamisljam slicnu kombinaciju samo sa zlatnim detaljima...
Vrtiguz - Nissan 200sx S14
Collapse
X
-
Znao sam da ce vam se svideti. Meni se puno svideo. Sajt ima puno besnih primeraka.
Ja dajem idejice sta i kako bi valjalo da se radi
Iskreno nikada nisam bio ljubitelj s14, ali to je jer nisam znao sta je to
Ovako mi je paznju privlacila vise S15
Sada sam obrazovaniji
Comment
-
-
"koja je masa tvog auta i koji su prenosni odnosi
moj je 1270kg
u prvoj ide 65, u drugoj 115, u trecoj 170
izvinjavam se na off-u", says Skyline
__________________________________________________ _____________
Pa da ne off-ujemo vise reli legende
1200kg
prva-60, druga-110, treca-150, cetvrta-200, peta-240
Comment
-
-
olaaa, drugari
evo, najnoviji update, posto dugo vremena se nista niej zbivalo
dobijam na ruke kintu i radim auto
za vikend sam bio u bosni, kupio ceo auto, bez motora za 650e, rastavio ceo prednji kraj, spakovao u i na Octaviu i dovezao
danas odlazi kod majstora i nadam se za 15 dana vozi
problem mi je sad sto mi je ostatak auta ostao kod ortaka u Zenici i ne znam kako cu ga prebaciti, jer su me cimali i za ovo delova sto sam preterao, a tamo mi ostao komplet enterijer, vrata, stakla, diff, zadnji trap, menjac, tockovi....Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Super...najbolja varijanta ceo auto a pare na ruke...ali na zalost nije gotov do Vrbasa
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
auto mi je bio neophodan za vrbas i za celu sledecu sedmicu, jer cu biti u Beogradu, ali su me zenzuli iz osiguranja, te sam po delove otisao 7 dana kasnije
da su mi javili kad su obecali, vec bih lagano zavrsavao auto
eto, Zverko, ipak ces biti prviKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ako mislis na SX-a, nasli su mi drugari sa pungas foruma
cim sa kupio auto, dvojica su mi rekli da ima jedan u Vitezu, ako mi ikada ista zatreba
i zatrebalo mi
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-

ha zverko? sa 1.8 ce tesko da pravi neka besna vremena. Al zato sada ima picolovca 
Comment