RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cale
    CBC Senator
    • 22.03.2009
    • 297
    • Backa Topola

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Originally posted by savke
    Da bi se konektovao mora da bude uparen
    Imam isto fabricki handsfree, ali ne reaguje kad se stavi telefon. Da li postoji neka " caka" da bi se "uparili" , i gde ti ispise koju sifru da ukucas. Imam telefon bas koji je predvidjen za dati drzac, posto pise na drzacu za koje je modele. i kad se postavi telefon ,na malom zvucniku sa leve strane, tamo gde se cuju ona "teta" sto mnogo prica, cuje se kako "kvrcne", ali kad zvoni telefon ne gasi radio. Kao da se nisu "uparili". Imate li kakvu ideju sta bi mopglo da bude??
    NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
      CBC Senator XXL
      • 17.05.2010
      • 531
      • Beograd
      • Renault LagunaII 1.8 16v

e znate sto sam rekao ono kad upalim auto pa spadnu obrtaji pa se podignu i to samo prvo paljenje... jutros mi se ugasio... upalim i padnu obrtaji i ugasi se zna li ko sta moz bude problem.. cistili su mi leptir gasa i zamenili one dihtung gumice na leptiru...

Comment

• mdarko
        CBC Član
        • 18.02.2011
        • 30
        • Banja Luka

Originally posted by makinus
        ^^ Da nije mozda zbog ciscenja EGR-a?

Kad smo vec kod EGR-a, koliko dihtunga tu ukupno ima i zar ne bi trebalo da se zamene posle rasklapanja?
        Ma meni se ona lampica palila i prije nego što sam čistio EGR, zato sam ga i rasklapao, samo što je sad počeo da usporava. A što se tiče dihtunga, nema ih bar kod mene.

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Bilo bi lepo kad bi u neko skorije vreme napravili detaljno i tacno uputstvo sa savetima za skidanje, ciscenje i sklapanje egr ventila.

Comment

• hope
            CBC Senator
            • 03.06.2010
            • 212
            • ca

imam ja 4kom. uvoz austrija ,moze i jevtinije.[/quote]
            koliko para i u kakvom su stanju

Comment

• mupe
              CBC Senator XXL
              • 05.10.2006
              • 822
              • bg
              • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by AdiTerzo
              Originally posted by Laguna 2002
              Jesi li probao da zadržiš START dugme, da nije problem sa onim jezičkom na čitaču kartice.
              jesam i to sam probao opet nista...sve svjetli na tabli ali nikakav znak ne daje :/
              Meni to liči na neispravan anlaser. Probaj da ga kucneš čekićem, možda proradi.

Comment

• AdiTerzo
                CBC Početnik
                • 24.04.2011
                • 3
                • BiH

Originally posted by mupe
                Originally posted by AdiTerzo
                Originally posted by Laguna 2002
                Jesi li probao da zadržiš START dugme, da nije problem sa onim jezičkom na čitaču kartice.
                jesam i to sam probao opet nista...sve svjetli na tabli ali nikakav znak ne daje :/
                Meni to liči na neispravan anlaser. Probaj da ga kucneš čekićem, možda proradi.
                ok probat cu i to...hvala ti...

Comment

• mobbdeepqb
                  CBC Senator XXL
                  • 19.07.2009
                  • 383
                  • beograd

Stavio sam dnevna svetla,ali mi se ne svidja kako je ispalo,a i malo mi izgleda seljacki.Sta vi mislite?Da li sme da se vozi bez upaljenih farova sa ovim diodama?

Comment

• Laguna 2002
                    CBC Senator
                    • 13.12.2009
                    • 297
                    • Bačka Palanka

Ako nije fabrički predviđeno mesto mora atest ( makar tako piše ) http://www.b92.net/automobili/istrazuje ... _id=437300

Da bi prošao atest moraju da se ispune neki kriterijumi, a to su:

Дневно светло на моторним возилима, када је уграђено, мора имати светлећу површину од најмање 40 cm2 и емитовати најмање 400 cd светлости за нова возила, односно 200 cd за возила у употреби, у правцу референтне осе. Светлост двневног светла мора бити беле боје. Дневно светло може бити уграђено у друге фарове. Дневно светло се на возилу уграђује према правилима која важе за главне фарове возила.

E sada ti vidi da li se uklapaš.

Comment

• kiki243
                      CBC Senator
                      • 06.04.2011
                      • 201
                      • العربية

Nemo se ljutis -po meni

Comment

• mobbdeepqb
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2009
                        • 383
                        • beograd

Hvala,trebalo bi da se uklapa.
                        @kiki243 ne ljutim se,zato sam i stavio sliku da cujem misljenja

Comment

• Nidjeveze
                          CBC Član
                          • 06.04.2011
                          • 17
                          • Banjaluka

Originally posted by Nidjeveze
                          http://www.pik.ba/artikal/1191880/re...na-ii-1-9-dci/

Izvinte sto sam dosadan, ali volio bih cuti misljenje o ovom autu, meni ne izgleda lose, idem u ponedeljak da pogledam. Ako se ne varam, ovo je kasetas

Pozdrav svima. Preuzeo sam Lagunu u cetvrtak, i odmah sa njom zapalio do Beograda, jezdi pravo, prava ladja, odlicna, udobna, zasad nemam zamjerki. Tek sam poceo da joj istrazujem sve sto radi ili ne radi, a u tome mi pomaze i onaj user manual na engleskom koji je clan car ljubazno ostavio na desetoj strani, s obzirom da je u mojoj uputstvo na francuskom na kojem ne razumijem bas nista. Onako na prvu, moracu rijesavati brisace jer ovi skripe nenormalno, ali, kao sto rekoh, zbog duzeg puta, nisam imao vremena da izanaliziram sve sto ima, pa cu ovdje podijeliti iskustva sa vama kad to uradim. One kljucne stvari sve rade normalno i zasad imam mnogo razloga za zadovoljstvo.

Comment

• Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Sad me kolega zvao i kaže ono što mi se dešavalo sa autom da je senzor pritiska turbine riknuo, na dijagnostici mu pokazalo.

Comment

• makinus
                              CBC Član
                              • 17.06.2010
                              • 62
                              • Beograd

@mdarko
                              @darkom
                              Dr Jekyll and Mr Hyde?

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

Danas registrovah auto tj. tehnicki, a sutra tablice i harac da platim....suma sumarum cca 29500din + 3700din osiguranje stakala!

Comment

Working...
                                X