Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Slažem se sa oba komentara, sve se činilo da su nam uzeli izjave reda radi a inače je ispred mene preko reda ušao jedan gospodin koji je bio maskiran toliko da su mu se samo oči videle ispod naočara koji se zove Dražić Slobodan zvani preprodavac kome su inače oduzeli vozilo pa je i on pozvan kao svedok protiv Bošnjačkog.Ma samo da sam ga prepoznao na vreme zaglavio bi posle svedočenja u nekoj šumi, dok mi ne vrati pare, koje sam mu dao za vozilo.

Pozdrav svima.

Comment

• ZIV
      CBC Senator
      • 06.07.2009
      • 299
      • Beograd

1. Tužilaštvo u Rumi ,,iznelo u rad,, predlog za privremnu zabranu raspolaganja imovine B.Š.
      2. Uprava carine u bazi podataka ima podatke o radnicima uhapšenim 2007 godine i automobilima iz propratnica i kooperativni su da urade provere...
      U MUPU vlada potpuni mrak....

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Šteta što nisi otkrio izvor informacija. Verovatno si mislio B.S. a ne "Š"?

Otkud sad ta kooperativnost Uprave carina? Što ne kažu dokle se stiglo u krivičnom postupku protiv tih carinika: gde se vodi i da li je okončan istražni postupak i počelo suđenje? Ili je sve to po običaju rekla-kazala!

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Pošto mi 18. 11. 09. ističe rok za podnošenje tužbe protiv MUP zbog rešenja o poništenju registracije kod Vrhovnog suda R. Srbije, proučio sam primere iz sudske prakse tog Suda, istovetne sa našima i došao do zaključka, da su sve presude u korist tuženog organa. I da dobijem taj spor nema nikakve koristi, jer će MUP na osnovu novih činjenica doneti istovetno rešenje. Dovoljan je dokaz da je kupo-prodaja izvršena na osnovu falsifikovanog ovlašćenja, o čemu sam ranije pisao. To je razlog da od ovog spora odustajem.

Koga interesiraju dva slučaja presuda Vrhovnog suda u upravnom sporu u vezi falsifikovanih dokumenata može da vidi:
          [attachment=1:1sn4o7xv]Primer 1 Vrhovni sud.doc[/attachment:1sn4o7xv]
          [attachment=0:1sn4o7xv]Primer 2 Vrhovni sud.doc[/attachment:1sn4o7xv]

Kraj našim mukama izgleda da nije na vidiku, pa bi trebalo videti kako da se carinski prekršajni postupak na neki način ubrza. Mislim da je najbolji put ponovno obraćanje peticijom Premijeru Vlade.

Comment

• muchenik
            CBC Član
            • 27.09.2009
            • 35
            • Beograd

PETICIJA!!!PETICIJA!!!

Comment

• DAEWU
              CBC Veteran
              • 16.03.2009
              • 194
              • lazarevac

UDRUZENJE,PETICIJA,PROTEST,BLOKADA. Naravno ako poglavica dozvoli.

Comment

• DAEWU
                CBC Veteran
                • 16.03.2009
                • 194
                • lazarevac

Ako jos uvek neko cita ovaj forum imam jednu informaciju.Sa carine sam dobio informacije da se trenutno obradjuju predmeti pod rednim brojem 130[moj je 259] i da bi do kraja godine trebalo da bude gotovo.Jos mi je receno da ce mo svi dobiti na kucne adrese resenja da li smo,,SAVESNI KUPCI,,ili ne.Na pitanje da pod pretpostavkom da dobijem resenje da sam savestan kupac sta dalje?Receno mi je da ako dobijem da sam savestan kupac,moram sacekati da prodje rok za zalbu koi traje 10.dana i da po isteku tog roka [ mogu da se informisem i tel.] krenem u proceduru oko registracije vozila.U tim resenjima nece stajati ko je i za sta kriv niti koga mozemo da teretimo,vec samo da li smo ili nismo savesni kupci.To ce mo dobiti okoncanjem postupka koji mi nemoramo cekati da bi registrovali vozila.Od mene toliko za sada POZDRAV...

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Originally posted by DAEWU
                  Sa carine sam dobio informacije da se trenutno obradjuju predmeti pod rednim brojem 130[moj je 259]
                  Ako rešavaju ovim tempom, čekat ćeš još 11 meseci, a ja dvanaest, jer je moj predmet broj 282. Toliko da te malo utešim.

Comment

• milutin85
                    CBC Član
                    • 08.11.2008
                    • 71
                    • Beograd

Hvala zorane na informaciji,nadam se da ce da bude tako,veliki pozzzz

Comment

• bugs bunny
                      CBC Veteran
                      • 24.10.2008
                      • 167

Bar nesto novo da saznamo.
                      Pozdrav svima.

Comment

• MilaRaus
                        CBC Član
                        • 16.07.2009
                        • 31
                        • Ruma

sigurna sam da idu redom...

pozdrav od 243.

Comment

• milutin85
                          CBC Član
                          • 08.11.2008
                          • 71
                          • Beograd

koliko ja znam moj je 626/08 ako je to to sto ja mislim ... ako jeste onda cu se tek ja nacekati ...

Comment

• bugs bunny
                            CBC Veteran
                            • 24.10.2008
                            • 167

Evo kratkih novosti od mene danas pre nekih sat vremena sam dobio postom resenje od carine da sam savestan kupac i da mi se vozilo vraca na slobodno raspolaganje tj. da mogu da ga registrujem i vozim, a krivac je zena prvi vlasnik i ona treba da plati neke silne kazne a mislim i da ce gospodin od koga sam ja uzeo auto da se solidarise sa njom i da i on da pare za te kazne.Ostatak price Vam svima javljam sutra jer nije kod mene ta odluka.

Pozdrav svima i zelim Vam da dobijete isto resenje kao i ja.

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Ja nikad ne pisem napamet i ne provereno. Cestitam DULE sredi to sto imas i brrrrrrm.Prva resenja su vec pocela da stizu na kucnu adresu.Milutine ti bi trebao da dobijes medju prvima.SRECNO I VELIKI POZDRAV.VALDA JE TO TO...

Comment

• mistermobil
                                CBC Senator XXL
                                • 09.11.2008
                                • 469
                                • pecinci

Ako je to kraj,ipak ima pravde u ovoj drzavi,mada jos nije vreme za radovanje.Kad sve bude crno na belo zavrseno,valja proslaviti.Treba da prodje i tih 10 dana za zalbu na ta resenja,tj da ona postanu pravosnazna.Nisam pravnik,ali mislim da je tako.Javite ili okacite neko resenje koje je stiglo ako nije problem
                                Ko leti,vrijedi
                                Ko vrijedi,leti
                                Ko ne leti,ne vrijedi..
                                (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
                                X