Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ZIV
    CBC Senator
    • 06.07.2009
    • 299
    • Beograd

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Nema razloga za bilo kakvu misteriju i mistifikaciju. Osoba A je osoba na cije ime je izvrsena prva registracija. To sto se ta osoba poziva da je to uradila na nagovor osobe B a da je ista uradila na nagovor osobe C i tako u beskraj ni sud a ni mene ne treba da interesuje, Prvo neka A plati sve kazne, takse. I tada se srdacno zavrsava nasa prica. KRAJ. Da li ce A kasnije da tuzi osobu B/C da ga je dovela u zabludu..da ga je iskoristila kao ,,kondom,, to je njegova PRIVATNA STVAR i nema nikakve veze sa nama. U mom slucaju lik se poziva na osobu koja je u medjuvremenu poginula...Na koju adresu da urucimo poziv za salusanje: Kancelarija SVETOG PETRA - ulica Nebeskih livada bb..... Kakve veze ima ta izjava i kad bi je dobili sa nasim slucajem. Sta me briga za sve ostale likove... Osoba A u mom slucaju ne negira da je ona registrovala vozilo na svoje ime...vec samo objasnjava okolnosti pod kojim je to ucinila /na nagovor trece osobe, zbog uticaja gama zraka, zbog vulkanske erupcije...sta me briga/.... Naravno da su to samo ,,kondom,, price krajnjih izvrsioca...Ja zaista nemam nameru da slomijem celokupnu srpsku, svetsku, galaktičku, mafiju na slucaju mojih bivsih divnih kola koje sam krvavo platio do poslednjeg EVRA ....

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Kada si to otkrio, da je ta osoba poginula? Verujem ti, jer smo u istom "inđijskom paketu", ali to je jedan od dokaza, da nisi u svemu savestan kupac. Ja sam izjavu prvog vlasnika (po saobraćajnoj), da je l.k. dao tom poginulom, odavno izneo u ovoj temi. Naravno, to ne može niko da potvrdi, niti postoji ikakav dokumenat, kojim bi se to dokazalo.

I koje su to gluposti o urgenciji u slučaju batrovačke grupe carinika, koju je poduzela samo "tvoja malenkost"? Nemaš nikakvog zakonskog osnova, da poduzmeš bilo koju radnju u tom slučaju. Mogao si samo da tražiš neku informaciju, koju ti nisu morali pružiti, dok se ne legitimišeš kao stranka u postupku.

Vas pet-šest kupilo je vozila od Dražića, u što ne sumnjam, i niko da ga tuži! Znači li to, da ne posedujete valjane dokaze, ili je u pitanju nešto drugo?

I na kraju, da ponovim, ono što stalno tvrdim: radi se o dobro organizovanom kriminalu i korupciji u državnim organima, pa i u sudstvu. O tome se svi slažemo. Ali, riba se čisti od repa!

Comment

• ZIV
        CBC Senator
        • 06.07.2009
        • 299
        • Beograd

1. Informaciju da je osoba poginula dobio sam od sudije. Ako ista nema mehanizme da proveri da li je to istina ili laž /dopis MUPU, matičaru iz opštine, organima opštine/ kako ću to onda ja da uradim?. Zašto bi to sudija prihvatila zdravo za gotovo? Da platim privatnog detetektiva? Da odem kod Roske pa da je zamolim da mi gleda u kuglu i da na taj način pitam navedenog o ,,činjenicama i okolnostima,,. U registraciji /prvoj/ stoji ime i prezime vlasnika. Da li je isti prijavio ,,nestanak lične karte,,? Nije. Znači sve vreme je bila uz njega. I na osnovu iste je platio i potpisao polisu osiguranja i sve ostale dokumente koje je trebao da potpiše. Da li je osporio svoj potpis na tim dokumentima? Da li je bila grafološka analiza? U mom slučaju NIŠTA nije osporeno već su dati komentari na okolnosti kako je prekršaj učinjen. Znači po ,,HILJADITI,, put kažem da okrivljeni NE SOPORAVA da je delo uradio već samo objašnjava ko ga je ,,kobajagi,, nagovorio. U svojoj izjavi okrivljeni je mogao da navede da sam ga ja nagovorio , i/ili ZAGOR /duh iz močvare/ ET, komadant Mark, Alan Ford, ili da je to uradio pod uticajem droga, psihoaktivnih supstanci, vlaške magije. A dokazi? Valjda je na njemu teret dokazivanja a ne na meni. Ako neko za tebe kaže da si lopov i hulja da li treba da na šalteru vadiš uverenje da to nisi ili taj što tvrdi mora da ima neke materijalne dokaze.
        Kakve veze ima ta njegova priča sa mojoj savesnošću? Koji dokaz postoji/i čime se ona osporava? Ovo je potpuna NEBULOZA.
        2. Informaciju o batrovačkoj grupi pratim od suda u jagodini, pa preko smedereva /više od godinu dana potpune opstrukcije/ pa na kraju Sremska Mitrovica. U novembru-decembru prošče godine sam napravio prvi kontakt sa Sremskom mitrovicom. Posle nove godine proverio šta se dešava i dobio informaciju da je predmet od 25 januara likvidan /spreman za dalje procesiranje/. Sudiji sam dostavio dopis UC kojim isti kažu da neće ništa da rade po našim predmetima jer nije osporena pretpostavka nevinosti...nema pravosnažne presude za osumnjičene carinske radnike /cela smena carinika/..... Kao rezultat cele aktivnosti jeste rakcija sudije da će možda nešto da radi u septembru jer se citiram ,,dosad niko nije interesovao za ovaj predmet,, zatvoren citat. Ako je predmet ,,likvidan,, od 25 januara, ako sudija jako dobro zna da ovaj predmet čeka nekoliko stotina oštećenih..onda je potpuno neshvatljiva ova supersonična brzina on jednog roćišta u godini ili dve...Da će predmet sigurno zastariti i da se istina nikad neće otkriti dosadašnjom ubitačnom brzinom u to nema sumnje.

3. U predmetu se nalazi i moja izjava o Dražiću kao i njegova slika koja se iz lične karte smeši u predmetu. Ako ga sud neće za osumnjčenog neću ga ni ja.
        4. Priče o ribama i repovima i ostalim narodnim umotvorinama sam se naslušao i one mi ne rešavaju problem

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Originally posted by ZIV
          Osoba A je osoba na cije ime je izvrsena prva registracija. To sto se ta osoba poziva da je to uradila na nagovor osobe B a da je ista uradila na nagovor osobe C i tako u beskraj ni sud a ni mene ne treba da interesuje, Prvo neka A plati sve kazne, takse. I tada se srdacno zavrsava nasa prica. KRAJ. Da li ce A kasnije da tuzi osobu B/C da ga je dovela u zabludu..da ga je iskoristila kao ,,kondom,, to je njegova PRIVATNA STVAR i nema nikakve veze sa nama. U mom slucaju lik se poziva na osobu koja je u medjuvremenu poginula...Na koju adresu da urucimo poziv za salusanje: Kancelarija SVETOG PETRA - ulica Nebeskih livada bb..... Kakve veze ima ta izjava i kad bi je dobili sa nasim slucajem. Sta me briga za sve ostale likove... Osoba A u mom slucaju ne negira da je ona registrovala vozilo na svoje ime...vec samo objasnjava okolnosti pod kojim je to ucinila /na nagovor trece osobe, zbog uticaja gama zraka, zbog vulkanske erupcije...sta me briga/.... Naravno da su to samo ,,kondom,, price krajnjih izvrsioca...Ja zaista nemam nameru da slomijem celokupnu srpsku, svetsku, galaktičku, mafiju na slucaju mojih bivsih divnih kola koje sam krvavo platio do poslednjeg EVRA ....
          Ovo je tvoja umotvorina i u potpunosti nebuloza. Sve osobe imaju ime i prezime, i po tvome, osoba A je Bradić Vladimir iz Inđije. Koliko mi je poznato, on ne priznaje, da je izvršio registraciju, već kako kažeš, osoba koja je poginula nekoliko meseci kasnije. Počinjeno je krivično delo krijumčarenja i još uvek se ne zna, ko ga je počinio. Kad to ne treba da te interesuje, zašto bi interesiralo sud?

Međutim, sud ipak utvrđuje: Istinu, Istinu i samo Istinu! Pri tom su moguće greške i zloupotreba zakonskih ovlašćenja.

Comment

• ZIV
            CBC Senator
            • 06.07.2009
            • 299
            • Beograd

E pa prijatelju nije ti ni izbliza dobro poznato. Barataš rekla-kazala argumentima. Godinu dana posle kupovine i vožnje na ovlašćenje sam sklopio kupoprodajni ugovor sa Bradić Vladimirom i na osnovu njega platio prenos apsolutnih prava /sve u zakonski predviđenoj formi/... Isti ne može da vrda a osumnjičena je i agencija koja je vršila tehnički servis ove rabote... Dakle godinu dana posle osumnjičeni nastavlja ubedljivo svoju priču prethodnog ,, legalnog,, vlasnika MPV ...Priča da je neko drugi za njega uradio registraciju vozila a on svojevoljno godinu dana posle uradio kupoprodajni ugovor i potpisao isti je apsolutna NEBULOZA. Pošto ovo nikako nije mogao da brani on govori samo o okolnostima pod kojim je ON (Bradić Vladimir) registrovao vozilo. Ovo je dato u jedno tako naivnoj formi da sam se smejao do suza. /Priča o malom Đokici koji šeta gradom i sretne poznanika koji mu ponudi da registruje vozilo/
            Gde je krivična prijava Bradić Vladimira za krivično delo falsifikata, i lažnog predstavljanja protiv NN osobe? Gde je njegov ijedan jedini materijalni dokaz za njegovu priču na nivou osnovca iz drugog razreda. Samo glupo zamajavanje...

Comment

• Franjo
              Banovan
              • 14.08.2009
              • 2831
              • Inđija - Beograd
              • Renault megan II res

Života, neću da kažem ni druže, ni prijatelju, jer to očito nismo! Igrom slučaja smo u istoj kaši. Molim te, da više ne iznosiš ovakve navode. Ne znam u čemu je tvoj problem, jer si me u potpunosti upoznao sa tvojim slučajem u četiri oka, prilikom susreta u holu tvoje firme. Senilnost se može pripisati meni, a ti si ipak mnogo mlađi, da bi zaboravio, ili je nešto drugo u pitanju? Otkud sada podatak, da je pokrenut postupak protiv pomenutog servisa? Ja sam odavno naveo, da je pokrenut postupak protiv vlasnika agencije "Peja", preko koje je izvršena prva registracija i kod koje si sklopio posrednički ugovor sa ne znam kime, skoro godinu dana nakon kupovine i vožnje na ovlašćenje. Zašto, kad si već imao posrednički ugovor sklopljen kod Dražića? Kome si isplatio ugovorenu sumu? I najbitnije, da li je prošao rok zabrane otuđenja, u momentu kupovine?

Toliko o savesnom postupanju.

Za razliku od tebe, u mom slučaju taj rok je prošao, kupoprodaja izvršena preko za to ovlašćene agencije i preregistracija zbog promene vlasnika izvršena narednog dana, nakon procene, plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava i overe na samom ugovoru.

Comment

• ZIV
                CBC Senator
                • 06.07.2009
                • 299
                • Beograd

Podatak da je protiv agencije PEJA pokrenut postupak dobio sam od sudije koja sudi moj predmet u Rumi i isti je pokrenut u 2010 godini po dobijanju spisa predmeta iz carinskog suda. /krajem 2009 godine/...
                Posrednički ugovor nije isto što i kupoprodajni ugovor a isti sam sačinio upravo da bih do kraja mirno spavao i proverio da li je ,,vlasnik,, dobio sredstva od posrednika, što je ovaj potpisom i potvrdio.
                Question?

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Originally posted by ZIV
                  E pa prijatelju nije ti ni izbliza dobro poznato. Barataš rekla-kazala argumentima ... a osumnjičena je i agencija koja je vršila tehnički servis ove rabote...
                  Kakav tehnički servis i kakva rabota? I po običaju, ne odgovaraš na jednostavna i jasna pitanja, jer ti nisu po volji.

Neću više, jer nisam islednik i kao što sam rekao, sve ovo je kontraproduktivno, ali je dobro da se zna ko je ko u ovoj tužnoj priči. Lep pozdrav svim forumašima. Ne dajte da vam kvarimo raspoloženje, nego uživajte na kraju ovog vikenda. Grmljavine i pljuskovi kiše su samo prolazni.

Comment

• ZIV
                    CBC Senator
                    • 06.07.2009
                    • 299
                    • Beograd

Nas veliki drug i prijatelj voli da bude ,,antiprotivan,, i da podeli koju vaspitnu da se zna ko je stariji...Elem agencija PEJA je registrovana za ,,registraciju vozila i prenos vlasništva,, i važi za agenciju koja ima iskustvo u tim poslovima. Pod pojmom ,,tehničkog servisa,, podrazumevam sklapanje kupoprodajnog ugovora, overu kod poreske uprave, ishodovanje iznosa za plaćanje poreza, plaćanje istog, vraćanje saobraćajnih tablica, kopiranje potrebne dokumentacije i svega ostalog što čini ,,tehnički servis,, . Da li je ista u tehničkom pogledu saučestvovala u krijumčarenju vozila na sudu je da oceni i proceni a ja sam im dostavio svu dokumentaciju pa sud neka kaže svoje.
                    jedno je sigurno..neko je na osnovu nekakve prethodne validne dokumentacije uradio ,,papirološki genetski inženjering,, Uzeo fakturu ino dobavljača, skenirao, uneo je u photo-shopu, napravio sve šta hoće, zatim uzeo neku realnu carinsku dokumentaciju izradio pečate pa onda uradio final i napravio sve da ,,liči,,.. MUP je sve to bez ikakve kontrole /možda uz malu proviziju-nemam dokaze/... sve to progutao kao pelikan.... I to je to... eto nas gde smo...

Comment

• DAEWU
                      CBC Veteran
                      • 16.03.2009
                      • 194
                      • lazarevac

Originally posted by ZIV
                      Za razliku od tebe, u mom slučaju taj rok je prošao, kupoprodaja izvršena preko za to ovlašćene agencije i preregistracija zbog promene vlasnika izvršena narednog dana, nakon procene, plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava i overe na samom ugovoru.
                      Najbolje je sve nas proglasiti da smo nesavesni samo nek Franja bude savestan.Ali ima nas jos koi smo kupili posle famoznih 60 dana i odmah zatim preregistrovali na sebe,PA STA?Mogli smo da ih kupimo i posle dve godine isto bi nam se desilo.Vrati se na zvanicnu izjavu zvanicnika MUP-a [negde u prethodnim postovima] gde kaze,,NE POSTOJI MOGUCNOST PROVERE DA KUPAC BUDE STO POSTO SIGURAN,,Sta onda mi obicni smrtnici da radimo,i nije li to skoro pa poziv za prevarante?Molio bih te ako znas da navedes radnje koje bih trebao obaviti pa da budem savestan kupac,posto nameravam da kupim drugo auto?POZDRAV..

Comment

• ZOKI ROVER
                        CBC Član
                        • 14.05.2010
                        • 23
                        • BEOGRAD

ljudi organizujmo se to nam je jedino resenje trebali bi da se negde okupimo barem mi iz beograda pa da zauzmemo jedan stav i uzdruzeni nastupimo i da se borimo za nasa vozila to je moj predlog a ovako samo pisanje nista nam ne pomaze nego to i oni koji su nas prevarili isto citaju i smeju nam se ajde da cujemo od svakog svoje ideje i da vidimo sta nam je ciniti veliki pozdrav za sve

isključi caps lock

izmenio: Chubbs

Comment

• ZIV
                          CBC Senator
                          • 06.07.2009
                          • 299
                          • Beograd

Od 01 juna 2010 godine najverovatnije nema ništa... Sudije bile na savetovanju u Beogradu da vide šta će i kako će i opet jedno veliko ništa. Opet nas ljudi iz carine smatraju maloumnim kriminalcima koji su ,,znali veoma dobro ili su mogli znati šta rade kad su kupovali vozila,,... To što su ljudi iz carine do usiju umazani u ovom slučaju ..nema veze... Sudjenje carinicima traje sa smerom ka zastarevanju... Dakle maksmalni bezobrazluk....Pokusacu da se obratim Višem prekršajnom sudu u Beogradu i da ga zamolim da nešto preduzme.... Muka mi je od svega , od gomile korumpiranih idiota koji na nas poštene građane gledaju kao na male miševe, koje mogu da zgaze kad hoce i kako hoce... prilikom razgovora sa unutrašnjom kontrolom uprave carina u Beogradu, dobio sam obaveštenje da MUP ne dozvoljava da bilo ko ima pristupa njegovoj bazi podataka a da u upravi carina i ne razmišljaju o razmeni podataka sa drugim državnim institucijama.... ovim se stvaraju maksimalne institucionalne pretpostavke za korupciju državnih činovnika jer jednostavno neke ozbiljne kontrole zapravo i nema... Još ako neko može za neki poslić za 5 minuta da stavi u levi džep 1/4 svoje plate ko bi takvoj sreci odoleo.
                          Da li neko viđa našeg velikog ,,prijatelja,, i epizodnog dramskog umetnika /,,iza zelenog šala krije se devojka mala,,/ .Dražić Slobodana ?... Čovek se povukao u duboku ilegalu i verovatno misli da je najbolje da se zabije u mulj kao ona žaba iz afrike.. ne javlja se na telefone i ostavljene poruke i uglavnom se pravi englez...i poručuje kako on ,,nije odavde,,

Comment

• draganovac
                            CBC Početnik
                            • 26.06.2009
                            • 7
                            • beograd

Narode, sta se desava? Nigde nikoga.

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Pozdrav za sve sapatnike..Molio bih sve forumase koi imaju ovaj problem i znaju u kom su sudu ,da ako ikako mogu neke nazovu Sudiju kod koga im je predmet i da provere dokle se stiglo.Posto postoje neke najave da je ,,POCELO,,.POZDRAV...

Comment

• milutin85
                                CBC Član
                                • 08.11.2008
                                • 71
                                • Beograd

Zorane meni su papiri u pazovi,cuo sam se sa sudijom pre neki dan,kaze evo sad upravo pocinjem da radim na vasem predmetu,javljam sta mi god kazu,pozdrav svima

Comment

Working...
                                X