Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DAEWU
    CBC Veteran
    • 16.03.2009
    • 194
    • lazarevac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Pozdrav svima..I ja sam ispao iz fazona i nisam dugo pratio temu.Vidim da se kod Dula se styar pokrece u dobrom smeru, sto me vrlo raduje.Ja sam 23.08.daoizjavu kao svedok protiv Bosnjackog i ostalih Pecincima,i sad ocekujem nekakvo resenje.Pre skoro godinu dana sam upozoravao na mucke prilikom preregistracije,i eto sad je to nazalost doslo na red.POZDRAV..

Comment

• bugs bunny
      CBC Veteran
      • 24.10.2008
      • 167
      • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Ajvanho rešenja za koje ti pitaš nema veze sa onim što smo bili u sudu.Moraš da se raspitaš gde ti se nalazi predmet, e tek kada to budeš saznao moraćeš da nadješ broj od tog suda pa njih da juriš da vidiš kada će da ti urade prvostepeno rešenje.Ako neznaš kako da ih nadješ ti zovi ove sa Carine i zamoli ih da ti kažu gde su poslali tvoj predmet, ako oni neznaju vidi na kojoj opštini si kupio auto pa po njoj traži pripadajući sud pa vidi sa tim sudom, šta dalje.
      Pozdrav.

Zoki ja treba da idem u oktobru za S.Mitrovicu da dam izjavu protiv Bošnjačkog i ostalih pa mi reci otprilike koliko je to vremenski trajalo.
      Pozdrav.

Comment

• Ajvanho
        CBC Član
        • 24.03.2009
        • 65
        • Beograd

Dule, moze li neki br telefona,carine npr da polako krenem?

Hvala za info

Comment

• bugs bunny
          CBC Veteran
          • 24.10.2008
          • 167

Originally posted by Ajvanho
          Dule, moze li neki br telefona,carine npr da polako krenem?
          Carina Šabac 015/384945 - upravno odeljenje, pisarnica probaj sa ovim brojem.
          Pozdrav svima.

P.S. ako ti treba nešto drugo onda tek u ponedeljak.

Comment

• Ajvanho
            CBC Član
            • 24.03.2009
            • 65
            • Beograd

Nadjoh svoj predmet u prekrsajnom sudu Ruma, kod sudije Nade Tiosavljevic. Da li je jos neciji predmet kod nje?

Trenutno je gospodja na bolovanju

I rekli su mi da do sada ni jedan od predmeta nije resen, a iz Sabca su mi rekli da su dobili dva resenja, samo sto jos nisu konacan jer se neko verovatno zalio na njih.

Kome verovati? I ako neko moze da mi kaze sta dalje da poradim ili koga da poteram ne bi li dosao do statusa kao Dule?

Pozdrav

Comment

• bugs bunny
              CBC Veteran
              • 24.10.2008
              • 167

Nadjoh svoj predmet u prekrsajnom sudu Ruma, kod sudije Nade Tiosavljevic. Da li je jos neciji predmet kod nje?

I rekli su mi da do sada ni jedan od predmeta nije resen, a iz Sabca su mi rekli da su dobili dva resenja, samo sto jos nisu konacan jer se neko verovatno zalio na njih.

Kome verovati? I ako neko moze da mi kaze sta dalje da poradim ili koga da poteram ne bi li dosao do statusa kao Dule?

Pozdrav
              Trenutno imaš samo jednu soluciju, a to je da na sajtu Ministarstva za pravosuđe nađeš broj za žalbe i pritužbe građana i da ih zoves i da im objasniš celu situaciju u smislu gde ti se nalazi predmet, od kada je u Rumi, kod kog sudije i naravno koji ti je broj predmeta. Oni će ti dalje reći šta da radiš.
              Pozdrav svima.

Comment

• DAEWU
                CBC Veteran
                • 16.03.2009
                • 194
                • lazarevac

Dule ..trajalo je nekih sat vremena mozda malo duze.Isto je u vezi Bosnjackog i svite koji se tom prilikom nisu pojavili jer im je adresa nepoznata POZDRAV.. P.S.izvini sto ti se pre nisam javio..

Comment

• bugs bunny
                  CBC Veteran
                  • 24.10.2008
                  • 167

Ok, Zoki hvala na informaciji.
                  Puno pozdrava svima.

Comment

• Indigoplava
                    CBC Član
                    • 23.12.2009
                    • 57
                    • vrnjacka banja

Nezvanicno...U petak bi trebalo da se odrzi sastanak ljudi sa carine Sabac i sudija kojima su dodeljeni predmeti sa iste carinarnice.Doneta su dva prvostepena resenja(pricam samo o autima sa carinarnice Sabac),u kojima se automobili vracaju savesnim kupcima,u nasem slucaju smo to MI,zadnji kupci.Na ta resenja su ulozene zalbe.Sada se cekaju odluke resenja,drugostepenog suda,koje ce biti PARAMETAR,za sve sudije prvostepenih sudija,sta dalje raditi !Odluku drugostepenog suda ne odlaze zalba okrivljenog.Znaci...drzimo palceve Duletu i Dacku da prodju...
                    Inace jos uvek stizu predmeti iz Mupa,za ovakav vid kriminala,falsiranja carinskih deklaracija...Nazalost ovakav sajt nije postojao ili ga ja nisam videla kad sam kupovala auto...Pozdrav svima
                    "Ako nije kako ja hocu,onda necu!"

Comment

• Skyline-NS
                      CBC Početnik
                      • 24.09.2010
                      • 2
                      • Novi Sad

Pozdrav svima!
                      Vidim da imamo manje više sličan ili isti problem!Zovem se Miloš ,iz Novog Sada sam. Do današnjeg dana sam posedovao BMW e36 320i 1995 godište u perfektnom stanju,dok mi nisu zakucali inspektori na vrata i zamolili me da pođem s njima u sup i da dovezem BMw.TAmo su mi saopštili da je napravljen carinski prekršaj pri uvozu auta u Srbiju i da moraju da mi isti oduzmu.Inače sam treći vlasnik,drugi vlasnik je poginuo,a prvi je verovatno živ,nadam se! Auto je kod mene 2,5 godine,redovno sam ga registrovao,išao s njim u inostranstvo,bez ikakvih problema...ali sada ...to bas i nije moguće!Nisam stigao da pročitam sve vaše komentare,primetio sam da ih ima dosta...zanima me,da li je nekom bar vraćen auto,za koje vreme?I šta da radim u ovoj situaciji,da li da angažujem advokata,da zovem carinu...
                      Hvala unapred

Comment

• ZIV
                        CBC Senator
                        • 06.07.2009
                        • 299
                        • Beograd

Za prijatelja iz Novog Sada imam dve vesti: losu i dobru. Losa vest je da cemu vozilo sigurno biti oduzeto na duzi period /merkaj neki polovnjak da premostis ako ti kola mnogo trebaju i imas pare/..Dobra vest je da ce ti vozilo biti sigurno krace oduzeto nego nama ,,veteranima,, . U medjuvremenu ce biti donete neke presude pa ce sudije moci da koriste copy-paste za nove slucajeve.
                        Zao mi je sto na tom ,,savetovanju,,/o cemu pise Olivera/ nema nasih predstavnika jer nas carina jos uvek smatra ,,sumnjivim i umesanim,, a oni sami imaju putera pola metra. /slucaj batrovacke grupe/, milicija oduzima sve redom ,,po zakonu,, a reformisane sudije kolutaju ocima jer ne znaju kako da postupaju.
                        Interesantno kako su neki umesani ljudi u ovoj prici postali ,,nedostupni organima reda,,.. Ako milicija ne moze da privede na saslusanje i davanje iskaza direktne ucesnike ove price..onda imam brojne nedoumice...

Comment

• sasha015
                          CBC Veteran
                          • 29.02.2008
                          • 153
                          • LOznica
                          • Hyundai i-20

Tema je stara 2 godine.Ja je pratim od pocetka.Mozda se varam,ali nikom do sada nije vracen auto niti ce bit u dogledno vreme.
                          Vraceno je par,ali sa nemogucnoscu registracije.
                          Mozda se varam,jer tema je ipak preobimna.
                          Znaci od tvog bmw je ostalo samo sasija i motor,kazes.Ne mozes to odvesti u sup,to mora da se slepa...

Comment

• Shazalakazoo
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2007
                            • 545
                            • Beograd

Originally posted by Skyline-NS
                            Pozdrav svima!
                            Vidim da imamo manje više sličan ili isti problem!Zovem se Miloš ,iz Novog Sada sam. Do današnjeg dana sam posedovao BMW e36 320i 1995 godište u perfektnom stanju,dok mi nisu zakucali inspektori na vrata i zamolili me da pođem s njima u sup i da dovezem BMw.TAmo su mi saopštili da je napravljen carinski prekršaj pri uvozu auta u Srbiju i da moraju da mi isti oduzmu.Inače sam treći vlasnik,drugi vlasnik je poginuo,a prvi je verovatno živ,nadam se! Auto je kod mene 2,5 godine,redovno sam ga registrovao,išao s njim u inostranstvo,bez ikakvih problema...ali sada ...to bas i nije moguće!Nisam stigao da pročitam sve vaše komentare,primetio sam da ih ima dosta...zanima me,da li je nekom bar vraćen auto,za koje vreme?I šta da radim u ovoj situaciji,da li da angažujem advokata,da zovem carinu...
                            Hvala unapred
                            Cek cek, gde je problem? Ako je kod tebe auto 2.5 godine, ti nisi proslogodisnja preregistracija, a auto je 1995 tako da nisi ni ovo drugo Sta je neregularnost?

Comment

• Skyline-NS
                              CBC Početnik
                              • 24.09.2010
                              • 2
                              • Novi Sad

Auto je uvezen poslednjim uvozom,kada je mogao da se uveze,a da zadovolji propisanu normu...Tada su falsifikovani papiri plaćene carine,i redovno je registrovan u Srbiji!Promenio je 2 vlasnika i ja sam treći...Sada su navodno ustanovili da carina nije plaćena i auto mi je oduzet,a ja nemam veze sa tim...osim sto posedujem isti!Znači platio sam ga navodno regularnog pre 2.5 godine i vozio ga sve do sada!

Comment

• Ajvanho
                                CBC Član
                                • 24.03.2009
                                • 65
                                • Beograd

Originally posted by bugs bunny

Pozdrav
                                Trenutno imaš samo jednu soluciju, a to je da na sajtu Ministarstva za pravosuđe nađeš broj za žalbe i pritužbe građana i da ih zoves i da im objasniš celu situaciju u smislu gde ti se nalazi predmet, od kada je u Rumi, kod kog sudije i naravno koji ti je broj predmeta. Oni će ti dalje reći šta da radiš.
                                Pozdrav svima.
                                Decko, jel to u Nemanjinoj, mozda je bolje otici licno nego preko telefona?

Comment

Working...
                                X