Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uskoro prevaren
    CBC Član
    • 09.12.2008
    • 36
    • Novi Sad

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Slazem sa da uzmemo tog advokata, ali jedino za to da dobijemo kola pre okoncanja postupka. Ovako je mozda bez potrebe.

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

Marea,ti si na pravi nacin usao u srz problema,mislim da je tuzba protiv MUP-a pun pogodak,tako da ti cestitam na ozbiljnosti.Ovi tvoji saveti za advokata su ok.Mislim da je taj tvoj advokat dobar.Nije mi jedino jasno koji clan zakona su ti procitali u SUPu,tj po kojem to clanu ce ti omoguciti registrovanje auta(ako bog da da sve bude kako treba) iako nije euro3?ja njima ne verujem nista.Dovoljno je to sto si rekao da je auto ocarinjen kao dzak hrane za svinje oni su te zvali da utvrde stvarno vlasnistvo vozila,kome ce biti omoguceno da izvrsi naknadnu reviziju carine.Medjutim,plasim se da opet ne okrenu plocu,pa da kazu-posto nije e3,to ipak ne moze da se ocarini,jer nije po zakonu.Jel su to sad nesto dodali ili to vec postoji u zakonu
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• MAREA
        CBC Veteran
        • 10.11.2008
        • 117
        • kladovo

naravno on ce nam pomoci da ubrzamo povracaj kola cak mi je rekao da ima clan na koji mozemo da se pozovemo.Ukoliko treba da se ide u Sabac da nas tamo predstavlja na nas petnaest cifra je oko 1500 din(nesto gore ,dole) a ako pise samo podnesak znatno manje.Ako idemo kao udruzenje vlasnika oduzetih automobila moramo da se registrujemo u Mup ali je to tesko jer smo iz razlicitih krajeva a i nema potrebe .Njemu trebaju licni podaci ,koje vozilo je oduzeto i gde je kupljeno.Ako se dogovorimo ok ako ne ja cu da nastupim isto tako sam.

Comment

• bugs bunny
          CBC Veteran
          • 24.10.2008
          • 167
          • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Ja sam za to da uzmemo tvog advokata, i cifra je korektna.Javi kad možemo da se nađemo da popričamo, i ako nije problem nek to bude neki od vikenda ( subota ili nedelja ).
          Pozdrav svima.

Comment

• MAREA
            CBC Veteran
            • 10.11.2008
            • 117
            • kladovo

gospodo,malopre sam dobio poziv da se 7. aprila javim kao svedok na sudenju protiv Boska Cestica uvoznika iz Rume.Nije lose i,desava se po nesto
            POZDRAV

Comment

• saint
              CBC Član
              • 25.02.2009
              • 70
              • Bg

Ja sam isto za,samo me obavestite gde da se nadjemo i kada.

Comment

• uskoro prevaren
                CBC Član
                • 09.12.2008
                • 36
                • Novi Sad

Slazem se sa prethodnim komentarima. Hajde da se dogovorimo da se nadjemo sledeci vikend ako je to potrebno, a ako ne neka nam Marea da podatke o advokatu, da mu posaljemo nasa dokumenta!?

Comment

• DAEWU
                  CBC Veteran
                  • 16.03.2009
                  • 194
                  • lazarevac

Marea druze... tvoji potezi mi deluju vrlo racionalni i ohrabrujuci.Sto se mene tice ja sam za to da se sastanemo,tvoje je samo da nam zakazes mesto,datum i vreme.Moje je misljenje da nebi bilo lose da bude prisutan i advokat [naravno ako moze].A da mi ponesemo sudski overena punomocja i naravno novac.Sve sam vise uveren daje ova nasa stvar konacno krenula sa mrtve tacke ida ima nekih pomaka.POZDRAV SVIMA

Comment

• MAREA
                    CBC Veteran
                    • 10.11.2008
                    • 117
                    • kladovo

ja cu u toku dana ili sutra da vam otkucam punomocje koje cete vi overiti i potpisatii sa ostalim podacima poslati advokatu,on ce napisati predlozak i traziti da u nase ime bude primljen na carinu
                    POZDRAV

Comment

• milutin85
                      CBC Član
                      • 08.11.2008
                      • 71
                      • Beograd

Ja sam za,samo molim te izracunaj troskove bar priblizne za pocetak da znam koliko para nam treba posto su meni i buggs buny-u trazili ukupno za prvo rociste oko 700 evra cini mi se

Comment

• MAREA
                        CBC Veteran
                        • 10.11.2008
                        • 117
                        • kladovo

ma daj napisao sam ako je samo predlozak onda je oko 500 din ali odlazak njegov za Sabac ako ucestvujemo nas 15 je oko 1500 -2000 din po osobi ito je to

Comment

• milutin85
                          CBC Član
                          • 08.11.2008
                          • 71
                          • Beograd

tO JE STVARNO SMESNA CIFRA,SUPER,TI SAMO JAVI SVE I ZAVRSAVA MO TO

Comment

• saint
                            CBC Član
                            • 25.02.2009
                            • 70
                            • Bg

Ja od dokumentacije imam samo kupoprodajni ugovor(koji nije overen u sudu),i potvrdu iz Mup-a u kojoj stoji da mi je oduzet auto i saobracajna dozvola za isti.
                            I znam br.predmeta koji se nalazi u carini Sabac.

Comment

• MAREA
                              CBC Veteran
                              • 10.11.2008
                              • 117
                              • kladovo

drugari ja se iskreno nadam da cu voziti svoj autic do juna meseca a onda odo na rehabilitaciju zivaca na petnaestak dana OLIMPIK BIC!!!!!!

Comment

• tarantula
                                CBC Član
                                • 02.04.2009
                                • 27
                                • Vranje

TV Reportaza na B92 http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=352735

Na zalos ja sam takodje jedan od mnogobrojnih koji su kupili auto od ove auto kuce (Twins) ja sam kupio peugeot 206 od dilera Sase iz Nisa koji je preprodavao za njih, a zivim u Vranju.

Naravno uz auto sam dobio svu pratecu dokumentaciju, i uredno registrovao dana 16.11.2006 da bi policija dosla kuci kod mene i iz garaze mi oduzela auto dana 22.08.2007 deset meseci posle registracije vozila, uz potvrdu o privremenom oduzimanju vozila radi provere, koja jos traje evo godinu ipo dana. Niti mi daju potvrdu o oduzimanju vozila niti vracaju, ako nemogu da jedno vozilo provere godinu ipo dana onda su naj nesposobnija Policija na svetu, to nema nigde! A i imam resenje od interpola da auto nije ukraden sto se mora imati pri svakoj registraciji vozila.

Posto me bilo strah da kupujem auto od bilo koga na auto pijaci resio sam da uzmem auto od auto kuce, i bio potpuno siguran u auto jer sam racunao to je auto kuca registrovana firma, kad ono eto sta se desi, na kraju uvek ispastamo mi gradjani zbog necije nemarnost, da iskontrolisu tu auto kucu, sta prodaje i kako prodaje, moram da naglasim da sam dobio brdo papira o registraciji firme Twins uz pratecu dokumentaciju auta, gde se vidi sve kakvim delatnostima se bavi, ko su vlasnici, i dosta toga jos, a sada sto neko nije radio svoj posao, i proverio cime se ova firma bavi, i kako su mogli imati sve carinske papire o automobulu, jel neko sa carine umesan u to!?

Ne znam kako ce se ovo resiti ja sam pustio krivicnu prijavu protiv vlasnika auto kuce jos pre godinu ipo dana i nista se jos nije desilo, pozvan sam na sud jedanput ali okrivljenog Zorana nisu nasli da bi mu urucili poziv.

Eto meni auto cak nije ni u garazi, nego ko zna gde truli na parkingu, moram naglasati da sam pisao skoro svim institucijama i nisam dobio nijedan odgovor, sem od policiske uprave Vranje da mi nemogu vratiti auto jer je proces u toku, a pisao sam i Carini Sabac, kao i Ministru Dacic Ivici, al odgovora i resenja nigde, nadam se da ce posle ove reportaze nesto da se pokrene u razresenju ovog problema, jer je ovo zaista tezak udarac, koji nam je nepravedno nanesen.
                                Ako postoji neko sa nekim resenjem ili idejom molio bi da me kontaktira.

Comment

Working...
                                X