Hvala svima na savetima, auto sam probao juce...nisam do sada imao prilike da vozim sa ovim motorom i odusevio se. Bokovi su radjeni ali veoma lose sto se ne vidi na slikama. Zadnji trap deluje da nije mnogo u minusu ali nikako da popuste da se auto odveze u servis iako je registrovan sto me navodi da kriju nesto ozbiljno. Skijash-ev auto sam nasao na oglasima ali ipak bih isao na varijantu sa klimom... Ne zurim, trazim dalje ali retki su dobro ocuvani...
Pravda za Skijasha!!! Ja se isto zalažem za vožnju ovih automobila bez plina. Bilo da je 16v ili 8v. Prosto ne ide. Ušteda i dobra zabava ne idu zajedno. Verujem da je danas teško voziti ove automobile sa lakom nogom na gasu zbog čestog vađenja novčanika, i čestog obilazaka benz.pumpi, ali to je tako. Ako hoćeš da voziš na plin, kupi Fiat Tempru pa uštedi
@boban 1982-Upalio sam ga, alnaser je bio u pitanju
Skijas boca sa plinom ce ti taman poboljsati lezanje svojom kilazom i bices nepobediv na kosutnjaku
Razumem ja toliki otpor prema plinu, ali ako auto osim za zajebanciju koristis i da se prevezes svakog dana po gradu, nije lose da te malo manje kosta...u svakom trenutku mozes da prebacis na benz...toliko.
Razumem ja toliki otpor prema plinu, ali ako auto osim za zajebanciju koristis i da se prevezes svakog dana po gradu, nije lose da te malo manje kosta...u svakom trenutku mozes da prebacis na benz...toliko.
Comment