VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MILAN VTS
    CBC Veteran
    • 06.10.2010
    • 159
    • Beograd
    • Saxo vts 16v

Odg: VTS kutak

Bregaste nema kod nas,mogu se poruciti ako imas nekog u inostranstvu,pored PH3 imas i cat cams 708 ili 743 cene su skoro iste,i da znas posle mora da se premapira komp da bi radio motor kako treba

Comment

• boban1982
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2010
      • 1106
      • Batajnica
      • SAXO VTS-BIC

I jos naci dobrog majstora da sve to uklopi,mada ide 16v i bez toga svega!

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Originally posted by Viktor_013 View Post
        Pa da grana jeste bila izudarana, ali posto je bila skinuta nestala je posle toga, al dobro valjda ce iskociti neka grana uskoro
        Skijas ja sam se bas bas zagrejao za tvog bio,a onda videh Nenada u Pancevu i kad me je provozaoooooooo znaci rekao sam da ovo moram da imam Inace ja razmisljam da uzmem Newman PH3 bregastre, samo nzm dal kod nas ima negde da se kupe ?
        Nenadov je brži na pravcu, moj je brži po krivinama, sve zavisi šta te zanima

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Hoce li neko svratiti na navak u nedelju? Ja sam odlucio da obidjem koji djir u saksiji Konacno sam doveo par stvari u red pa sam se osmelio da ga malo poteram zustrije danas. Ne znam da li je problem u barumima ili mom nacinu voznje, ali u par krivina sam jedva uhvatio zadnji kraj. Nadam se da nece biti okretanja tamo.
          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• GoranBG
            CBC Senator
            • 29.04.2007
            • 282
            • Beograd
            • TU5J4

Nije problem u barumima i nacinu voznje nego u visini

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

Ja sam u nedelju na navaku celog dana, i motorom i mazdom
              Kad voziš, individualni termin?

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Super, vidimo se onda Ja sam u terminu od 13:30 do 14:00, individualni termin.
                www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Viči kad stigneš, ja sam do 1 na motoru, a od 2 u kolima.

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Poslednji pogled pod haubu, pa sta nam bog da Nadam se da nece biti neki potop sutra u tih pola sata. Da li je neko koristio race chrono za merenje kruga?

Comment

• Viktor_013
                      CBC Član
                      • 05.05.2011
                      • 39
                      • Pancevo
                      • Citroen Saxo Vts

Originally posted by skijash View Post
                      Nenadov je brži na pravcu, moj je brži po krivinama, sve zavisi šta te zanima
                      Pa da, na mom ima dosta da se radi sa ogibljenjem jer dosta zanosi, a i mekan je pogotovu nazad, opasno razmisljam da ga otvrdnem nazad jer oce nekad da poskoci pa da zanese, a to nije bas interesantno Mada mogli bi da se spustimo niz Avalu jednom pa da vidimo koliko mi bezis Milane video sam skoro jedan oglas da je prodavao neko PH3 brege za 150 eura, ali sad nmg da nadjem taj oglas, remapovao bih komp sigurno, mada cu verovatno ja olaksavati zamajac, menjati bregaste i polirati glavu i ventile, samo nzm koliko mogu na saxu veci ventili da se stave

Comment

• MILAN VTS
                        CBC Veteran
                        • 06.10.2010
                        • 159
                        • Beograd
                        • Saxo vts 16v

Tesko da neko moze u srbiji da ti mapira komp za to,ne moraju veci ventili da se stave dovoljni su fabricki,samo malo prosiriti kanale STRUCNO!!! A sa tvojim usisom i granom 4-2-1 i pH3 i mapiranjem sa standarndom glavom svaki izbaci 150 konja na dinu,sta ce ti vise

I da znas svako ko je pokusao da radi saxa swifta gti i tako te masine sam,nije se dobro zavrsilo

Comment

• Viktor_013
                          CBC Član
                          • 05.05.2011
                          • 39
                          • Pancevo
                          • Citroen Saxo Vts

Ma nacice se valjda neko ko ce moci da mapira komp, mada sam cuo da za razliku od hondinih kompova, citroenovi bas i nemaju neke velike mogucnosti menjanja mapa Pa ja bih sa nekih 150 konjica bio prezadovoljan, jos kada bih imao para za S1 menjac
                          Ma nisam ja ni mislio da se ********m sam, al srecom imam par prijatelja koji su dobri mehanicari i znaju posao

Comment

• SchoneNK
                            CBC Senator XXL
                            • 17.04.2006
                            • 564
                            • Beograd
                            • Honda Accord CL7

TD bio iznad ocekivanja Zaista, tek sad razumem euforiju ovih koji su bili ranije. Za razilku od grupnih termina nas je u individualnom bilo samo 8. Moj kolega sa novim RS 265, Porsche 996, Bmw 1 120d, Dzvini sa korolom, Nidza sa 159tkom, Leon 2.0 fsi i jedna starija Celica.

Ja sam krenuo bas kao jajara, predje me i lik u 120d bez problema. Silio kocnice dok nisu gecrkt i onda poceh da vozim kao covek. Kakva visina, kakvi bakraci, kad su se zagrejale gume bacaks ga u krivine i sikane kako hoces. Smrdi sve, struzu klesta o diskove da ti se krv sledi, ali ne pustam gas Toliko radi adrenalin, da te briga i nek se raspadne.

Dzivini je bio jako brz koliko videh, imao je i slikove napred, ali je posle pustio gas zbog pregrevanja. Kasnije prodjoh i Nidzu i onog 120d i tu je vec bio kraj. Za sledeci put vec znam sta i koliko mogu. Red je bio da vidim nakon 55 hiljada km koliko automobil stvarno moze kad se cepa na limitu. Sem tih kocnica nista ddrugo nemam da prijavim. Kazaljke temperature su otisle na 2/3, ali mislim da bi mala mrcina izdrzala i pun sat na stazi.

Dakle, preporuka za sve, treba da se proba zaista.

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

Naruceni novi textar diskovi i plocice, tja, sledeci put necu kociti i resen problem

Comment

• Uroš Crni
                                CBC Član
                                • 15.11.2011
                                • 67
                                • Novi Beograd
                                • Saxo VTS 1.6 16v

Do jaja. Hteo ja da svratim sa Milanom VTS, bar da gledamo, ali mi reče on da se slabo vidi sa strane. Drago mi je što zlatni zec nije pokleknuo

Comment

Working...
                                X