opusteno, nema potrebe ni za sarkazmom ni za dizanjem tenzije.
hvala na razumevanju.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
brate kako sam ja mogo da vozim bez ksenona i to sa zatamnjenom soferkom. ajde ne zahebavajte obojica. sad odjednom ne moze da se vozi bnez ksenona a kako je bilo pre kad nisu postojali? to sto je 8V motor nema nikakve veze. kako to da je buda iz 1.4 8v izvlacio 94ks ili tako nesto na tocku... sve moze, taj motor ima potencijal. zameni mu se usisna, stavi se FPR od 3bara, sve to proprati chipom i da vis kako ce da ide. kapiram da ide on i sad nego si se ti naviko pa te smara sto je i normalno. e da, i nastavite da servisirate auto kod zileta jer je decko skroz na mestu, lepo radi i posteno !
E tako je, to sve treba da se uradi, a ne samo chip. Nego rekoh na 8V nije to to jer ni ja sa duplo vise ventila remapom nista nisam dobio specijalno, ipak je to mali atmo motor, pa zato kazem tek on nece dobiti nista... mozda 2-3 ponija.
Sto se xenona tice stvarno Zverino ne zezam jako je lose. Uostalom nije se on nikada lozio na pravac vec na krivinu, tako da su mu prece ostale stvari od sirovih konjova. Sto se Zileta tice, to sve stoji, pogotvu kad je Dika tamo onda je i sprdnja nevidjena!
Ja samo znam da englezi sa takvom glavom, bregama i olaksanim zamajcem, nabijaju oko 150 konja na 16V, zato mislim da je malo bilo preterivanja oko skijashevog saxa...
nema nikavog preterivanja. glava spremna da primi vise goriva i to je to. taj motor je otvaran jer su vrisnule vodjice pa je pio ulje e kad ga je vec otvorio a uradio covek toliko motora za trke uzeo pa uradio i sebi. znaci mozemo samo da se lazemo da se ne vrti bolje od stock masine a drugo pitajte ga kolika mu je potrosnja...
Nije moglo da se vozi bez ksenona jer sam promenio farove, ovi projektorski su bukvalno osvetljavali dva metra ispred sa običnim sijalicama. Izvalio sam da se napinjem da vidim bilo šta, stavio ksenone i rešio probleme.
Meni se iz izduva oseća živo gorivo, tako da ne znam šta bi bilo kad bi mu još dodali čipom
Idem kod Gumetine kad mi malo prođe gužva u kojoj sam pa ćemo da vidimo. Potrošnja je od 8,5 do 10 litara, nije strašno
a da, ja zaboravio da si menjao farove... sorry... a to sto ti se oseca iz izduva je miris ulja jer da zaliva gorivom cunak bi bio zift crn a on je meltene suv tj imas idealno sagorevanje.
Ev trazih tezine pojedinih djelova za VTS-a, zbog eventualnog olaksavanja za trke ubrzanja, pa nadjoh neke podatke, mozda ce biti jos kome zanimljivi. Prednja sjedista 14 kg - svako, gornji dio zadnje klupe - 8 kg, donji 5 kg, rezervna guma 15 kg, dizalica 3 kg. Sad ko hoce bas totalno olaksavanje da vrsi, idemo dalje, hauba 13 kg, vrata kompletna 23 kg svaka, tapacirung vrata 3 kg, tapacirung nazad - ona plastika 2 kg, kokpit 8 kg, treca vrata (gepek) 15 kg - sad ne znam jel sa il bez sajbe, ko ima siber - 7 kg, izolacija - zvucna, tepisi i "nebo" na autu 28 kg. Ako neko ima tezinu stakala, volio bih to znati, nisam ja uspio naci.
Bolje skini celu plastiku, pa namesti taj nosac ili zabicu ako je pukla. Ako bas hoces da lepis ima onaj lepak za soferke (mislim da je Svarglic to koristio) pa zalepi.
Nosaci su ostali na zabicama.Nosaci su lepljeni za spojler.Probo sam da skinem jednu zabicu i odma je pukla,a nema da se kupe.Probo sam i lepkom BISONOM ali nisam uspeo.Probacu i sa tim lepkom sto si mi reko,valjda brzo vezuje.
Comment