Negativni zatur :
"Gume se trose brze, auto se debalansira u krivinama, na potezanju i naglom startovanju auto gubi trakciju."
195 na 8J? Nikako, mozete da poginete!
Malo se radilo u garazi...Nekada je bio ovaj...
A sada ovaj,pioneer deh-6900ib...
Razlika u kvalitetu zvuka je ogromna,postavio sam i daljinac na volan,vufer imam od ranije,pioneer elipse i jos dva pionircica u vratima i dosta je.
To je daljinac za volan,nije onaj sto dobijes uz radio,sastoji se iz nosaca koji je kaisom vezan za volan i daljinca koji se natakne na nosac,slikacu i to pa cu okaciti.
Pozdrav Saxovci.
Verovatno cu vam se uskoro pridruziti,narucio sam auto (Saxa naravno ),cekam da stigne.
Citao sam temu ali nisam nigde video da je neko pisao cene delova,ili sam mozda prevideo,ne znam.. kako god,zanima me cena za set zupcastog sa vodenom pumpom (i za 8v i za 16v),
filtere ulja,vazduha,goriva..,onda tog famoznog nosaca motora i drugih stvarcica koje su sklone "riknjavanju"
Hvala unapred,pozdrav.
Meni je za mali servis (filter goriva, ulja, vazduha, ulje Total 5/40 sintetika) izaso oko 50e. Za ovo ostalo nije skupo, nisam siguran koliko je tacno.
Nego, kad izlazim iz krivine na desno u 2 brzini, pun gas, cuje mi se neko kuckanje tj. tak tak tak zvuk iz zadnjeg dela tj tockova, cim nastavim pravo ili oduzmem gas to prestaje. Sta to moze da bude, kapiram da je torzija ili nesto slicno i koliko je komplikovano da se zamene paknovi zandni u dobosima?
U nekim proslim postovima sam vec pisao o tom lupkanju,bas si bio pitao u vezi toga,nije to nista,bitno je da nemas lufta u trapu i to je sve.Po meni taj trap im je promasaj,na ovim novim citroenima nema vise tih torzija.A paknove ti moze zameniti bilo ko ko je bar nekad menjao na nekom autu,ali ako nisi nikad moze biti muke.
Poceo me zeki saxo ovih dana. Juce je kulminiralo kada sam isao za Bosnu. Kada se zagreje motor povremeno kao da pocne raditi na dva cilindra i pri kraju puta maltene sam konstantno vozio na dva cilindra. To se kasnije na dijagnostici i pokazalo kao tacno. Ne znam koliko je vican majstor dijagnostici ali pored vise drugih gresaka vezanih za lambda s. prijavljuju izostanak paljenja na 2. i 3. cilindru. Pominjao je neko neispravno predgrevanje lambde i verovatno neispravnu bobinu, pa sad ostaje da nadjem nekoga u bg da odradim detaljnu dijagnostiku.
On je cistio nesto pa automobil naizgled radi ok, pobrisao greske, ali se sinoc vrlo brzo upalila check engine lampica sto znaci da je osnovni problem tu i dalje prisutan.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Nije nam ista steta ova ima konektor na sredini mi imamo sa strane,i pazi ako otkrijes da je do bobine gledaj po broju sasije,imas za mk1 i mk2 izgledaju isto samo je razlicit konektor,ima sivi i crni,gledaj da se slaze dosta ljudi na saxp se zalilo iako izgledaju isto mislim da ima neke razlike u otporu pa im se opet jave problemi..
Comment