e ovako skidao sam opet dobos i ocistio senzor od ABS-a i opet nista
evo kako izgleda(ovo je slika sa starim paknama)
Nego sinoc sam imao jednu situaciju... Drugaru se ispraznio akumulator ostavio svetla, pa da mu pomognem da upali... Zateknem na brisacu papiric, mislim reklama neka kad ono, pise...
"Udario vas je crveni jugo reg. br. NI-040-ĐK Ako je potrebno voljan sam da svedocim moj broj je ....."
Ja citam, gledam auto, pa opet citam i gledam
Lik me je opalio kod fara sa vozaceve strane, izgrebao branik sve desno od tablice, pukla mi je zabica sto drzi onu plastiku ispod fara, i tu plastiku je zagrebao, far oguljen na 3 mesta, sve naravno to ukraseno njegovom crvenom bojom...
Inace nisam verovao da je covek ovako posteno postupio, i ostavio broj, pozvao sam ga i zahvalio..
I ajde sad sta covek da radi, steta je mala ispod 150e, u prici sa jednim pandurom, receno mi je da oni mogu da izadju na uvidjaj, ali ga ne zavode, pa ja posle mogu privatno da ga tuzim itd...
p.s inace pazite se "vozaca".
Slucajno prilikom setnje do druga, naletim bas na crvenog juga reg. brojem 300m od svoje zgrade parkiran ostavim poruku coveku da mi se javi, javio se deda od 70 god. reko je da ce doci sutra, tj. danas da ce da vidi kolika je steda da se dogovorimo.
Dogovoreno uredno sa covekom sve oko stete... Posto se spremam za put, natocio gorivo, i senzor se izgasio, sad sve radi u najboljem redu, da li zbog tezine, ili dok su nalegle pakne, ili sto sam cistio senzore, ali jednostavno radi
Ne znam koga to cekate sa odmora? Od te stare ekipe Shonsy je u Engleskoj odavno, Skijash valjda prodao auto, Svarglic presao na vw tako da to vam je to. Ne treba previse to planirati i organizovati, nas 4-5 ako bude to je sasvim ok, malo se druzimo, razmenimo iskustva, i za pocetak to je to. Samo predlozite neki termin pa da se nadjemo.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment