VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GoranBG
    CBC Senator
    • 29.04.2007
    • 282
    • Beograd
    • TU5J4

Odg: VTS kutak

Haha moguce vidim ja nesto se lakse okrece vozi ti to dok ne otkaze skroz,mada je ruzan osecaj,mene kad je izdao alternator u sred voznje i bas se ugasi pumpa od serva u krivini malo je zeznuto

Comment

• VR6
      CBC Senator XXL
      • 31.10.2004
      • 512
      • Sarajevo

Originally posted by boban1982 View Post
      @vr6
      Jesi li resio problem mokrih pojaseva?
      Ne, sredinom proslog mjeseca taman kad je doslo ljepse vrijeme padnem sa bicikla i zeznem ruku, u gipsu sam evo do utorka sad, pa kad ovo skinem ak bude sve ok, mozda se mogne raskopati auto. Uglavnom, gledali smo ga malo sa donje strane i pragovi i nisu tako kriticni kako smo ocekivali, pa kontam da voda mozda ipak nije usla tuda. Al vidjet cu kad raskopamo unutrasnjost, da lim moze ispricati pricu sa obje strane. Uslikat cu ako bude sta zanimljivo...

Comment

• Viktor_013
        CBC Član
        • 05.05.2011
        • 39
        • Pancevo
        • Citroen Saxo Vts

Evo mene posle nekog vremena, ustanovljen je kvar, silen blok desni i kraj spone su dotrajali, a i poluga menjaca mi se sva razmlitavila pa lupa :/ .. Inace pojavila mi se na kolima dva nova problema, auto mi bude pun vode posle kise, sve se sliva sa table kod suvozaca (predpostavljam da je keder), a i posto je meni skinug eger ventil, curka mi ulje na tom cepu, sav mi je menjac masan i motor, jel ima neko dobro resenje za to, posto me zaista nervira mogu svaki dan da perem motor

Comment

• VR6
          CBC Senator XXL
          • 31.10.2004
          • 512
          • Sarajevo

Evo danas se montirale alu-felge na Saxa nakon zime, pa usput zavirio i ispod pragova da potrazim hrdju.

Na srecu nema je mnogo, samo malo na 2 mjesta al to smo sanirali, ostatak je super. Znaci da mi ona voda sto moci pojaseve ne ulazi sa donje strane, nego negdje gore, vjerovatno pored kedera. Pa cu vidjeti da razmontiram i unutrasnjost sljedecom prilikom, da vidim kakvo je stanje unutra i to nekako zastitim, a onda nema druge nego skuziti gdje voda ulazi, jer mrsko mi se vezati sa mokrim pojasevima

Last edited by VR6; 26.04.2012, 21:30.

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Dobro je da nije trulez,a ako hoces da vidis gde ulazi,sedi unutra a neko neka poliva crevom pa ces videti,tako sam ja testirao siber

Comment

• mihilow
              CBC Veteran
              • 05.07.2011
              • 180
              • beograd
              • traktorce saxo

momci gde mogu da uzmem u bg-u kedere za zadnje prozore za saxa?levi je puko skroz pre neki dan po onom pljusku je ceo iskiso jadan a tripujem se zbog kablova koji su mi tu provuceni za zadnje zvucnike

Comment

• VR6
                CBC Senator XXL
                • 31.10.2004
                • 512
                • Sarajevo

Originally posted by boban1982 View Post
                Dobro je da nije trulez,a ako hoces da vidis gde ulazi,sedi unutra a neko neka poliva crevom pa ces videti,tako sam ja testirao siber
                Ne vidi se iznutra, mozda ce se vidjeti tek kad skinem tapacirunge. Onako kad gledam, tapacirunzi suhi, nemaju nekih tragova vode, nista.

Garant ulazi negdje i uvlaci se odmah ispod njih, mozda pored prozora ili kedera. Rijesit ce se, drago mi je da su pragovi ok

Comment

• SchoneNK
                  CBC Senator XXL
                  • 17.04.2006
                  • 564
                  • Beograd
                  • Honda Accord CL7

Servo samo sto nije izdahnuo. Mozda je jednom prekinuo rad, vise mi je problem zvuk koji ispusta, pa cak i vibracije proizvodi Nasao sam na netu firmu koja ih reparira http://www.oktatech.com pa se pitam da li je neko imao iskustva sa njima?

Menjac, polako dolazi u prvi plan. Generalno ok radi, samo sto boljkica koju ima od starta postaje jako izrazena. U trecu kad gurnem pri kraju kao da ima prepreku zbog koje ne uleti do kraja u brzinu. Vec dva puta sam pri visokoj turazi pustio kvacilo iako nije bio u trecoj. Blago je reci da je i mene zabolelo kako to zvuci kad pri 7000 ne ubacite u brzinu.
                  www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• VR6
                    CBC Senator XXL
                    • 31.10.2004
                    • 512
                    • Sarajevo

Probaj rucicu malo vise u desno gurati, kao prema petoj.

I meni se to desavalo na ovom mjenjacu dok nisam skuzio da je samo u tome fol.

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

Odneo pumpu na remont u pomenuti servis pa cemo da vidimo sta kazu. Raspitao se u Panteru za cenu da vidim koliko mi se isplati. Elektro servo pumpe ne narucuju zbog cene od preko 60 hilj dinara. Znaci ili remont ili rizik sa polovnom/
                      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• boban1982
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2010
                        • 1106
                        • Batajnica
                        • SAXO VTS-BIC

Ja sam uvek vise za remont nego za polovnu koja je radila kozna koliko radnih sati...
                        Koliko ce ti uzeti za remont i jel daju neku garanciju na rad?

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Imas gore link, stavio sam, sve je lepo objasnjeno. Ne znam da li je i kod tebe elektro pumpa ili je pokrece kais.

Ako radi reparaciju samo mehanickog dela pumpe kod elektro pokretanih pumpi, to je 50 evra. Ako ti je zaribao elektro motor ide kod elektricara.

Kod mene je elektro motor zaribao, mehanicki deo je ok. Dakle mogao bih otici samo do elektricara, ali sam se odlucio da odradim sve.

Covek je jako oprezan i ocigledno ima mnogo losih iskustava sa ljudima pa je razgovor pre moje odluke potrajao. Jedan od razloga recimo, ne moze da grantuje da mi je letva volana ispravna. Drugo, navodno novo ulje nakon montiranja remontovane pumpe moze da nanese talog iz letve volana opet u servo pumpu i izazove zujanje. Preporucuje da vozim par dana sa dosutim uljem pa da ga promenim.

Znam da sve ovo zvuci za nase prilike preterano, ali tako covek gleda na stvari. Sa druge strane mene majstor koji je skinuo servo pita da li cu da uzmem ispusteno ulje koje je u autu bilo verovatno od kada je ****o sa trake pre 10 godina

Comment

• Viktor_013
                            CBC Član
                            • 05.05.2011
                            • 39
                            • Pancevo
                            • Citroen Saxo Vts

Izvinite sto se ubacujem sad ja ovako off topic, al imam jedno pitanje .. Ce biti uskoro neki VTS skup, malo da se druzimo da razmenimo neko iskustvo i savete (meni ih vala treba dosta), a moze i neki rostilj da padne

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Pa dodjete lepo u nedelju na roštilj pa se siti ispričate
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• VR6
                                CBC Senator XXL
                                • 31.10.2004
                                • 512
                                • Sarajevo

Prekjucer bi 28C, jutros napada 20 cm snijega. Auto na ljetnim gumama, odmara

Comment

Working...
                                X