VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Re: VTS kutak

Dobro, znaci da ja tebi dam ovu jednu sto nemam, a ti meni onda da das nesto sto imas Moramo se menjati, necu da poklanjam

Evo malo ozbiljno, otkud sad izbi toliki problem sa sondama? Ja sam mislio da se to menja lako i brzo sa univerzalnom slicnog kvaliteta? Koliko je istina da cesto crkavaju zato sto se saksoni mnogo greje?
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Menja se univerzalnom, ali ja recimo nisam mogao zato što mi je pukla žica do samog konektora pa isti nije mogao da se zalemi na univerzalnu sondu.

Comment

• svarglic
        CBC Senator XXL
        • 30.10.2007
        • 396
        • Novi Sad
        • golf 4 TDI

Problem je bio sto je radio neravnomerno na leru i sto je prijavljivao gresku ali nije mi palio chek engine
        greska je bila "starenje" sonde i radila je stalno u jednom opsegu od 0.45
        nz za potrosnju videcu sad kad stavim ovu novu da li ce se smanjiti, trebalo bi jel je sad
        smesa prebogata...
        original je u svakom slucaju najbolja solucija a cena prava sitnica 17000 dinara
        a tu orginalnu proizvodi bosch tako da po njihovom broju 0 258 006 027 u engleskoj kosta
        90 funti
        trebalo bi proveriti u centar s-u koliko kosta?
        euro 3 motori kao sto su nasi imaju po dve sonde, pre i posle katalizatora
        e da xenone sam namestio gazda je opet uskocio i poklonio mi dve sijalice od 8000 kelvina
        a stare su bile od 6000 k, tako da sad sija mnogo bolje
        veliko hvala gazdi Srdjanu
        VTS
        Originally posted by QV lale
        Jos jedan....
        Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
        where real Saxomans live...

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

Kako bre sija bolje sa 8000K? Može samo da sija plavlje
          Sve preko 6 je lošije osvetljenje, pogotovo po kiši i magli.

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

Originally posted by svarglic
            original je u svakom slucaju najbolja solucija a cena prava sitnica 17000 dinara
            Ne sporim, ali nisi naveo nijedan razlog. Cifra je strasna

Elem, evo malo razbibrige. Momak sprema saxo za stazu i cilj je stici do magicne granice od 700 kg sa zastitnim kavezom. 3 strane sa dosta fotki, jedino malo bangav prelaz izmedju strana>

now I know this isnt retro but I thought I might aswell show you other love in my life lol thought i'd make a thread on here if people want and cut out all the jargon. some of it won
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

@SchoneNK - jel ti imas nekih problema, od onih koje si naveo, a ticu se lose sonde?
              @Skijash - rodjo, nemo da lazes ljude, saxo ima najbolje zice tj. struju na svetu. To je nemoguce da ti se desilo!
              @Svarglic - al se plavi ne ne nebo, ja bi tebe je je... jelen trci po gori, izrasli mu rogovi, racvastiii... hehehehe pa de ode bre u 8 soma? Mlogo je kume!
              Aj ti lepo nabavis i ovoj jadnoj druzini neke dzabalesku da vidimo sta dok vozimo nocom.
              Gledam po netu i ne mogu da nadjem neke take iz UK, sve oko 80 funti. Nema dok ne odem uzivo da ceprkam...

Comment

• svarglic
                CBC Senator XXL
                • 30.10.2007
                • 396
                • Novi Sad
                • golf 4 TDI

Mnogo je samo kad tuku u 8 soma nego sta,jos da motor nateram da zivi u 8 soma i onda cu biti zadovoljan
                ima jeftino xenona setova za nekih 5000 din sa garancijom od 12 meseci
                nemo da se brines
                e ima ti da ceprkas po toj UK samo cekam da odes
                @skijash
                znam i ja da bi ove trebalo kao malo slabije da sijaju al ja imam utisak da to sija jace i to veceras kad je padala kisa
                @SchoneNK
                ne umem ja bas najbolje da objasnim ali da pokusam
                razlika izmedju ove nameske sonde i uni
                je u skupljanju gasova jer se razlikuje neke su prosecene sa strane a neke imaju rupice odole
                a i ova ima garanciju o 12 meseci
                sto ne znaci da ce uni. sonda da radi lose ali ce ova da meri bas kako treba
                mogu da ti pokazem dve sonde pa ces videti u cemu je razlika
                VTS
                Jos jedan....

Comment

• SchoneNK
                  CBC Senator XXL
                  • 17.04.2006
                  • 564
                  • Beograd
                  • Honda Accord CL7

Originally posted by shonsy
                  @SchoneNK - jel ti imas nekih problema, od onih koje si naveo, a ticu se lose sonde?
                  Da ne gori ona lampica pojma ne bi imao da postoji neki problem sa sondom Cak mi je potrosnja sasvim ok, sa 30% auto puta i ostatak grad spustio sam potrosnju na 8,5 litara. Doduse sipao sam u Bosni poslednja dva puta. Znam da mi je prvi rezervoar na JP bio skoro 10 litara, ali sve grad. Znaci, cim izadjes van prilicno je ekonomican.

E da, jedno pitanje za sve, koliko je ulja izmedju min i max na sipci?

Comment

• svarglic
                    CBC Senator XXL
                    • 30.10.2007
                    • 396
                    • Novi Sad
                    • golf 4 TDI

malo manje od 1 litre
                    VTS
                    Jos jedan....

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

E hvala , znaci da mi je posrkao/iscurilo to "malo manje od litre"x1/2 na 2000km => 250 gr/1000km. To je prvo sto moram resiti, ne pada mi na pamet da nosam boce sa uljem u gepeku

Comment

• GoranBG
                        CBC Senator
                        • 29.04.2007
                        • 282
                        • Beograd
                        • TU5J4

A sta tu ima da se resava

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Pa vidis da Svarglic kaze da mu ne trosi nista. Sto ja moram biti "supalj"?

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Moram da se slozim sa Goranom. Ne mozes tu mnogo da uradis, svaki 16V trosi, Svarglic i Skijash imaju 8V koji sami po sebi trose manje, a da ne govorim o tome da im je do skoro (skijashu i dalje) blokada bila na 6200 rpm. Tebi svaki put kad ga dignes u 7 k rpm mora na nekom dihtungu da pusti. Jedini spas je da uradis specijalne metalne dihtunge, al ne znam ko to moze kod nas da uradi da valja.
                            Sta ti je sa cepom? Iber laufom? Vidi da nema negde bas da pusta vise nego na ostalim mestima...

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

Ma pisao sam vec da posebno uzbrdo osetim smrad spaljenog ulja (na izduvnoj grani verovatno ) i to uglavno kada nagazim, mada se desava i pri normalnom ubrzanju. Delovalo je samo kao da je menjac zauljen, ali mislim da dole piski na spoju menjaca i zamajca kada se ocepi po gasu lepo. Svaki put kada izvedem neku bravuru osetim da je i posrkao ulja.

Kada je motor jako zagrejan izvlacio sam merac ulja i inicijalno kad ga tek izvadim malo dune, ali posle par sekundi je sve cisto, nema nikakvog dima. Isto je i na cepu poklopca.

Comment

• svarglic
                                CBC Senator XXL
                                • 30.10.2007
                                • 396
                                • Novi Sad
                                • golf 4 TDI

mislis na ovo
                                DP-Engineering is a quality shop for performance engine components and custom engine tuning solutions for any type of engine or car.

MLS head gasket

SchoneNK da ti toliko iscuri morao bi da primetis neku fleku
                                a da trosi jbg nista nije nemoguce
                                mada nz morao bi da malo bolje pogledam auto
                                sta radis za vikend skoci do mene sa Shonsy-em i Goranom
                                VTS
                                Jos jedan....

Comment

Working...
                                X