Nisam jos, malo pokusavam da se odmorim od automobila Mnogo sam stvari izmenjao, a rezultati nisu zadovoljavajuci. Nakon zamene hladnjaka gubim pomalo tecnost i cini mi se da ima vazduha u sistemu, a nemam ni vremena ni zivaca za majstore kojima moram ici vise od jednog puta. Par dana pre zamene hladnjaka nivo je bio ok, bez promene.
Inace, otkad sam stavio zimske wintere osecam se ko ptica trkacica bez nogu. Posto ide redovan servis uskoro pokusacu da nadjem razlog zasto gubim rashladnu tescnost. Sto se tice alatke, videcu da je narucim kad budem imao vremena.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Sta reci osim,perfektno sredjen autic!
Jel si antenu kratio ili zamenio kracom i reci mi koliki je vek trajanja te folije na krovu i haubi?
antena je alu pravljena ili kupljena takva bila na autu kad sam ga kupio
naravno da nisam lepio foliju posto sam farbao ceo auto ofarban je i krov i hauba u crno i prelakirano mat lakom tako da ce da traje bez problema
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Evo neke slike sta trenutno radim na saxiji...
Skinuta glava radi zamene gumica ventila i dihtunga glave,a usput i veliki servis,naravno i ciscenje dizni,pa cu ga onda malo testirati.
Comment