VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markosaxovts
    CBC Član
    • 19.06.2012
    • 86
    • Beograd
    • Saxo VTS 1.6 8v

Odg: VTS kutak

Ja sam novi vlasnik,odusevljen sam kolima

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Mislim da je bila presudna vožnja po aleji braće Šumaher

Comment

• markosaxovts
        CBC Član
        • 19.06.2012
        • 86
        • Beograd
        • Saxo VTS 1.6 8v

ahha

Comment

• Uroš Crni
          CBC Član
          • 15.11.2011
          • 67
          • Novi Beograd
          • Saxo VTS 1.6 16v

do jaja.

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

E pa neka je sa srecom,da ga pazis kao sto skijash rece i da te dobro sluzi!

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Cestitam Marko, kupio si super autic, sad pamet u glavu
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• boban1982
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2010
                • 1106
                • Batajnica
                • SAXO VTS-BIC

I nogu na gas

Comment

• nidzola1
                  CBC Senator
                  • 26.04.2010
                  • 252
                  • Srbija

@markosaxovts
                  cestitam na voznji!
                  a drugari evo ga i moj bivsi saxo, covek ga slupa 3 dana nakon sto sam mu ga prodao. Bio sam pre neki dan da ga pogledam...

Comment

• MILAN VTS
                    CBC Veteran
                    • 06.10.2010
                    • 159
                    • Beograd
                    • Saxo vts 16v

Ovo se nazalost veoma cesto desava,a bezbednost u saxu je na niskom nivou zato OPREZ!!!

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

Tuga, pogotovo sto si lepo brinuo o malisi.

Meni se juce desio niz pehova, ali srecom naslo se dosta drugova na putu Skoknuo onako avanturisticki na jedan dan do Tare. U povratku sa Zaovina naidjem na odron, ostar neki skriljac. U nameri da izbegnem jedan zakacim tockom drugi i rasecem gumu. Izduvala je u par sekundi, kao da je neko pucao u nju.

Krenemo na ostroj uzbrdici da odvrcemo i shvatimo da je vulkanizer pretegao srafove. Bar za onaj citroenov fabricki kljuc. U nasilnim pokusajima da popustimo srafove pukne kljuc ko stapic i ostane kapica kljuca unutar felne.

Pada mrak i ja vec vidim kako spavamo u sumi kraj jezera. Nismo imali vremena ni da detaljno razradjujemo planove za spavanje u sumi, naidjose dva druga na drumu. Jedan je imao adekvatna klesta da izvucemo kapicu, a obojica prave kljuceve za tockove. Stavicu sliku mog polomljenog kljuca kad stignem. Eto, predjes desetine hiljada bez gumi defekta i onaj jedan put zamalo da mi bas presedne. Sad pravac kupovina pravog kljuca, umesto ove igracke koju daruju francuzi/
                      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• boban1982
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2010
                        • 1106
                        • Batajnica
                        • SAXO VTS-BIC

Kakav maler,ja bih rekao da su veci problem nasi putevi,nego kljuc za tockove.Ipak dobro je da je samo guma,je to ona 195/45?

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Pazi to je vise nego sporedni put i odroni su cesti. Problem je sto mi ne znamo da promovisemo i ucinimo pristupacnijim toliko lepih predela koji postoje u Srbiji, Tara je prava lepotica. Doci do nje i po njoj se kretati je teze i pogubnije za automobil nego 1000 km do Grcke. O Zapadnoj Evopi da ne govorimo.

Vise stvari se tu poklopilo, pretezanje srafova od strane vulkanizera, neadekvatan kljuc i ostar kamen. Stradala je nepovratno Barum 195/45 kupljena prosle godine.

Comment

• VR6
                            CBC Senator XXL
                            • 31.10.2004
                            • 512
                            • Sarajevo

Nije to do kljuca nego nasih vulkanizera i nestrucnih majstora, koji nisu culi za kilo kljuc il nesto slicno. Rokaju onaj pneumatski pistolj za zavrtanje dok ne moze dalje da vrti i ti to ne mozes odvrnuti nikako. Mi obicno svoje tockove sami zavrcemo, nemoj da oni pistoljem to cackaju, bas iz ovoga razloga koji se tebi desio. Ja imam veliki kljuc od pola metra, jaka poluga, pa opet to ne mogu odvrnuti...

Comment

• Uroš Crni
                              CBC Član
                              • 15.11.2011
                              • 67
                              • Novi Beograd
                              • Saxo VTS 1.6 16v

URA! za drugove na putu, pogotovu za te što prave ključeve za točkove.

Nego, vraćam se ja večaras sa jedne književne večeri, (popio 2 piva), vozim kroz blok, puna kontrola nad situacijom, kad, zamače iza ugla jedan VTS crni, spušten, zatamljena stakla, VŠ table. Setih se sa oglasa da se prodavao...reko, dal da stanem, il da produžim..i uđem u uličicu za njim, gas... duga svetla, stajem. Izlazi klinac, mlađi od mene bar 10 godina, upoznajemo se, kaže on da je upravo kupio auto. Kao da sam ja klinac, a on matorac, počnem da se raspitujem: podigni haubu, daj da vidim ovo, ono... Na suvozačkom sedištu sedi devojka, usađena u sedište, tek tad sam video da je tu. E, onda sam se dozvao razumu malo, rekao sam klincu da se javi ako mu nešto treba pošto mi je komšija, i da svrati na VTS KUTAK. On brže bolje uzima moj telefon i kaže da će mi se javiti, da je zadovoljan autom i da mu znači što sam se baš ja našao tu. I eto, tako, srešćemo se opet, a on će verovatno ovih dana da dođe ne neku od strana ovog foruma.

Comment

• dule
                                CBC Početnik
                                • 16.01.2007
                                • 8
                                • Beograd

Poz,
                                jel zna neko nesto o ovom saxu? Treba da idem u subotu da ga pogledam?

Comment

Working...
                                X