Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Overspeed & ostali, hvala na izvestaju, bas treba da idem u cg za vikend, nameracili smo da idemo sa dobrano spustim autom, nikome nije palo na pamet da je takav put...

Generalno meni su super novi predeli, neobicni, izazovni putevi itd. ali bilo kakav put koji zjapi kao otvoreno kljuse i ceka da pokida auto mi nije ni malo simpatican i avanturisticki. Mozda da imam dzip, ali ovako nikako.

Ne znam koliko zadrzavaju na granici, ali sve duze od 5-10 min je maltretiranje. Nebitno koju i ciju granicu prelazite.

Inace najverovatnije cemo kroz BiH, inace meni je oduvek interesantno da su tamo putevi generalno uvek u dobrom stanju. Sad kada se malo popravlja infrastrukturna situacija kod nas kontrast vise nije toliko izrazen, ali pre...

Za Sutomore, pazljivo sa vodom, samo se pije flasirana, nista kockice leda i voda u kaficu...
    Isto tako pazi na kvalitet morske vode i posebno pazi na decu da je ne popiju.
    NIsam bio u Sutomoru par godina (niti cu u skorije vreme, al necu o losim iskustvima), ali ne verujem da se nesto po tom pitanju (vode) promenilo.

Comment

• brzi_pas
      CBC Senator
      • 25.08.2005
      • 272
      • Podgorica

@uglavnom bezopasni, ma naravno da se nisam uvrijedio ili tako neshto, ono malo se shalim.. a Sutomore, neznam, vidio si sliku, ja tamo nikad sa porodicom ishao nebih, sigurno ti nece primati diners u prodavnice koje su otvorene samo za sezonu, a takva je vecina, za net u kaficima u Sutoimore isto ne znam, tamo rijetko kad idem i lici mi na mjesto koje samo zivi 3mjeseca, pa me ne bi zacudilo da nemaju wirles pristup.

@low rider, sa dobro spustenim autom nemoj ici preko Mateseva nikako, prezivjece i auto i ti, ali.....
      http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
      Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

E sve hocu pitam al zaboravim stalno
        Kakva je situacija sa auto vozom?Ne znam kolko je sad,znam da je pre bilo oko 2000-2500 din u jednom pravcu.E sad ne znam jel se deshavaju neki problemi tipa da fali neshto sa auta i sl?

I love my

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Autovoz je najbolja varijanta ako ne ideš u HN i okolinu, odnosno ako ideš Budva i južnije. Nema nikakvih problema, a u špicu sezone se stigne mnogo brže i mnogo lakše. Dokaz da je autovoz dobra varijante jeste što se uglavnom solidna i dobra kola voze na njemu - neće se ljudi zezaju i rizikuju neke nepredviđene okolnosti, muriju i ostalo.

Ako ideš u HN i okolinu, onda voz i nije pametno rešenje, jer u Bar stiže u toku dana, što znači da upadaš u neverovatne gužve na magistrali + trajekt ili vožnja oko zaliva, a tu možeš da izgubiš i 3-4 sata bez problema.

Ako se ide u HN onda obavezno preko Bosne, jer je suludo ići preko Podgorice pa na jug i onda upasti u onu frustrirajuću gužvu na magistrali koja se proteže od Bara do Budve.

PS. Nemam nameru da pravim crnu goru crnjom nego što jeste, ali treba izbegavati nervozu, gužve i trošenje energije po svaku cenu i treba stvari dobro planirati. Ipak je to odmor. Mene je toliko ubila i umorila nepostojeća infrastruktura i organizacija, da sam od 25 dana prošle godine na moru 22 proveo spavajući pre ponoći, iako sam mlad i pun testosterona i da se ne lažemo, išao sam dole da jurim sojke . Ne idite na varijantu "imam kola, lako ću ja da stignem tu i tamo". Zaboravite na tu ideju. Ili idite negde gde vam je plaža, smeštaj, prodavnica, kafić, pekara, provod veoma blizu ili nemojte da idete uopšte. Kola ne pomažu mnogo u špicu sezone.

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Da vidish potpuno sam zaboravio da u Podgorici ne mozhe da se izbaci auto, tek uj Baru.
            Proshle godine kad sam ishao nije bilo problema na putu shto se mene tiche tj put je bio skroz korektan.E na jednom od stajanja sreo sam nekog dechka koji ne natrchao na kamen sa Golf 4 i razjebao karter.U sv sl ne planiram dole da idem pre kraja jula tako da ce valjda da se sredi do tad sve.

I love my

Comment

• mb12
              CBC Senator XXL
              • 06.11.2006
              • 640
              • Vrbas
              • Mazda 626 2.0 TD

A breee...pouchen iz iskustva, kod njih tek tada su radovi na infrastrukturi u punom jeku.

Comment

• Flavio
                CBC Senator XXL
                • 13.06.2006
                • 1926
                • 012 Centar
                • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by Bane®
                Nemam nameru da pravim crnu goru crnjom nego što jeste, ali treba izbegavati nervozu, gužve i trošenje energije po svaku cenu i treba stvari dobro planirati. Ipak je to odmor.
                Poenta teme .

Comment

• The Punisher
                  CBC Senator XXL
                  • 01.03.2006
                  • 503
                  • Beograd Wozhdovatz
                  • Ford Taunus TC1

Originally posted by Bane®
                  Autovoz je najbolja varijanta ako ne ideš u HN i okolinu, odnosno ako ideš Budva i južnije. Nema nikakvih problema, a u špicu sezone se stigne mnogo brže i mnogo lakše. Dokaz da je autovoz dobra varijante jeste što se uglavnom solidna i dobra kola voze na njemu - neće se ljudi zezaju i rizikuju neke nepredviđene okolnosti, muriju i ostalo.
                  Ako postoji mogucnost (ja nisam pitao kad sam isao na auto voz) je da se auto prekrije ciradom jer ako padne kisa, sliva se ulje sa vagona na farbu i veoma je tesko skinuti to skorelo ulje kasnije.
                  https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• mb12
                    CBC Senator XXL
                    • 06.11.2006
                    • 640
                    • Vrbas
                    • Mazda 626 2.0 TD

...il nekom iznad tebe "pusta" ulje

Comment

• Bane_Saabijach
                      CBC Veteran
                      • 08.08.2007
                      • 108
                      • Veliki Popovich

Ne stavljati ispod Citroen-a.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Danas u novinama piše 10€ po osobi (ekološka taksa) i Sozina 2.5€ po osobi i da li je dete osoba po tom tumačenju?
                        Ja sam mislio po vozilu, da li neko zna pravu informaciju...
                        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                        11.04. 0:12 #2
                        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

ranije je bilo po vozilu, ne znam sta sad mute...

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Jbt da li su oni ****no normalni?! Ljudi ja ne znam sta oni hoce vise...
                            Kad ce SAT patrola, jel zna neko? Bar da dobijemo prave informacije...

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Kaze mi mama da je gledala malopre na vestima da je ipak odobren unos hrane preko granice ali i da je ona eko-taksa izgleda ipak 10e po OSOBI...

Comment

• Kanarinac
                                CBC Senator XXL
                                • 08.10.2004
                                • 2870
                                • BG,Weedikovac

Kakva bre sad eko taksa???Toga nije bilo proshle godine.Poludeli Crnogorci potpuno ali potpuno.
                                Umesto da privlache turiste oni ih odbijaju,a da se ne lazhemo 80% turista dole je odavde.Zamislite da pola ne dodje...

I love my

Comment

Working...
                                X