Meni je za NS - Petrovac trebalo 10 sati efektivne voznje (vise puta oprobano). Stvarno lagana voznja - standardno max 10-tak km/h preko ogranicenja, ali ako neko bas mili preticao sam. Istina, auto ima dosta snage tamo da brzo dostignem brzinu nakon nekog zastoja.
Na to se dodaju pauze, tako da izadje min 11, cak i 12 sati.
Za 10h i manje se moze stici samo ako ne vozis zenu u kolima (strozija je od svakog pandura) i ne pravis pauze duze od 10-15 min :-).
Na kraju krajeva ides na odmor i to nepoznatim putem. Trke se ipak voze na stazama koje vozaci dobro poznaju i gde su drugi ucesnici svesni toga, pa tako i ja jurcam samo putevima koje dobro poznajem.
Sto se tice auta nisam primetio da mu ista fali, osetio sam samo da meni fali
. Kada krenem odmoran nocu i vozim par sati po mraku pa ostatak po danu stignem kao da nisam ni vozio. Ali kada posle celodnevnog hajcanja krenem poslepodne i vrlo brzo upadnem u mrak osetim itekako umor!
Inace, standardna trasa od BG-a preko Cacka, Zlatibora i kanjona Morace je za pohvalu i vidim po sopstvenom a i tudjim iskustvima da se nikakvo drugo eksperimentisanje ne isplati!
Na to se dodaju pauze, tako da izadje min 11, cak i 12 sati.
Za 10h i manje se moze stici samo ako ne vozis zenu u kolima (strozija je od svakog pandura) i ne pravis pauze duze od 10-15 min :-).
Na kraju krajeva ides na odmor i to nepoznatim putem. Trke se ipak voze na stazama koje vozaci dobro poznaju i gde su drugi ucesnici svesni toga, pa tako i ja jurcam samo putevima koje dobro poznajem.
Sto se tice auta nisam primetio da mu ista fali, osetio sam samo da meni fali

Inace, standardna trasa od BG-a preko Cacka, Zlatibora i kanjona Morace je za pohvalu i vidim po sopstvenom a i tudjim iskustvima da se nikakvo drugo eksperimentisanje ne isplati!
Comment