A bre sad gledam skidam nesto,znaci konekcija mi stoji da sam konektovan sa 504Kbps i do sad kad sam skidao imao sam max 52KB/s i sad skidam i tako mi skoci do 63 pa spadne na 42 pa onda opet 63 pa drzi pa padne. Nista mi nije jasno,a konektovan sam sa 504 tj 512
Da ali sta to vredi kada su upload ostavili mizeran...
dakle smejurija...
ako skidas 1 file sa 1 streamom ajde jos i kako ako server nema limit... ali cim otvoris par konekcija... zbogom internetu...
od igranja isto tako nema svrhe... na adsl-u bar... cable je ok... gde radi kako treba...
smesno dok neko ne da bar 1:2 ili 1:1 ovo je sve tuki...
ali bice bolje samo da prodaju telekom... pa jedno 6 meseci godinu dana... kada nam dodju strani provajderi... stanje ce se popraviti... ali nacekacemo se...
ali bice bolje samo da prodaju telekom... pa jedno 6 meseci godinu dana... kada nam dodju strani provajderi... stanje ce se popraviti... ali nacekacemo se...
Držite se teme, ni veće firme nemaju para da plaćaju minimum 60K mesečno za 2Mb + troškovi instalacije i ostali sitni, pa naknada provajderu, ako ti link služi za internet, a ne za povezivanje dve lokacije.
Kako vam radi posle povećanja, meni je full protok ~224KB, korisno 210KB (ADSL 2048/192)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Moderna varijanta nekadašnje "iznajmljene linije" između dve lokacije.
Hoćeš da povežeš centralu i filijalu velikom brzinom u lokalnu mrežu ili da ideš na internet ili da budeš provajder.
U suštini svaka varijanta ima svoju cenu i svoje troškove, a pre toga ide dobar projekat potreba/isplativost. Ako želiš kući (u firmi, kao internet varijantu) obratiš se nekom od provajdera i oni ti sračunaju sve koliko njima, koliko telekomu, dogovore sve, tvoje je samo da spremiš pare
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment