pricao mi sofer koji ga je natovarnog odvezao. ako laze, lazem i ja...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Obicno se ispostavi da je tako...jeste PS bezobrazan, ali ludi bas i nisu. Ja sam za auto koji ima 3-4 neplacene parking karte produzio godisnju doplatnu kartu bez da sam platio "kazne". Mogli su 'ladno da kazu nema doplatne dok ne izmiris ovo sto imas duzan, pa nisu. Sumnjam dakle da bi se bavili hajducijom na taj nacin kad znaju da to ne moze proci cak ni u Srbiji.
The difference between men and boys is the price of their toys
sta je pisalo pisalo naso sam je na brisacu i pocepao moguce da sam doso malo ranije ugl nije pre pola 9 da me je*es uglavnom parkirao ,otiso cestitao slavu vamo tamo drz nedaj i setim se ostali mi telefon i cigare u kolima i ja sidjem i saceka me kazna al briga me
Nije legalna naplata tih kazni,cuo sam od jednog advokata,koji u svojoj fioci ima gomilu tih kazni,kaze ne mogu mu nista...
Chubbs
nedavno su u ns odneli auto sa parkinga, uredno parkiran ali je imao 86 neplacenih karata. ne mogu nigde da saznam neki info sta se dalje desava jer to nikako ne smeju da rade, da plene vozilo.
ako neko nesto zna, nek napise.
Isti slučaj, samo što je ovaj advokat. Bit` će, da mogu da plene, pogotovo, ako je vođen postupak i rešenje postalo izvršno. U pravnom pogledu, ne radi se o plenidbi, već o naplati usluge parking servisa. Vozilo je samo corpus delicti. Ako ne plati kazne, imaju pravo da ga zadrže, dok se spor ne reši. Teranje inata, može da ima teže posledice, u smislu nagomilavanja troškova.
Ma daj bre lupas kao otvoren prozor, pobogu...Sve i da je vodjen postupak i da postoji izvrsno resenje, od kada i po kom Zakonu poverilac moze samostalno da vrsi naplatu nad imovinom duznika? Po kom osnovu da zadrze tudju imovinu kao kolateral, sta su oni, uterivaci dugova? Kako bre ne radi se o plenidbi nego naplati dugova, pa ZAPLENIO ti je auto dok ne naplati dug odnosno okonca postupak, to ni Drzava ne moze da radi a kamoli oni, za takvu vrstu uzimanja kolaterala i slicnih metoda "naplate duga" po Krivicnom se dobija 5 godina, o cemu ti pricas...?
The difference between men and boys is the price of their toys
nije ti ono jedini primerak u molerovoj , ima fiat coupe sa oko 70.000 din duga i letos je komsija onaj sa E-Type-om u njegosevoj ,se pozalio kako ima preko 150.000 duga za parking kako sta ne znam samo je reko i nestao al ova cifra ,svaka cast ako nije greska novi rekorder al niko nije ostao bez auta
не знам колико Вас памћење служи, али представићу се. Наиме, ја сам Зоран Максимовић који Вас је контактирао пре око месец и по дана са предлогом да Вам доплатну карту платим са цртежом коња којег сам самостално израдио. Као што видим, нисте прихватили мој предлог и потпуно разумем да нисте у стању да примате цртеже као вид наплате. Када сада мало размислим, не знам шта ми би када сам помислио да могу да регуларну Доплатну карту платим цртежом. Некада баш умем да будем луцкаст, зар не? Много се извињавам због тога. У сваком случају, молио бих Вас да ми вратите цртеж. Да скратим причу. Ја сам одлучио да Вам платим доплатну карту и у прилогу шаљем доказ о уплати 45,00 динара на рачун вашег предузећа.
Али то није све. Елем, приметио сам једну грешку. Наиме, на уплатници коју сам затекао на брисачу, одштампали 1.000,00 динара, уместо 45,00 динара - колико иначе кошта сат времена паркирања по Вашем ценовнику. Исту грешку сам приметио и на уплатницама других људи, који су добили доплатну карту, тако да се вероватно ради о системском пропусту у Вашем систему за штампање доплатних карата, те бих Вам сугерисао да контактирате Вашег програмера не би ли отклонио грешку.
Затим. Након дужег размишљања сам дошао до закључка да је Доплатна карта уствари Дневна карта. Стога сам се спремио да Вам уплатим и преосталих 955,00 динара, али сам онда приметио још један груби пропуст. Наиме, простом рачуницом сам утврдио да ако се паркирање наплаћује од 07:00ч до 21:00ч, то је онда 14 часова. Ако поделимо износ дневне карте (1.000 динара) и цену једног часа паркирања (45,00 динара), добијамо број 22 (приближно). А паркинг се не наплаћује 22 часа. Ако би се паркинг наплаћивао 22 часа, онда би дан требао да има укупно нешто више од 37 часова. Збуњен, консултовао сам Интернет и утврдио да заиста постоји планета на којој дан траје 37 сати. То је планета PGK096.5 која се налази на неких 165 светлосних година од планете Земље (на којој се налазимо ми). Е сада, ја потпуно разумем да ће Вам на планети Земљи евентуално нестати физичког простора за зонирање нових паркинг места на којима ћете наплаћивати паркинг и да спремате уплатнице за нове светове, и разумем Вашу иницијативу и планирање стратегије развоја Вашег предузећа, али уверавам Вас да су такви пројекти још увек преурањени јер људска раса још није колонизовала ни Сунчев систем, а камоли места на која, да би се дошло, је потребно прво развити технологију за интер-стеларна путовања. Молио бих Вас да ми пошаљете нову уплатницу, овај пут са обрачуном за планету Земљу, и да од те суме одбијете 45,00 динара које сам већ уплатио.
Након сагледавања целе сиутације, утврдио сам да ће ми од 955,00 динара, које сам спремио за плаћање Доплатне карте, у најгорем случају остати око 350,00 дин. Одлучио сам да са тим новцем почастим себе једним мањим роштиљом. За ту прилику сам себи приредио ражњиће са пилећим белим месом, пилећом џигерицом и сланином. А како сам уверен да сте и Ви гурман, јер сам куцајући Ваше име у интернет претраживач Google налетео на видео снимак са футошке Купусијаде на којем сте спремали купус, одлучио да Вам пошаљем слику гурманског специјалитета који сам направио јер сам сигуран да ћете Ви то знати да цените. Надам се да ће бити прилике да једном заједно, у пријатељској атмосфери, уживамо у гурманским специјалитетима пошто видим да сте ”мој” човек јер живите за добар котлић.
Срдачан поздрав и свако добро у новој години,
Зоран Максимовић
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Zasluzuju oni i mnogo gore, ovo im je sitnica u odnosu koliko su vozaca dosad obmanuli. I rts takodje zasluzuje ovakvu protivsalu na onu njihovu "opomenu pred utuzenje". Kad nam tako "funkcionise" drzava. Pa od koga da uzmu para za njihove astronomske plate ako ne od nas.
Smrdibube, najgora mafijaška organizacija na svetu. Siledžije, secikese, smradovi, hulje, huligani, nepošteni lopovi, otimači i sve ostale lepe reči ovog svea iamm da uputim toj organizaciji i radnicima koji rade tamo i šepure se najnovijom tehnologijom a prelaze dve pune linije kad god im se ćefne zajedno sa plavim organom u kamionu.
Neko je pomenuo bojkot, i ja to radim maksimalno, svaku opomenu bacim il ije osrtavim namerno da je vidi pa neka piše i nada se da ću platiti. čak i kad država jednog dana stane na njihovu sttanu što me ne bi čudilo, pre ću odraditi kaznu u zatvoru na teret države i vas gradjana nego da im dam ijedan dinar. Otpor stoci....
Comment