Kucni ljubimci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Meni uginuo pas pre nekih mesec dana... Bio je 15 godina star i vec prilicno umoran, poslednjih par dana uopste nije reagovao i na kraju smo morali da ga uspavamo da se ne muci vise jer su veterinari rekli da jednostavno nema sanse...

Jako je prazno bez njega i mislim da cu morati uskoro da nabavim drugog psa...

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Kako stoji situacija sa stencima, staforda npr? Bas nikako nisam u fazonu da vodim psa na takmicenja i da se hvalim poreklom itd tako da bi uzeo nekog rasnog ali mi pedigre ne treba...

Comment

• miQzma
        CBC Član
        • 31.07.2007
        • 97
        • Beograd,Mirijevo

Imas ih po oglasima puno.Ali probaj na www.balkankinology.net.
        Tu u oglasima imas svega od extra pasa do ljubimaca.Ako budem pario mog psa uskoro,i ako ne zuris mozemo resiti to.Dogovoricemo se na nekom buducem skupu.Mozda cu cak i u Vrbasu znati nesto,do Novog Sada 100%.

I,da.Trudi se da ti pas ima pristojan pedigree,ne zbog toga da bi se hvalio,vec da bi izbegao neke urodjene mane.To,bas,ume da smori.
        Originally posted by Sheta_Junior
        50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

@Alex, respect za tebe. Stvarno si dobar covek!!!
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

Originally posted by miQzma
            Imas ih po oglasima puno.Ali probaj na www.balkankinology.net.
            Tu u oglasima imas svega od extra pasa do ljubimaca.Ako budem pario mog psa uskoro,i ako ne zuris mozemo resiti to.Dogovoricemo se na nekom buducem skupu.Mozda cu cak i u Vrbasu znati nesto,do Novog Sada 100%.

I,da.Trudi se da ti pas ima pristojan pedigree,ne zbog toga da bi se hvalio,vec da bi izbegao neke urodjene mane.To,bas,ume da smori.
            Ok, nije mi zurba...A pedigre manje vise...Mislim najvise iz razloga sto nemam nameru da se hvalim i da ga vodim po takmicenjima ali i iz finansijskog razloga... Dogovoricemo se

Comment

• AlexRS
              CBC Senator
              • 27.10.2007
              • 234
              • Borca

@ stefanves pa to je sve iz ljubavi prema zivotinjama...

@ miQzma jeli druze a sta imas ti muzjaka ili zenjku?

Comment

• miQzma
                CBC Član
                • 31.07.2007
                • 97
                • Beograd,Mirijevo

Imam muzijaka.Izlagan je samo jednom,ocenjen sa 5.Star je 2 godine.Nisam ga izlagao jer nemam ambicije,posebno nemam vremena.Ponajmanje za sektasenje u AST svetu.Imam psa jer ga volim,ne zelim da se laktam za uspehe na izlozbama.Krupan je i za mene lep.Najvaznije je da je zdrav i ne vuce urodjene mane.Postavio sam neke slike ranije.Evo ponovo

A za one koji imaju i malo sumnje u narav AST-a

50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Hehe pravi je!

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

Da nece neko mozda da pokloni pita ili dogo argentina?
                    Voleo bih da posedujem tog psa, mada mi je i doberman zelja ali je velik za stan... Mog Chika (pudlicu) je cale prisvojio, zgotivili su se i stalno su na Avali (u vikendici) tako da mi treba nesto definitivno! Ajde ako neko ne zna sta ce sa stencima neka me cimne. pozz

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Ja bih staforda, strava su majke mi!

Comment

• miQzma
                        CBC Član
                        • 31.07.2007
                        • 97
                        • Beograd,Mirijevo

Originally posted by shonsy
                        Da nece neko mozda da pokloni pita ili dogo argentina?
                        Voleo bih da posedujem tog psa, mada mi je i doberman zelja ali je velik za stan... Mog Chika (pudlicu) je cale prisvojio, zgotivili su se i stalno su na Avali (u vikendici) tako da mi treba nesto definitivno! Ajde ako neko ne zna sta ce sa stencima neka me cimne. pozz
                        Mogao bih da ti se raspitam za pita

Comment

• AlexRS
                          CBC Senator
                          • 27.10.2007
                          • 234
                          • Borca

Pa to makar nije problem oglasi su puni sto Staforda, sto Pitova... A i nisu nesto skupi stenci ako uzimas bez papira... Ja mislim da bi moglo da se nadje stene od 50 do 100 evra plafon....

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Ajde ako znate nekoga javite mi

Comment

• CannoN
                              CBC Senator XXL
                              • 15.09.2007
                              • 485
                              • Beograd

Ovo je mama - na avataru je u specijalnom raspolozenju inače je blejač i opuštena veći deo vremena

Ovo je tata sa kojim je sada u čisto platonskim odnosima

Troje štenaca su njihovo celo potomstvo, mužijak i dve sestre od kojih je ova ostala u porodici

Blentica raste - ovde je posle prvog plivanja i to samoinicijativnog.

Klasični pubertetlija

Ovde ima nešto manje od godinu dana

I dalje najviše voli da uzurpira mesto majci

Ovde ima nešto više od godinu dana i sva je na opruge =]

Sada je godinu i po stara a umalo da ne bude tako jer je naivčina mala svojeglavo krenula u istraživanje "sveta" i u silnom zanosu je uspela da udari kamion u pokretu-kazem udari zato sto je bočno naletela na njega a kada je skontala da neće valjati bilo je kasno za kočenje.
                              Imala je veliku sreću jer nije potpala pod točkove već se odbila od kamiona - slomila je jedino prednji gornji zubić, ugrizla se za jezik(usled čega je jako natekao i krvario) i strahovito se ugruvala.
                              Ipak najveća povreda je izgleda stres usled koga je upala u stanje šoka što je, između ostalog, rezultiralo oduzimanjem zadnjeg dela tela. Ipak odmah posle udarca je ustala i prešla nekih pedesetak metara od rasksnice do kuće posle čega je pala i nije mogla da se kreće dva dana.

Hvala veterinarima i njenom mladom organizmu što je sada dobro i bez posledica.

Comment

• Bzuva
                                CBC Senator
                                • 17.09.2006
                                • 269
                                • Bgd

Imam machka i da budem iskren, i dalje skupljam hrabrost da mu ochistim onu posudu za kenjanje... Moji su otishli a na meni je najgori kucjni posao...
                                Alfista u povoju

Comment

Working...
                                X