Uvek me je zanimalo zasto su SUV-ovi statusni simbol? Meni licno jacu pojavu ostavljaju limuzine vise srednje ili visoke klase nego neki SUV. Ali ponovo sve vise imucnih ljudi nebitno da li su biznismeni, sportisti, ili javne licnosti voze SUV-ove.
Kad bih birao izmedju BMW X5 ili BMW 5 ili 7 uvek bih izabrao 5-icu ili 7-icu, kad bih birao izmedju Mercedes ML-a ili E ili S klase uvek bih izabrao E ili S klasu, kada bih birao izmedju Audi Q7 ili Audija A6 ili A8 uvek bih izabrao A6 ili A8. I tako dalje.
Da li su SUV-ovi po kategoriji negde izmedju limuzina vise srednje klase i vise klase ili su u rangu limuzina vise klase.
Uvek me je zanimalo zasto odluciti za SUV umesto za luksuznu limuzinu.
Mozda vi znate odgovor...
Kad bih birao izmedju BMW X5 ili BMW 5 ili 7 uvek bih izabrao 5-icu ili 7-icu, kad bih birao izmedju Mercedes ML-a ili E ili S klase uvek bih izabrao E ili S klasu, kada bih birao izmedju Audi Q7 ili Audija A6 ili A8 uvek bih izabrao A6 ili A8. I tako dalje.
Da li su SUV-ovi po kategoriji negde izmedju limuzina vise srednje klase i vise klase ili su u rangu limuzina vise klase.
Uvek me je zanimalo zasto odluciti za SUV umesto za luksuznu limuzinu.
Mozda vi znate odgovor...
Comment