Presuda Stefanu Karicu zbog saobracajke...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nenad
    CBC Senator XXL
    • 06.01.2005
    • 1364
    • BBgd/Mow

Oprostite mi mesanje ali mislim da bi nam trebalo da bude ispod casti da komentarisemo licne odnose izmedju te devojke i SK. To su cisto njihovi odnosi, uvek je bilo i bice veza gde je jedan bogat a drugi nije, gde je jedan mnogo stariji od drugog.
    Mislim da bi tema ovog posta trebala da se drzi krsenja ili ne zakona od strane oba ucesnika u prekrsaju i konsekvenci koje su nastupile za njih.
    Mene licno uopste ne uzbudjuje to sto je kod njih takva razlika u godinama i imovinskom stanju.

Mala digresija, kada bi se bogati zenili samo sa bogatima onda se bogatstvo ne bi delilo prirodnim putem nego revolucijama. Ovako bogat/a se ozeni siromasn(i)om, on/a profitira novcano od toga a bogami i uza i sira familija "muze" pomalo zeta/snaju i svi zadovoljni.
    Boost or bust...

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

@wiz

mislim da su ti komentari malo degutantni,devojka je ostala trajni invalid i sta god da je radila niti se ikog sem nje to tice niti je to razlog da se kaze ko je je_be.Tema je pocela u fazonu"jadna devojka,sta joj je pijani retard uradio" da bi se zavrsavala konstatacijama: "tako joj i treba......Srbija...
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Dobro evo placem nad njenom sudbinom Nenade@mislim da je on nebi ozenio

Comment

• Nenad
          CBC Senator XXL
          • 06.01.2005
          • 1364
          • BBgd/Mow

Wiz,

uopste nije bitno da li bi se vencali ili je samo seksualnofinansijska shema. Mislim da mi ne treba da svoja licna osecanja u vezi te "veze" iznosimo ovde. Nasa emocije nam ne daju da realno ocenimo to sto se desilo i damo mu kvalifikaciju.
          Topic je poceo time kako je blaga kazna za prekrshaj ucinjen osobom koja je dete iz bogate porodice a isti topic se zavrsava komentarima sta ce ona sa njim i sl.
          Ne vidim nista lose u tome sto je ona sa njim, zar je to zabranjeno? Zasto se mi ovde zbog toga ljutimo? Zato sto je neko od nas hteo da bude sa njom ili sa njim pa mu je krivo? U cemu je problem, zato sto je "matora koka" prevarila mladog momka? Ili mladi bogatash koristi svoj novac da bi privukao devojku?
          Mislim da ni jedno od ovih pitanja nije bitno za nas ni licno ni sa pravne stran.
          Ono sto je bitno je da imamo stav prema nasim drzavnim organima i njihovom nacinu "deljenja pravde".
          Boost or bust...

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Sustina je u tome sto je ta zena sela u auto sa mladicem koji je bio mrtav pijan,koji je vozio u sred bela dana 150 km/h po gradu,a uz to ona jos i nije bila vezana.Nista od toga joj nije smetalo,jer joj je ocigledno nesto bilo jos vaznije od licne bezbednosti.Sada ima ceo zivot da razmilja o tome koliko je to nesto vredelo.
            Sa takvim rezonom mogla je slobodno da stane na sred pruge i posledice ne bi bile mnogo drugacije

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Nenad@bitno je sto se ovde sazaljeva na njegovom i njenom sudbinom,mene bas briga za njih,eto pre neki dan udari grom ubije 2 deteta e to je tragedija,jos uvek imam knedlu u grlu zbog toga,ta deca sigurno nisu bila kriva i nisu svojim postupcima cinila da se to desi,dok ovo dvoje pomenutih su sami kusali djavoli,a jos treba da ih zalim,ma daj

Comment

• Nenad
                CBC Senator XXL
                • 06.01.2005
                • 1364
                • BBgd/Mow

Wiz,

U tome je i stvar, da je sustina topica pravosudje i visina kazne za tu vrstu prekrsaja a ne da li ih neko zali ili ne. A onda jos se krene koje koga pokrao. Ja i govorim da treba da se drzimo teme a ne da pricamo o tome da li je porodica SK pokrala drzavu i sve njene gradjane.
                Ti isti gradjani kada kupe svercovane cigarete pokradu drzavu i one druge gradjane koji ne kupuju svercovane cigarete ili uopste ne puse.
                Hocu da kazem da ne treba da svoj licni gnev (opravdan ili ne) izbacujemo ovde u odnosu na druge ljude koji nemaju veze sa topicom koji komentarisemo.

Jel' moze neko da mi objasni komentare tipa
                "tako joj i treba kada hoce da se sponzorise". Njena greska nije sto se sponzorisala nego sto je sela u kola sa pijanim vozacem i nije se cak ni vezala. A to da li je ona sela zato sto je htela da bude kraljica na jedno vece ili da se uda ili da mu mazne novcanik kada ovaj zaspe-nema veze sa nasom pricom.

Ja mogu da ukapiram komentar tipa "nije mi zao,tako joj treba-zato sto se nije vezala". Da li se slazem ili ne to je druga prica.
                Ono sto mi nije jasno i ne kapiram su komentari tipa "nije mi zao,tako joj i treba-zato sto je bila sponzorusa".
                Da li to znaci da nije bila sponzorusa to joj se ne bi desilo. Koliko se devojaka i momaka godisnje u Srbiji obogalji samo zato sto su seli u kola sa pijanim/uduavanim/napaljenim drugom i nisu se vezali da ih ne bi drustvo prozivalo.

cini mi se da smo postali drustvo u kome je pojedincu jedino vazno sta ce neko drugi reci o njemu, a da li je to sto je receno pametno ili ne- to nema veze.
                Boost or bust...

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

da dodam jos jednom bas me briga za njenu i negovu sudbinu i kaznu,moj elicno misljenje je da je on preblago kaznjen,mada sam ocekiao da ce ga osloboditi svih optuzbi na neki volsebna nacin,sto se nje tice neme ni trunke sazaljenja,da dodam da ta presuda po meni ima i politicku konotaciju,toliko od mene

Comment

• HotDog
                    CBC Senator XXL
                    • 06.05.2005
                    • 965
                    • BSG 75 (011)

Originally posted by Wiz
                    Nenad@bitno je sto se ovde sazaljeva na njegovom i njenom sudbinom,mene bas briga za njih,eto pre neki dan udari grom ubije 2 deteta e to je tragedija,jos uvek imam knedlu u grlu zbog toga,ta deca sigurno nisu bila kriva i nisu svojim postupcima cinila da se to desi,dok ovo dvoje pomenutih su sami kusali djavoli,a jos treba da ih zalim,ma daj
                    off-ali su im zato roditelji vrlo krivi.

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

To sto se desilo u ovom slucaju, iskreno moze da se desi bilo kome od nas, pa mogu samo sebe da uhvatim u ko zna koliko situacija kada sam navlacio oko 140 jurija gagarina ili 120-130 bulevarom onim ispod zvijezdinog stadiona(

pa ne može da se desi bilo kome od nas. iz prostog razloga što se bilo ko od nas ne ponaša devijantno, neodgovorno, da ne kažem bez mozga.

sa neodgovornim ponašanjem drasti?no raste verovato?a tragedije. ovo je samo primer, nebitno je ime ali je tako tipi?no za tzv "tatin sin" sindrom.

misle poneki da parama mogu sve, pa i nemogu?e. da izbegnu ovozemaljske zakone prirode...tata ?e to da plati.

ne?e, život je samo jedan.

jurnjava po gradu je nešto što nikako ne spada u normalno ponašanje, mortus pijan sedanje za volan takodje ne spada u normalno ponašanje, isto kao ni pretr?avanje pešaka preko 6 traka autoputa sa sve preskakanjem ograda ne spada u normalno ponašanje, itd.

ne kapiram dokle ?emo kao društvo da se pravimo da su nenormalne stvari eto nešto normalno, nešto što svakome može da se dogodi.

pa ne može, ako ne konzumiram drogu nikako ne može da se desi da obolim od te bolesti.
                      ako ne pijem kada znam da ?u voziti, nikako se ne može dogoditi da postanem pijan.

mislim da se radi o obi?nom izgovoru ljudi bez morala i karaktera, pokušaju sakrivanja u imaginarnoj masi (svi smo odgovorni, tj nikop nije odgovoran) od sopstvene odgovrnosti, od sopstvenog morala.

ako ve? nešto uradiš, budi hrabar i svestan da podneseš posledice svojih delovanja, kukavi?ko sakrivanje obi?no uvodi u novi, slede?i još teži problem jer se nije nau?ila pouka.

voziti auto treba da postane privilegija, nije obaveza da svako sa 18 godina mora da dobije voza?ku dozvolu...i ne odrastaju psihi?ki svi podjednako. mislim na spoznaju da su osim prava i obaveze sastavni deo ponašanja jedinke u društvu.

mi ne znamo, barem ja nemam pojma, da li je doti?ni i ranije vozio brzo, i ranije pio ko blesav, i ranije bio problem za ostale u saobra?aju ili je to jedini i prvi put do sada. kazna treba i to da ima u vidu, da bude vaspitna.

ako je ve? više puta pravio probleme, kazna treba da se pove?a do maksimuma predvidjenog. da ima dovoljno vremena da polagano porazmisli, i da ne može nikako da novcem plati.

kako beše narod kaže, kr?ag ide na vodu dok se ne razbije....

još se se?am onog divljanja nekog sli?nog "tatinog sina" od pre nekoliko godina u Terazijskom tunelu kada je pobio nekoliko ljudi u karambolu , navodno se trkaju?i sli?im suludim brzinama usred grada i gustog saobra?aja.

ko ho?e da divlja, ode na pistu negde off road i do mile volje se oproba...

sve junak do junaka, a onda od sopstvenih rezultata.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• observer
                        CBC Veteran
                        • 06.10.2005
                        • 196
                        • Novi Sad
                        • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Bravo Brick! Pogodjena poenta 100%

Comment