jesu li vozaci u BG poludeli ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • predrag&marea
    CBC Član
    • 20.05.2007
    • 34
    • beograd

Ma kolektivno ludilo.Svako od nas se nagledao gluposti na putevima,a mozemo samo ocekivati da ce toga biti sve vise i vise.Jedino preostaje da se naoruzamo zivcima i cekamo da se ovi gore smiluju i uvedu propise i norme kao u eu.Recimo kamere,radari,oduzimanje vozackih,auta itd...
    Da ne sirim....Pre 30 godina u nemackoj je bilo 3 puta manje automobila i duplo manje zrtava nego danas.

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

Pa dobro, sve je to manje-vise uzrocno-posledicna stvar opste kulture koja vlada... Prvo deca od 10 g. igraju igrice pune nasilja itd. a cesto tu ima i bahate voznje... E sada, vecina ce reci ma ne utice to na njih, na mene, to su gluposti... mozda, ali ocigledno je da nesto utice na podsvest ljudi. Igrice su cisto primer... Frustriran zbog loseg dana na poslu i mizerne plate "gazi" sluzbeni auto do granica, ugrozava druge... Danas video lika sa Koral In-om Economic, upravo to radi... Da ne pricam o bahatim vozacima Caddy-ja i sl. Nekome je dosadno, ima mamu i tatu koji sljakaju za njega, pa ima kes & kolica, znate kako ide pesma... Ali to je sve tako kako je, svakodnevica. Licno, mislim da bi sistem sa kaznenim bodovima pomogao, kao i manja korumpiranost panduracije... i manje bahatog ponasanja istih, ali to je druga tema.
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

Pa naravno da su poludeli ,ima dobrih 15 godina otkako se dozvole dobijaju na mufte a jos je zadnjih nekoliko godina sve vise naduvanih i drogiranih za
        volanom tako da ja bez malog montiraca ispod sedista nigde ne idem/hebi ga
        zabranili su nosenje vatrenog oruzja/ pa ako neki naleti naleteo je

Comment

• Smederevac
          CBC Član
          • 26.10.2006
          • 33
          • Smederevo

U pravu ste 100% Ovakvih snimaka treba prikazati na svakoj mogucoj televiziji i to u sto vecem broju.

MERCEDES NIJE NAJLEPSI AUTO,MERCEDES NIJE NAJBRZI AUTO ALI MERCEDES JE MERCEDES.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Sad je malo falilo da bijem coveka... Lik u Golfu1 me zamalo nije ubacio u suprotan smer, ne trepnuvsi, isqliram ja to, kad ono...

Lik ispred mene, Yugo45, zena na suvozackom sedistu, dete malo u krilu, malo stoji (oci tik vire iznad table)... Popizdim na to uzasno (veoma sam alergican na nepaznju sa decom), kad lik krece da sece kamion!!!!
            Bezobrazno, najgore moguce, ima 2m izmedju kamiona i sledeceg, a on se ubacuje, na fazon seckanja, tj APP...

Poludeo sam!!!!! Deda me je jedva smirio.

Inace pricam sa drugarom iz HR, tamo je u poslednja 4 dana poginulo 22-e ljudi, a onda mi da ovaj link i ja se zgrozim

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-pr ... 54736.aspx

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Nije samo u BG poludeli su svugde, zato ja ujutru odem na posao i gledam da se vratim što kasnije, a ako treba da idem negde u centar, bolje me ubi, ili peške ili zovem taxi.

A u hrvatskoj je haos, u ponedeljak, u jednom danu 16 mrtvih, niko nije o?ekivao, kažu ponedeljak miran dan...

Vi nemate na kablovskoj RTL i Novu? Retko gledam TV ali da njih nema stvarno neznam šta bi gledao (dicovery, i sli?ni su ve? postali dosadni, znam sve napamet
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
              11.04. 0:12 #2
              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Cepa D
                CBC Senator
                • 28.09.2005
                • 242
                • Cerak

Josh jedan dokaz da je svet otishao u tri lepe...
                Pre neki dan vracam se kuci oko 3, 4 u jutro. Laganica chetvrta brzina 2k rpm. Ulazim u raskrsnicu kod pijace na Vidikovcu i iz pravca Garden centra izlece kec sa ko zna koliko, i ako ima STOP znak, ja ga gledam on niti kochi niti menja pravac a ja u glavi vec vidim da me udara u zadnje levo krilo. Pun gas i iscimam volan u njegovom smeru da zanesem malo bulju shto je bilo dovoljno da me jedva promashi za koji cm. Lik je nastavio pravo nije ni probao da kochi, raspali neki kec bledo zelene boje. Ja zapenio, skoro sam sredio kola posle mog sranja samo mi josh fali da me tako neko zakuca. Ja za njim i pogledam na sat a moji roditelji pale na more za 20min. pa reko da im ne pravim sranje sad pa da brinu na odmoru da li ce taj lik da me juri ili policija.
                NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• Gasha
                  CBC Član
                  • 08.06.2007
                  • 33
                  • Beograd

Pre par meseci je vozača autobusa 511 mrzelo da čeka da se podigne rampa kod pruge u Železniku. Krenuo je da se provlači pored rampe upravo u trenutku kad je voz bio vrlo blizu prelaza. Nije mi bilo ni malo svejedno da sedim pozadi i gledam teretni voz na oko 20ak metara kako se priblilžava. Srećom sve je prošlo bez posledica za nas 30-40 koji smo bili u busu. Kasnije sam to ispričao njihovom dispečeru na okretnici, a on je samo slegao ramenima i rekao "Pa šta da mu radim?"

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

Ma narod je poludeo, sva sreca pa nije udario Cepu.A za ovog sto je 40-oro ljudi vozio preko pruge dok je voz bio na 20 metara, kazna treba da bude kastracija, da ne stvori jos jednog takvog majmuna.
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• mb12
                      CBC Senator XXL
                      • 06.11.2006
                      • 640
                      • Vrbas
                      • Mazda 626 2.0 TD

Evo prochitao sam par postova i sve vishe i vishe sam zastupnik teorije da danas od onih koji imaju vozachku dozvolu ne bi smelo da ima vozachku barem 50 % .....

Takodje sam zastupnik misli da treba sledece uraditi:

Strozi zakoni o polaganju vozachkog ispita --- ne treba da se vozi i obuchava pola godine, jer ko ne nauchi da vozi za tih 40 chasova onda ne treba nikad ni da vozi, ali ipak treba uvesti da pochetnici u saobracaju ne smeju da voze/poseduju jake mashine, da pochetnici od 18- 21 godinu ne smeju da voze u razdoblju od 23-5h ( kada su obichno i izlasci ) da se polaze psiho test ( danas velika vecina automobil shvata kao predmet sa kojim mogu da isprazne negativnu energiju gde god stignu, u sluchaju mushkaraca da se dokazu da su frajerchine, da mogu sve probleme reshiti sa tim shto ce biti zesci i brzi u voznji i josh mnogo toga )

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Malopre isti semafor kao i juce...volvo S80 prolazi na crveno (pre toga je stajao iza mene i cekao), a za njim Octavia. Definitivno treba postaviti patrolu na doticnom semaforu...

Ovo nije normalno
                        Power of dreams !!!

Comment

• Manfred
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2007
                          • 905
                          • Beograd

ljudi.. need for speed je doneo revoluciju

koliko god to Vama smeshno zvucalo, tako je

ima ljudi koji to shvataju kao igru, koja se igra kuci ili u igraonici, a kad sednu za volan voze normalno, (ne mora biti po propisima 100%, ali normalno), a ima ih i koji posle tastature i misha sednu za volan auta i ne gledaju gde je crveno, stop ili trougao.

Naravno, kao i sve ostalo u ovoj zemlji i policijski sistem je truo, pa nema ko to da zaustavi, radije ce da uzme 1000 dinara i popije pivo...

ne radi se samo o toj igri, naravno ne radi se ni samo o igrama, nije samo u Srbiji takvo stanje, svuda je...

A i ove vrucine, udarilo sunce u glavu

Comment

• vujke
                            Admin
                            • 29.09.2004
                            • 1673
                            • Mladenovac
                            • Daewoo Lanos 1.5SX

Ma kakve vrucine, danas sam koristio grejanje u kolima
                            Ali situacija..otvoren put, lik sa pugom 405 i jos troje sa njim, porodica rekao bih, krece da me pretice danas i svesno ulece u makazice. Uz moje kocenje i bezanje na bankinu uspeo sam da me ne zakaci za par cm. 2km dalje obilazi kamionce i ponovo ulece u druge makazice
                            Treba da razvijemo neki antikamikaze device definitivno..
                            while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• X9
                              CBC Senator XXL
                              • 28.06.2005
                              • 3179
                              • Wien-Sabac
                              • RX-8 i X-9

pa ja mislim da dobrih primera sto se tice zakona ima ,ali ih treba primeniti...a ko ce da ih primeni?policija?pravosudje?
                              mislim da razumete o cemu pricam...kada sam bio dole u vrbasu video sam te takozvane uslovne semafore...i malo se nisam slupao...jednostavno ovde toga nema...zeleno za desno je zeleno za desno i aus...a zadnji put kada sam bio u beogradu i vozio se sa nikolom(groznim) zamalo nisam doziveo da parkiram auto i odem da pijem secernu vodu,jer ono nije normalno...znaci niko nigde ne gleda,niko nikog ne pusta ,niko nikog ne postuje...katastrofa...strah i trepet ....
                              ovde kad napunis 17 mozes da vozis ali si pocetnik i imas dozvolu na 1 godinu...ne smes brze da vozis od ne znam koliko km...i moras da imas nalepnicu pozadi da si pocetnik...voleo bih da vidim nase klince da vozi auto na kojem mu je pozadi nalepnica "pocetnik" ...ma kod nas se radjaju sve sa vozackom i sa najmanje 20 godina vozackog iskustva...
                              sistema ima da se to spreci i suzbija ali opet ko ce to da sprovede?neko gore napisa da je video divljanje sa autom i na kraju je video da ga vozi policajac...ah da danas sam dobio dopis iz Sapca u vezi saobracajke...lepo pise da je tip presao u moju traku iako je izmedju mene i njega puna linija...ali ipak policija ne moze da utvrdi koje prosao kroz crveno svetlo
                              eh te veze i vezice
                              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

Pa dobro,mozda neko kaze da sam lood ali bicu realan mnogo takvih glupih i nadobudnih scena klinci ili stariji lozaci vide na filmovima koje naravno pametni ameri plasiraju,ne samo za ovo vec i za ubistva...svaki njihov film je debilski,nasilje,silovanje,maltretiranje,jurcanje kolima....i sve to lozi nekog koji kad zamisli tako nesto uopste ne razmislja o tome da nije na filmu

Prolazak na crveno je zanimljiva tema,ja bi u nekom slucaju to i "tolerisao" normalno sa manjom ili vecom kaznom koja se ne odnosi samo na novcanu.
                                1.Kad covek nije u situaciji da bezbedno zakoci ili ima takav teret koji ne sme da se cima naglo moze da prodje na neko "sveze" upaljeno crveno svetlo,to bi kaznio lagano sa nekih 3-6 meseci dozvole.
                                2.Ako bi stao na raskrsnicu i "kulturno" provirio da slucajno ne ide neki auto,a zatim prosao to bi bilo srednje blago u smislu da dozvolu preda na nekih 6 meseci ali bi ga zato finansiski otkinuo od zivota.
                                3.Kad crveno svetli vec nekih 15-20sec,pa kad proleti neko na taj nacin onda bi definitivno bila sledeca prica:zatvor od 6 meseci do 1god.,dozvola vise nikad i novcana kazna par stotina hiljada,u slucaju 1,2 ili 3 da se izazove saobracajka sa tragicnim posledicama odma bi usledila dozivotna posto nema vise smrtne kazne

Eto malo sam palamudio,ustvari malo vise! Da obijem neku trafiku pa odo za ministra policije
                                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                                X