Jeste postuju..., a cemu onda naziv teme a postavio je covek koji svaki dan vozi po bg?
jesu li vozaci u BG poludeli ?
Collapse
X
-
@Bane
covek je postavio temu,jer se ne uklapa u mentalitet vozaca ovde...mismo njemu(BGdjani) brzi .. oni(manja mesta) su nama spori i nekako "lakocemo".
u Beogradu se ponasanje ucesnika u saobracaju u mnogome popravilo zadnjih 5 god naprimer...mnogo se vise pustaju ljudi da se ukljuce,propustaju pesaci itd. sirene se dosta manje koriste...ali ponekad treba da se koriste(zato postoje na svakom vozilu i proveravaju se na tehnickom pregledu) postoje i piksle ali nisu potrebne da prodjes tehnicki.
ali znam sta se iza brda valja ustvari.moram da kazem =]
kad predjes u BG i stavis BG table na auto sve ce ti biti OK,znam mnogo TAKVIH slucajeva.
bolje sto sam ti iskreno rekao sta mislim,nego ovde tralalala da pricamo...jer ti je naslov teme irititirajuci(iskren valjda),pa onda da i ja budem iskren.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Dosta vremena provodim vozeci po citavom Beogradu (nisam taxista) i stvarno sam svasta video. Polukruzna okretanja i neverovatnu neodlucnost vozaca, o parkiranju da ne govorim. Beograd je drugacio od ostalih gradova. Mora da bude takav sa tolikom kolicinom vozila a ljudi su navikli od ranije da prodju brzo...
Novi Sad:
Neki bulevar sa pet traka. Stojim u srednjoj traci na 60m od semafora. Vozim teretni kombi koji ima samo bocne retrovizore. Otvaram prozor i pitam neku devojku u vozilu pored mog za Ulicu Jevrejsku. Kaze mi da na semaforu treba da skrenem levo, sto znaci da treba da se prebacim u skroz levu traku. Taman sam hteo da je pitam da me pusti ispred njenog vozila, ali je ona vec stupila u razgovor sa vozacem u skroz levoj traci da nas pusti ispred njega da skrenemo! Sta reci za ovakav gest?
Svaki put kad udjem u NS primetim da se tamo mnogo drugacije vozi.
takodje je tacno da sa takvim stavom u BG ne bi daleko stigli jer uvek neko hoce negde da skrene i eto zastoja..."If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
..procitah skoro sve..
Onaj semafor u Zarkovu posle dve Jugopetrolove pumpe...gde zaobilaze kolonu, i kao se prave pametni...Kada god stojim prvi u toj koloni, i vidim tako nekog lika levo od mene, samo smotam pun levi...svirnem pre toga da on vidi kako motam pun levi...I, kada semafor otvori odmah drzim tako jako levo, a on ostane na sred raskrsnice da ceka...i ceka...i ceka..
Jednom me jedan od tih stigao na onom semaforu pre one velike nizbrdice [ kada ides ka FMP-u ]...nesto blica sa svetlima, kao je ljut, sta li vec...Povucem rucnu, upalim sva cetiri, izadjem iz kola, i lepo kulturno pitam : '' vidim amblendujete,imate li neki problem sa kolima, da niste ostali u kvaru ?''...Svi ostali vozaci se smejali..
Comment
-
-
-
Originally posted by Bane?Primetio sam da su se o situaciji u Beogradu naširoko raspisali ljudi koji ovde ne žive. I sve sa nekim arhetipskim vidikom na Beograd kao nešto mistično i neuhvatljivo.
Originally posted by Bane?Priče ovde je ružno, a tamo negde lepo, prepustite maloj deci.
. ukratko ima i mnogo gorih mesta od bg-a, ali zar treba tome da stremimo?
Originally posted by Bane?Ne znam kako ovo da vam saopštim, ali u Beogradu ljudi poštuju saobraćajna pravila, puštaju pešake na pešačkom (ovo još treba popraviti, ali svakoga dana je sve bolje), puštaju ljude da se uključe u glavne ulice i tako dalje...
wow, izgleda da se nas dvojica vozamo razlicitim beogradima. Aha, desi mi se da me neko propusti kao pesaka, uz obavezno trubljenje i i pokusaj gazenja ne bi li se brze sklonio. Pre neki dan kod arene u 5 popodne pokusavam da uskocim na autoput, i posto imaju ona suzenja na kraju, jja lepo u traci koja je otvorena za ukljucivanje na autoput, lik u desnoj koja je blokirana i nalazi se na mojim zadnjim vratima, pokusava da se provuce ispred mene, jedino mu je jos ostalo da me izgura ili izgrebe. ne do bog da pokusa da se ukljuci iza mene, prvo pokusava da se pod pretnjom grebanja uvuce ispred mene.
Beograd se jeste popravio malo, al je to malo jos uvek nedovoljno.
[quote:3rbdz9ct]
Jedini problem je vožnja u obilaznoj traci, ali da se i to korigovati, kao što su ljudi naučili da ne voze u žutoj traci, ali je problem zauzimanja obilazne trake prisutan u celoj zemlji.
Originally posted by Bane?Infrastruktura je užasna i to je razlog problema u Beogradu, aman ostavite više jadne ljude u saobraćaju, ni krive ni dužne.
Originally posted by zoranbgcovek je postavio temu,jer se ne uklapa u mentalitet vozaca ovde...mismo njemu(BGdjani ) brzi .. oni(manja mesta) su nama spori i nekako "lakocemo".
Originally posted by zoranbgu Beogradu se ponasanje ucesnika u saobracaju u mnogome popravilo zadnjih 5 god naprimer...mnogo se vise pustaju ljudi da se ukljuce,propustaju pesaci itd. sirene se dosta manje koriste...ali ponekad treba da se koriste(zato postoje na svakom vozilu i proveravaju se na tehnickom pregledu) postoje i piksle ali nisu potrebne da prodjes tehnicki
u odnosu na perion 87-98, stanje se poparvilo malo. ali i dalje nedovoljno. i kolko se secam sirena sluzi kao znak upozorenja, a ne kao sredstvo komunikacije ili nacin lisavanja dosade. to mnogi beogradjani ne mogu da skontaju.
Comment
-
-
Pozdrav ekipi !
Nije ovako samo u velikim gradovima. Arandjelovac je relativno malo mesto, a vozila više nego ikada. Vozi se "samoubilački"...Previše nervoze, tenzije.
Opasno naročito za decu i pešake...niko da stane da propusti na pešakom..
Ako ste na motociklu, potrebne su oči i sa strane i na potiljku...Mnogo treba učiniti da se ovo popravi..
Comment
-
-
Da ne otvaram novu temu, ipak se uklapa u ovu...
http://www.youtube.com/watch?v=QDxSpT69 ... er&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SwXKNbIM ... ed&search=
Comment
-
-
Cek, koja je fora sa Miselukom?
Jel tamo ne postoji znak pa se kamiondzije zajebu ili su jednostavno retardi?
Btw, ono treba streljati(ili poslati snimke policiji)
Uzas.Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
-
Ja mislim da su ovi snimci iz policije....neznam da li iko drugi raspolaze snimcima sa nadvoznjaka
Kakva god fora da ima i kako god mogli da se zaj*bu, postoji sledece iskljucenje, pa se vrati na auto-put. Za ovo stvarno treba obesiti za onu stvar
Comment
-
Comment