I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Hahaaa,skreces sa teme

Gde zivis i sta vozis,razresavaj misteriju
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

GT

Granica je na jednostavnom mestu:
      Tamo gde je postavljaju akteri , individualno.
      Nepostoji univerzalni recept za normative ponasanja.
      Sve zavisi od shvatanja i vrednovanja, 18. vek svoja pravila 19. svoja 20. svoja 21. svoja .
      U 21. veku Beograd svoja pravila a selo pored svoja... nadam se da razumes poentu..
      I sto je najvaznije u celoj prici je da je za svakoga ova granica individualna i dozivljava je vise kao drustveno moralnu osudu i na taj segment polaze najvise. Dakle, socijalni krug diktira vrednovanja.

Nije u pitanju muskarac ili zenska, prevara je prevara vec ako postoji kao pomisao bez potrebe za fizickim desavanjem.
      Neko bi to kategorizovao kao fantaziju, dok u stvarnosti to nije.
      Misao je to sto smo mi, fizicki kontakt je samo otelotvorenje misli.

Tvoja pitanja nemaju odgovora od strane nas koji citamo, odgovor je poznat samo samom tebi.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Uh, uh, Boost... Malo si mnogo odlutao...
        Daleko od toga da sam ja nekoga nesto pitao, prosto ne mogu da verujem da si ti ovo shvatio toliko ozbiljno...
        Ovo nije mesto, a svakako nije ni tema gde bi se govorilo o tome na taj nacin, sam si rekao definitivno je sve individualno, samo mi je bilo zanimljivo cuti tudja razmisljanja, nikako da naucim nesto sto vec nisam znao!
        Stvarno ne volim to podmetanje zdravog razuma tamo gde za to nema potrebe, nemoj da se ljutis ne mislim nista lose, ali sve je ovo jedna vrlo konstruktivna polemika i ako za 4 strane nije bilo rasprave i ako je ovo skoro jedina tema gde se svi slazu i ne slazu sa onim drugim, a opet ne ispljuju, ne mora da bude ni od sada drugacije.

Dakle, nije u pitanju problem koji treba resiti, vec jednostavno razmenjujemo misljenja, iskustva i neiskustva, tako da nastavljamo sa izlaganjem...

I samo da dodam:"Misao je to sto smo mi, fizicki kontakt je samo otelotvorenje misli."

Delim misljenje!
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

@Elektronci, sta se primate, lozim vas...imam drugare koji idu i koji su mi pokazivali slike sa Elektrijada, itekako ima tamo riba, a konkurencija je definitivno slaba

Zbog nacina zivota kakav sad imam/godina/neizvesnosti gde i sta cu za 6 meseci i drugih faktora, produslove a i zelju za neku ozbiljniju vezu nemam, tako da sam prilicno fleksibilan i tolerantan oko neformalnih kombinacija i mogu dosta toga da prihvatim, ali zato i ja trazim potpunu slobodu. Nemam problema da budem s nekim ko ima drugog ko moze da joj pruzi nesto sto ja ne mogu (recimo maksimalnu paznju, sigurnost, predvidivost...). Naravno, to mi mnogo kaze o osobi, ali to nije moj problem, vec njen i njegov...

E, sad, kad budem jednom u ozbiljnoj vezi, menjace se zahtevi drasticno...

Mene interesuje sledece...

Sta je potrebno da se desi da bi se moralo nazvati prevarom, znaci gde je granica, flert, pogled, dodir, poljubac, malo 'vatanja, sex, veza?!
          Svi ste pricali o sexu, 98% vas je reklo da ne bi oprostilo, to potpuno ima smisla, ali...
          Gde je ta granica za svakog od vas i sta je ispod linije koja razdvaja "oprostio bih" i "ne bih oprostio"?!
          Za mene (u ozbiljnoj vezi), svako devijantno ponasnje (osim prva dva koje si naveo) bi znacilo da tu mnoge stvari ne stimaju i da treba da se menjaju. Dodir i poljubac bih mozda i oprostio, ali bi trebala da ima prejake argumente i da uveri da nista vise nije bilo....ali bi zazalila to sto je uradila (nemojte da shvatite da bih je tukao ili bilo sta, malo mentalne torture nije na odmet).
          Sex nebih oprostio ni u kom slucaju...kurvetina mi za devojku ne treba, moze slobodno da ide i je8e se okolo, al bez toga da je samnom.

A paralelnu vezu....uh, tad bih vec dosao u iskusenje da je oderem od batina kao kuce, iako se nasilja nad zenama izuzetno grozim. Najvise od svega mrzim da me neko pravi budalom, a ovo bi bilo jedno 5 nivoa iznad toga. Inace, bio sam u semi sa curama koje su imale paralelno momke koji su ih tretirali ko kraljice, ali im ocito dosadilo....zamislite kakva je to frustracija da ti se riba koja je ceo tvoj svet krese s nekim a ti nemas pojma

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by GT
            Uh, uh, Boost... Malo si mnogo odlutao...
            Daleko od toga da sam ja nekoga nesto pitao, prosto ne mogu da verujem da si ti ovo shvatio toliko ozbiljno...
            Pazi:

Da sam shvati za toliko ozbiljno koliko ti deluje obratio bi ti se na PP a ne javno na forumu

A ako bi krenuo bas da lutam, malo mnogo , nebi ni samog sebe razumeo

Zato, generalizacija nepostoji. Zenska moze biti i andjeo i kuchka u isto vreme, obicno je jedinka vidi kao prvo dok okolina kao drugo ako je takav tip zenske u pitanju.

Na samom kraju onaj deo oko kojeg smo se slozili je upravo taj koji je relevantan.

Pitanje je isto toliko apsurdno kao da si pitao sa kojim autom da ti udarim auto i gde
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• markokg1982
              CBC Senator XXL
              • 19.05.2007
              • 409
              • Kg-Bg

bio sam u prilici dva puta da budem sa tudjim devojkama (ne vozim alfu ) a u isto vreme sam slusao te devojke kako razgovaraju telefonom sa tada njihovim momcima i kada sam video koliko znaju da budu veste i kako dobro lazu svoje momke gde su i sta rade i kako im je dosadno jer ih nema..... ... shvatio sam sledece:
              ako devojka planira da te prevari, nema sanse da je nesto spreci tako da to uradi na ovaj ili onaj nacin!
              te njihove veze i dalje traju dosta dobro (postoje problemi svuda ali ipak i dalje funkcionisu tj zajedno su i dalje)
              znaci- vazno je ako varas da dobro lazes jer to je ocigledno potrebno jer ako se zasna, nikada vise ne moze da bude isto sto je dokazano i ovde tj ili veza puca ili zena hrani duha tj postavlja mu rucak..uzas!!
              e sada ovde je pitanje gde je granica prevare tj sta to treba da se desi da se podrazumeva pod prevarom(da se drzimo teme)-odgovor je upravo to--DA SE NESTO DESI jer flerta ima svuda i to je deo zivota a onog trenutka kada pocinju tajna vidjenja... kao sto sam rekao, ako vec hoces da varas, moras dobro da lazes..
              http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• Alfonso
                CBC Član
                • 08.06.2007
                • 60
                • Pogorica081

Pa dobro, to ti je kao da imash neki biznis pa te radnik krade a ti ne primjecujesh i shta onda? ako ga uhvatish samo ga otpustish? Jok, malo mora sakacenje neko da pa'ne... + za radnika te ne veze nista vishe osim posao, a zamislite kad se tu upletu emocije... ma gepekovanje ne gine!

Comment

• dare156
                  CBC Senator
                  • 07.03.2007
                  • 282
                  • Beograd

@markokg1982 ne vozis alfu.
                  Nisam razumeo zasto bi to bilo bitno za ovu temu.

Comment

• Player
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2006
                    • 458
                    • Novi Sad
                    • Alfa Romeo GTV V6 TB

Jednostavno je, ljudi su zakljuchili da mi koji vozimo Alfe imamo tay rad... tj. lako odvajamo ribe - shto slobodne, shto tudje
                    Ne vidim nishta loshe u toj konstataciji
                    Objects in the mirror appear
                    TO BE LOSING !!!

Comment

• dare156
                      CBC Senator
                      • 07.03.2007
                      • 282
                      • Beograd

AAAAAAAAAAAA on se hvali, ne vozi alfu a odvaja ribe.

Comment

• Aki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2006
                        • 1133
                        • Beograd
                        • Yugo 1603, Yugo 1301

Zar nekome treba devojka koja se lozi na auto...?
                        ...mozda ponekad, dobro.
                        "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                        - Lousie Smith

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Treba onima koji nemaju kavlitete ili znanje da osvoje bez auta.
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• shadow
                            CBC Senator XXL
                            • 23.09.2005
                            • 555
                            • Beograd

Treba onima koji voze alfe ocigledno
                            My crew is all fired up
                            Y'all better just wise up

Comment

• Player
                              CBC Senator XXL
                              • 13.04.2006
                              • 458
                              • Novi Sad
                              • Alfa Romeo GTV V6 TB

Ja sam rekao da MI imamo tay rad. Ne zbog auta, vec nas samih Nemojte izvrtati.

Mada kao shto reche AkiMan ni to ponekad nije loshe
                              Objects in the mirror appear
                              TO BE LOSING !!!

Comment

• mb12
                                CBC Senator XXL
                                • 06.11.2006
                                • 640
                                • Vrbas
                                • Mazda 626 2.0 TD

Ja neznam vishe shto se razglaba o ovome

Ali jedno je definitivno "Pokazi da si mushko" i nece biti nikakvih problema .... ako vec bude htela da te prevari prvo ce raskinuti , pa onda otici na kreshendo sa drugim, a to onda vec nije prevara .....

Kao shto sam vec negde naglasio jedan deo iz filma, pa da ga ponovim:
                                "Shto vole kad ih bijesh" ...... inache ziva istina .... dobro , ne sad preterivati, ali uvek pokazati ko nosi pantalone i necesh imati nikakvih problema!

Pozzzzz!

Comment

Working...
                                X