Odlican sat, samo pazi gde menjas baterije. Ja sam menjao u Bomaru i kreten mi nije dobro namestio dihtung (sto sam tek kasnije shvatio kada sam usao u Dunav). Usla voda u sat, ja ga reklamiram, on pocne da se vadi da mu nisam napomenuo da hocu da sat ide u komoru!?
Ocisti ga on, i kaze da nemoze da mi garantuje da ponovo nece pustiti vode?#$@ Kaze, da ni u ostalim radnjama rade tako isto.
Znaci u Bomar nikad vise!!!
Odneo sam sat u Pintilu na popravak zato sto mi neradi pozadinsko osvetljenje posle njihove "strucne popravke"
Zemlja Srbija!
ja sam do sada ima dosta satova,a trenutno imam Casio ProTrek PRG_50.posto je solar nakon 4 godine mi je oslabila baterija nije hteo Illuminator da radi.kao prvo isao sam kod Bomara i Pintile i uopste nisu imali bateriju za moj sat.sreca moja.poslao sam sat u Bec i tamo mi je zamenjena baterija i nova dihtung gumica za 35?.
posedujem i jedan stari sat (nasledstvo)OmegaConstellation automatik.star je oko 40 god.i besprekorno radi.
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Idem u Januaru u Kinu..
Pa, razmislite do tad sta vas interesuje od kopija i originala (sve je to isto) da vam donesem. Provizija 0%, ipak je sreca na forumu najbitnija
Ako moze Klinton da nosi Timex od 1.23$, mogu i ja sat od 100ak eura. Sasvim dobro radi godinama i ne zalim se...
Pulsar (Seiko, samo se drugacije zove)
sat, datum, stoperica (sve analogno, kazaljke) celicno kuciste, safirno staklo, 10atm, celicna narukvica.
velicina odmerena prema zglobu (da ne bude preveliko k'o zidni sat na ruci) bela podloga da se dobro vidi, jasne i velike kazaljke, sve sto meni treba...
Stopericu sam upotrebio dva puta u zivotu, ali je penzionerski ako je nema...
vrlo interesantan sajt, sa katergorijama i cenama replika
(od 30$ do 1300$ )
...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Nije mi jasno zasto neko uzima repliku nekog firmiranog sata?
Ja bih voleo da vozim Ferrari, ali mi ipak nije ni na kraj pameti da kupim repliku Ferrarija, vec vozim auto u skladu sa mojim trenutnim mogucnostima (koji je original )
To je meni isto kao kada vidim nekog u "Armani" majci koja nema veze ni sa originalom ni sa italijom.
Kakva je to potreba ljudi da se pokazuju i iskazuju sa stvarima koje su replike (ili bolje receno kopije).
Zar nije bolje uzeti neki firmiran manje skup sat, ili neku middle class firmiranu garderobu nego se ku*citi sa replikama.
Satovi su jedini legitimni muski nakit sto je ovde vec neko rekao i tu je susta istina. Malo smo poceli u Srbiji da napredujemo po tom pitanju mada se sto se tice skupljih satova uglavnom se vrtimo oko Breitlinga i Omege, a to je kao kada bi u premium automobilima znali samo za BMW i Audi.
Ima jos dobrih firmi koje nisu preskupe u srednjoj-gornjoj srednjoj klasi. Obratite paznju na Eternu, Paul Picot, Ebel, Maurice Lacroix, TAG Heuer, Raymond Weil, Movado, Rado...
Casovnicarski panteon su Breguet, Audemars Piguet, Blancpain, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Jaeger LeCoultre, Girrard Perregaux, Ulysse Nardin...i jos nekoliko manje poznatih firmi...
Pravi ljubitelji ne nose quartz, vec samo automatik i mehaniku na navijanje...
Jel zna neko gde u Beogradu ima dobar majstor za Longines (neki stari kvalitetni, ne neka fancy nafurana radnja), posto posedujem jedan model 40tak godina star koji bih da sredim.
nije bio skup a nosio ga je Steve McQueen...
imam ga skoro godinu dana i dobra stvar je sto ga samo prepoznaju oni koji treba...
Inace sam LUD za automobilskim satovima, pre Tag Heuer Monaca sam furao Mustang Watch, kupljen u americi za 49,99 $
Ja u suštini volim jednostavne satove, dugo sam nosio jednog Darwil-a mehani?kog, kvadratnog, ali sam ga malo prerastao...
A sada skupljam pare za nešto ovako samo nisam još skupio ni za repliku ne?eg ovakvog...
ili dosta jefniji model (samo belo zlato)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment