marko, ti si resio po svaku cenu da ides pa to ti je... znaci ne razumem te stvarno. ides na more ko krstas u teheran, inkognito....
Zbrka je pochela
Collapse
X
-
Pa neću ići sa porodicom tamo, idem sa starim drugarom (btw. koji je 2m x 1m i ima 110 kila)inače je majstor Džiu Džice
A i ja nisam baš slabašan, imam 92 kg i bivši sam karatista...
a sa porodicom ću ići verovatno u septembru u Crnu Goru ili u Grčku...
Comment
-
-
(btw. koji je 2m x 1m i ima 110 kila)
Izvini, moram sad vec da pitam, da nenameravate neku diverziju ili slicno, kao, priprema pa ovo pa ono, znas
Sad, ozbiljno, sve sto si napisao i sa kakvim predispozicijama mislis da idete, najpametnije da ostanete kuci.
Ne sto ce neko da vas napadne, vec cete poceti da se branite bez da ste napadnuti.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
od uspomena se ne zivi nego vidim ja sta je vama u glavi. setili ste se kako je bilo nekad pa bi da probate opet. cice rvatice i te fore... e pa neema viseeee. dzaba vam i karate i JJ . ako vas dovate rvati ima da bude(pushi)
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Cela tema je teski off i nepripada Cannonu ni na jedan nacin.
Samo pitanje koje je pokrenuto je trebalo da se postavi na nekom lokalnom forumu za planiranu destinaciju putovanja, ovde nema niti smisla i navodi na loshe vibracije.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
mozda ce ti ovo pomoci.....ako si mislio na tu reklamu
Comment
-
-
Obavezno izvestavaj da li si mu vratio celu sumu odjednom ili mu vracas na rate =]To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Sad tek shvatam da sam možda napravio glupost pišući o tome da sam ostao dužan i gluposti, ali neću da brišem svoj post iz principa, osim ako Dora to od mene bude tražio.
Poslednje što bih hteo je da ohrabrim ljude da očekuju takve stvari od vas Doro. Namera je bila najbolja moguća, ali i "put do pakla je popločan dobrim namerama". Izvinite još jednom ako vam to stvori neprilike u budućnosti.
Comment
-
-
Lazare opusti se....mi se malo salimo
To cisto da znam da li da skoknem do Dore da ugradim gas na veresijuTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ali obavezno budi na rezervi!
Lazare (imenjache) :
Comment
-
Comment