Zbrka je pochela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Originally posted by stefanves
    Ja sam mislio na tutorijal za hacking.
    A, šta misliš da te malo mu?imo.....samo malo?
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• markokg1982
      CBC Senator XXL
      • 19.05.2007
      • 409
      • Kg-Bg

promenjena sifra, datum rodjenja, izbrisan (za svaki slucaj) alternativni mail... i pored toga mi je stigla jutros poruka od drugarice, od koje sam inace ocekivao mail.. i povremeno joj govorio da i dalje nisam dobio odgovor od nje +joj objasnio da mi neko hakuje mail...
      jutros konacno stize poruka od nje:

odgovorila sam ti ko zna koliko puta a tebi je najbolje da promenis meil i da se javis...
      pozz

znaci mail mora da se menja,,, da li je ovo moguce??!!
      http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• GT
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 337
        • Beograd

Ma znas sta, kad sam trebao da menjam broj telefona (mobilnog) skroz sam upao u frku jer imam nesto oko 300 brojeva unutra i kako cu ljudima da javim i da ih obavestim za novi broj, a imao sam slican problem, s tim sto su neke klinke toliko bile dosadne da nista drugo nije pomagalo!

Samo cu ti reci da sam odlucio i kad sam krenuo da trazim po imeniku kome sve da javim za novi broj, ispostavilo se da su to samo 4 osobe koje su najbitnije, ovi ostali su saznali za broj u narednih nekoliko nedelja i nikakav problem nije bio, sta vise i te glupave klinke su saznale za oko dva meseca, tako da neces imati problem ako promenis mail, plus sto mozes svima poslati jedan kako si promenio adresu i resen problem!

Inace Gmail je toliko bolji od Yahoo da uopste ne razumem zasto ljudi jos uvek koriste taj Yahoo koji je spor, dosadan, saren i kichast!

resi taj problem, a ako ti trebaju svi ti mailovi sa Yahoo, slobodno me kontaktiraj i za par minuta cu ti objasniti kako da ih samo prekopiras u Gmail i problem resen, plus imas nesto oko 3 GB memorije, sto sam ja skoro popunio, ali verujem da ti nemas toliko teskih mailova i sluzice ti jos dugo, uostalom memorija stalno raste...
        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Pa to je krivicno delo odavno zastarelo

Comment

• ziksy
            CBC Član
            • 01.09.2006
            • 26
            • Novi Beograd

Krivicna dela ne zastarevaju!!!
            Ako ne mozes danas ,sutra!
            ...ako ne sutra,prekosutra...

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

U zabludi si

Comment

• ziksy
                CBC Član
                • 01.09.2006
                • 26
                • Novi Beograd

U pravu si,neka zastarevaju,bio sam u zabludi.Ali ne verujem i ovo.Npr. neko ti ukrade auto,ti podneses krivicnu prijavu protiv NN lica i ona zastari posle 5 godina.On se pojavi posle 6 i nikome ne odgovara (zlocin mu se isplatio).Ne bih rekao da je bas tako...

Al' odosmo u off...
                Ako ne mozes danas ,sutra!
                ...ako ne sutra,prekosutra...

Comment

• markokg1982
                  CBC Senator XXL
                  • 19.05.2007
                  • 409
                  • Kg-Bg

Originally posted by GT
                  Ma znas sta, kad sam trebao da menjam broj telefona (mobilnog) skroz sam upao u frku jer imam nesto oko 300 brojeva unutra i kako cu ljudima da javim i da ih obavestim za novi broj, a imao sam slican problem, s tim sto su neke klinke toliko bile dosadne da nista drugo nije pomagalo!

Samo cu ti reci da sam odlucio i kad sam krenuo da trazim po imeniku kome sve da javim za novi broj, ispostavilo se da su to samo 4 osobe koje su najbitnije, ovi ostali su saznali za broj u narednih nekoliko nedelja i nikakav problem nije bio, sta vise i te glupave klinke su saznale za oko dva meseca, tako da neces imati problem ako promenis mail, plus sto mozes svima poslati jedan kako si promenio adresu i resen problem!

Inace Gmail je toliko bolji od Yahoo da uopste ne razumem zasto ljudi jos uvek koriste taj Yahoo koji je spor, dosadan, saren i kichast!

resi taj problem, a ako ti trebaju svi ti mailovi sa Yahoo, slobodno me kontaktiraj i za par minuta cu ti objasniti kako da ih samo prekopiras u Gmail i problem resen, plus imas nesto oko 3 GB memorije, sto sam ja skoro popunio, ali verujem da ti nemas toliko teskih mailova i sluzice ti jos dugo, uostalom memorija stalno raste...
                  skroz si u pravu! menjam mail i to je to! cak sta vise, bolje mail nego broj moba

ako mi budu potrebne predhodne poruke, odem lepo u yahoo i to je to,, nemam potrebe da ih prebacujem!
                  cimam te za imenik i za jos po nesto ako mi zatreba!
                  hvala puno svima! mozemo da zatvorimo ovu temu jer i da se vratimo na automobile,,da ne kazem Honde jer ipak je ovo WasteGate

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

Air bag i vozac koji nosi naocare...

Posto imam malu dioptriju nosim naocare samo kad vozim...

Posto vec pricamo o air bagu i opekotinama, sta je sa slucajem kad vozac nosi naocare a desi se sudar i aktivira air bag? saspe mi staklice u oci

a sta se desava sa vozacem koji nosi naocare u slucaju sudara bez air baga? naocare jednostavno odlete sa nosa ili sta?

Comment

• Darko
                      CBC Senator XXL
                      • 29.03.2005
                      • 528
                      • Beograd

Da li ces za svaku sitnicu koja ti padne na pamet otvarati novu temu? Razgovor o ovome ce se nastaviti u jednoj od tema koje si vec pootvarao veceras a tice se airbag-a i zamolio bih te da smanjis kolicinu offtopica sa tvoje strane koja u poslednje vreme pocinje da biva stvarno velika i nekoliko clanova se vec pozalilo na isto. Hvala unapred.

Comment

• markokg1982
                        CBC Senator XXL
                        • 19.05.2007
                        • 409
                        • Kg-Bg

Imate li hobi?

jos kao klinac, deda me je zarazio da idemo po selu, penjemo se po drvecu i vadimo pticja jaja! pocelo kao zezanje i setnja a pretvorilo se u fanatizam zajedno sa bratom tj odlazak i po 100km od kuce u potrazi za drugom vrstom..imao sam preko 2000 komada od oko 27 vrsta mada sam kasnije prodao lovackom drustvu pa ostala uska kolekcija..
                        zatim sam skupljao paklice cigareta, caure od metaka, limenke.. a sada skupljam stari papirni novac pa ako ima jos neko raspolozen za zamenu..

Comment

• Hermes
                          CBC Senator XXL
                          • 14.02.2006
                          • 1306
                          • https://t.me/pump_upp
                          • bemve

Ako se ne racunaju automobili, onda citanje.....ukoliko se to uopste moze nazvati hobijem
                          https://t.me/pump_upp

Comment

• miura
                            CBC Senator
                            • 18.10.2006
                            • 227
                            • Lazarevac

Pa bilo je raznih gluposti...

Trenutno: fotografija.
                            Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• ljube-kugla
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 1531
                              • batajnica

kao klinac,skupljao sam motore oldtajmere,sad su automobili i sve oko njih i gledanje polu golisavih devojcica
                              ko na nas krene iz mesta je naje&o
                              a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Black Knight
                                CBC Senator XXL
                                • 13.10.2004
                                • 2020
                                • Novi Beograd, kicblo

recimo da je izmendju odstalog Cannon hobi, a pored njega mali fudbal i plivanje...
                                Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

Working...
                                X