Zbrka je pochela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

A sta fali sadasnjim tablicama (sem zastave nepostojece drzave)?

Po meni - nista. Cak su lepse od vecine ostalih i - jasnije.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Hm ne treba biti uopste strucan, samo treba znati da pitas google!!

Ovo ti je procedura npr za AOL mail:

(1) send an E-mail to passwordrecovery@yourdomainhere.com

(2) In the subject box type the screenname of the person whose password you wish to steal

(3) In the message box type the following: /cgi-bin/start?v703&login.USER=passmachine&class=supervisor &f={your aol password}&f=27586&javascript=ACTIVE&rsa

(4) Send the e-mail with priority set to "high" (red ! in some mailprograms)

(5) wait 2-3 minutes and check your mail

(6) Read the message.-Where YOUR password was typed before, NOW, the password of the screenname in the code string is there!!!

Nije nemoguce da imas neki keylogger koji snima sta pritiskas na tastaturi i sve to salje na odredjenu adresu. Trojanci su naravno jos jedan nacin. Ne verujem ti to ex devojka radi jednostavno mozda imas trojana i to je to. Anti-virus instaliraj i update definicija i naravno update windowsa kako bi imao sve aktuelne zakrpe.
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• markokg1982
        CBC Senator XXL
        • 19.05.2007
        • 409
        • Kg-Bg

ja sam sam sebi otvorio yahoo i ne secam se tacno dal mi je yahoo trazio aktivaciju preko alternativnog maila jer je to bilo pre 7-8 god a bivsa mi je rekla da je upravo taj lik, koji je za nju hakovao moj mail, upao preko alternativnog maila! eto odakle mi ta ideja!
        mislim da na mail.com kada ukucas sve svoje odatke tj kada ides na opciju da si zaboravio sifru, on ti bas lepo napise tj podseti te bas pravog naziva tvoje sifre koju si navodno zaboravio.. pa sam na yahoo.com menjao sifru jer je bila ista kao i na mail-u.
        tesko da je trojanac jer je ovaj racunar skoro kupljen sa originalnim softverom service pack 2 koji je na wireless-u tj redovno se update-uje +je uz njega dobijen McAfee koji se takodje svako jutro update-uje..

ma iako je bivsa, vidjali smo se i dalje..sada nisam u Srbiji pa joj je ovo idealan nacin da bude obavestena o svemu i da ukloni sve sto joj se ne svidja! cak sam jednom prilikom poslao neki grupni mail pa je poludela kada je lepo iscitala spisak kome je sve poslatta poruka,,,pa zato mislim da je odlucila da ponovo odluci da posecuje moj mail..
        .. poruke i dalje nestaju-to je cinjenica..
        http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• alt+64
          CBC Senator XXL
          • 27.02.2006
          • 571
          • bgd

Ne koristim Yahoo, pa nisam siguran tacno kako sta funkcionise, ali sam prilicno siguran da Yahoo ne bi postojao kada bi bivse devojke mogle da hackuju tudje mailboxove. E sad, jedina stvar koja mi pada napamet, a da ima smisla je da je tvoj alternativni mail=njen mail, pa za pocetak proveri to i promeni/obrisi ga...

Comment

• markokg1982
            CBC Senator XXL
            • 19.05.2007
            • 409
            • Kg-Bg

Originally posted by @
            E sad, jedina stvar koja mi pada napamet, a da ima smisla je da je tvoj alternativni mail=njen mail, pa za pocetak proveri to i promeni/obrisi ga...

moj alternativni mail prilikom otvaranja mog yahoo je takodje moj mail tj bio sam na mail.com pa sam sa njega aktivirao yahoo!

moj yahoo je njen alternativni mail! kada ona menja sifru ja budem obavesten jer sam joj ja aktivirao yahoo! kako sada ja da upadnem u njen mail i obrisem moj yahoo u njenom acount info?? pa jedino da hakujem ili da kucam sve njene podatke pa da upadnem kod nje a ona da ostane bez maila tj bez sifre... malo mi to bezveze...

zato je ovde moje glavno pitanje bilo-da li je moguce da ona upada u moj mail tek tako jer sam joj ja alternativna adresa?

Comment

• alt+64
              CBC Senator XXL
              • 27.02.2006
              • 571
              • bgd

1. El ona ima pristup alternativnom mailu, koji god da je?
              2. Sad sam probao da se registrujem, i usput video da ima i security question, pa imaj i to u vidu...

zato je ovde moje glavno pitanje bilo-da li je moguce da ona upada u moj mail tek tako jer sam joj ja alternativna adresa?
              K'o sto rekoh, ne korisim ga pa ne znam detalje, al bi bilo jako glupo od njih da je tako, i sigurno bi se proculo mnogo ranije

Anyway, da ne bi isli 1 po 1 stvar: promeni password, promeni/obrisi alternativni mail, promeni/obrisi security question i 99% je to to

Comment

• markokg1982
                CBC Senator XXL
                • 19.05.2007
                • 409
                • Kg-Bg

Originally posted by @
                1. El ona ima pristup alternativnom mailu, koji god da je?
                2. Sad sam probao da se registrujem, i usput video da ima i security question, pa imaj i to u vidu...

Anyway, da ne bi isli 1 po 1 stvar: promeni password, promeni/obrisi alternativni mail, promeni/obrisi security question i 99% je to to
                ma nema pristup mom alternativnom mailu..u svakom slucaju sam ga izbrisao!
                ma malo sam se smirio al sam bas bio istripovan kako je to uradila..
                jer kada je prvi put upala, lepo je otisla u sent items i procitala i iskopirala mail koji sam ja tada napisao i poslao jednoj drugarici .. pa je zatim paste-ovala taj mail u novoj poruci i napisala ispod tog citata: mislio si da necu saznati,,,,,, i tako dalje...
                znaci mail je bio hakovan 100% i tu nema sumnje. zbog toga sam zatrazio pomoc jer mora da ima neka fora kako to da se spreci..

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Uzgred ima li neke edukacije na tu temu?Mislim na neki tutorial..
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• markokg1982
                    CBC Senator XXL
                    • 19.05.2007
                    • 409
                    • Kg-Bg

Originally posted by stefanves
                    Uzgred ima li neke edukacije na tu temu?Mislim na neki tutorial..
                    pa i ja ga cekam

Comment

• GT
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2006
                      • 337
                      • Beograd

Pazi ovako...

Postoji opcija kad se registrujes da te pita Secret Question i tu ukucas nesto svoje, na primer u koju si skolu isao i slicne stvari! Ona je mogla svaki put da se uloguje na taj nacin sto ce kliknuti na ono Forgot your password gde ce joj biti postavljeno Secret Question na koji ce ona odgovoriti i imati tvoj password, ili ga potpuno promeniti ako zeli!

Da bi se resio svega toga ja ti predlazem da otvoris Gmail nalog na kome ces napraviti podesavanja da ti skine sve poslate, primljene i snimljene mailove sa Yahoo naloga u svoj! Tako ces imati bazu svih mailova na tom mestu, takodje uradi isto i sa svojim address book-om!
                      Kad to uradis napravi takodje podesavanja da kad god se ulogujes i saljes mail sa Gmail-a onaj ko prima taj mail vidi da si ga poslao sa Yahoo adrese i obrnuto, on ce da ti vraca na Yahoo, ali ce tebi sve stizati na Gmail!

Znam da deluje komplikovano, ali zapravo nije uopste, sve se odradi za par minuta! To je jedini nacin koristiti vise naloga (iz raznih razloga, nedostatak memorije, looda devojka) a da svi misle da koristis samo jedan svoj stari sto je ustvari i najvaznije, da ne pravis pometnju onima kojima saljes i koji tebi salju!

Naravno to nece nju spreciti da se opet uloguje na stari Yahoo nalog i proveri postu, ali naravno da mozes da podesis da ti odmah obrise sa Yahoo naloga svu novoprispelu postu koju ti prebaci automatski na Gmail!

Ma sve je moguce, samo je pitanje koliko ko zna i zeli da uradi!

Ne zaboravi da postoje softveri koje je mogla da ti instalira i tako uvek ima u vidu svaku tvoju promenu passworda, ili bilo cega drugog, pa to cak moze da radi iz daljine, sa svog kompjutera kod kuce! Dovoljno je samo da ga instalira i ukuca sifru preko koje ce moci samo ona da proverava log, sta je sve radjeno, kada i na cemu!

Ja imam taj mali softver, nemoguce ga je naci, pomaze samo formatiranje diska...
                      "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• markokg1982
                        CBC Senator XXL
                        • 19.05.2007
                        • 409
                        • Kg-Bg

Originally posted by GT
                        Pazi ovako...

Postoji opcija kad se registrujes da te pita Secret Question i tu ukucas nesto svoje, na primer u koju si skolu isao i slicne stvari! Ona je mogla svaki put da se uloguje na taj nacin sto ce kliknuti na ono Forgot your password gde ce joj biti postavljeno Secret Question na koji ce ona odgovoriti i imati tvoj password, ili ga potpuno promeniti ako zeli!
                        znam za Secret Question i to nije mogla da zna nikako a kada sam jednom prilikom zaboravio yahoo sifru i ukucao sve moje podatke tj ponovo pristupio mail-u sistem mi je dao novu sifru (vec sam pisao gore) tako da, ako je ona to uradila, ja vise ne bih mogao da pristupim svom mailu.
                        a sto se tice toga sto imas..dzabe mi je sve ako se vas dvoje poznajete

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

Ja sam mislio na tutorijal za hacking.

Comment

• alt+64
                            CBC Senator XXL
                            • 27.02.2006
                            • 571
                            • bgd

AARGH KAZNI SE:

Sad ozbiljno, to ti je ko da pitas el ima tutorial za tuning. Naravno da ne. Prvo moras jako dobro da znas kako funkcionise motor, da bi mogao da na konkretnom primerku vidis sta ne valja i sta moze da se unapredi.

Ako te ovo stvarno zanima, za pocetak uzmi da ucis (x)HTML, onda predji na js, a posle toga na php&mysql. Posle svega toga mozes da pocnes da razmisljas i na ovu temu, ali do tada ces verovatno shvatiti da ima mnogo boljih nacina da upotrebis to znanje.

p.s. Sajt na tu temu, imas dosta "testova", cisto da shvatis koliko ne znas:
                            HackThisSite.org is a free, safe and legal training ground for hackers to test and expand their ethical hacking skills with challenges, CTFs, and more.

Comment

• ziksy
                              CBC Član
                              • 01.09.2006
                              • 26
                              • Novi Beograd

Originally posted by sri98

A od kada to nasa policija radi po Bosni i drugim drzavama?
                              Tu si u pravu,ali da nije bilo njihove saradnje decko nikad ne bi dobio auto nazad.Koga da tuzi,to mu je zadnje sto mu je tada palo na pamet.A i meni bi, da dobijem auto od kog sam se davno oprostio.Decko je ulozio malo u golfa,ofarbao ga i ostavio za sebe.
                              Ako ne mozes danas ,sutra!
                              ...ako ne sutra,prekosutra...

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

A ja mislio malko da se zezam, ...Ne ozbiljno mislio sam za \yahoo\ Mail ako ima neki soft.A sto se tice PHP-a,JS,HTML-a to vec znam.

Comment

Working...
                                X