Ja imam nekoliko vrsta hobija, a to su: skupljanje patika (imam oko 10 pari), skupljnje kosulja (imam preko 15)... a fudbal ne bih uvrstio bas u hobi... to je vise kao svakodnevna obaveza, kao sto moram da jedem tako i moram da igram fudbal (bukvalno svaki dan sada kad nemam obaveze)
Zbrka je pochela
Collapse
X
-
basket, patike (ali daleko od toga da ih skupljam vec volim da ih imam mnogo, muzika naravno (i sviranje i slusanje), internet, rezija/montaza...
Comment
-
-
skupljao sam:
*kutije cigareta (imao sam ih iz raznih krajeva sveta preko 120), sto redje to draze. nikad nisam pusio cigare ne podnosim.
*salvete. preko 100, neke starije od mene...
*marke (dva albuma dupke puna)
*novcice (pretezno srpske, a tu su i egzoticni, mahom II sv. rat)
*znacke (jedan veliki i jedan mali album)
*LP ploce (nekad 2,5 metra sad probrano ostalo oko pola metra) i singlice
muzika mi je najveca ljubav sto se tice neprofitabilne zajebancije u slobodno vreme zvane hobi. bas gitara i p.i.c.i.!!!!.
Comment
-
-
Menjao sam hosting, tj na serveru sada nema nicega... tj ima svega i svacega sto sam ja uploadovao da bi eventualno nesto proradilo... Imam ceo download prethodnog foruma, znaci fazon sve sam prevuko, e a imam i bazu tog od tada, i sve sam to uploadovao..
BMS team
Comment
-
-
I dalje ne kapiram dokle si stigao i sta je trenutno problem, al aj ovako:
Za pocetak napravi praznu bazu, napravi usera i "dodeli" ga bazi. Uradi install foruma od 0 i tek kad sve proradi vrati backup baze.
Sam backup je najlakse vratiti kroz phpMyAdmin ako je instaliran (a jeste na svim krstenim hostingzima)...Izaberes bazu->import->uploadujes backup.sql i toeto
Comment
-
-
Moj hobi su kola,i veliku vecinu slobodnog vremena provodim cackajuci nesto oko kola,uvek nadjem nesto sto moze da se radi,tome uveliko doprinosi to sto vozim auto koji je moje godistete mojoj sresi nikad kraja
Comment
-
Comment