Zbrka je pochela
Collapse
X
-
Gresis, to nema veze sa tim.nego ima veze sa logikom zdravom, svima treba isto, a glavni njihov posao je prosjacenje, a ima i bezobraznih kao onaj primer sa hlebom od 10 dinara.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Originally posted by Timothy Leary
Chovek je u pravu apsolutno..... evo imam u svom komsiluku par kuca cigana, i ima svega dve kuce iz koje svaki dan ljudi idu na posao, na gradjevinu, i oni se nezale, cute trpe .... dok ostala velika vecina ( 5 kuca, nazovi "kuca" ) menjaju krsheve od automobila svakog meseca, lade m.u.d.a. , primaju socijalno i maltretiraju koga god stignu ( mene su jednom pokushali i videli da im je bolje da me zaobidju u shirokom luku ) .... e takvi smradovi od ljudi zapale za beograd i NS i onda kukaju kako nemaju gde da zive i na kraju ce svi dobiti stanove......
Zato necu u vojsku, nemam za koga da ostavljam kichmu , nemam koga da branim, i na kraju krajeva niko mi nece reci hvala ( iako sam Srbin, da nebude zablude ) ****sh takvu zemlju ,meni i mojoj porodici niko nije pomogao, kao ni tim poshtenim ciganima koji svakodnevno rade poslove kao i svi ostali ........
Comment
-
-
Cigani ko cigani, oni bi da budu jednaki, da nista ne rade, da dobiju stanove....
ja ne zelim cigane u svom okruzenju ne zato sto sam rasista ili sta ja znam kakve ******stine vec jednostavno sto su stetni po okolinu a traze neka svoja prava koja ni ja nemam (zasto meni drzava ne da stan za dz???)http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Momci, tema ide u nezeljenom pravcu...
Sto se ovog raseljavanja i dodele stanova tice, apsolutno je nebitno da li su u pitanju Cigani, Srbi, Nemci ili ko god, glavno je da na racun toga sto mu je porusena DIVLJA gradnja, niko ne bi smeo da dobije stan
Comment
-
-
Hmm,dok su harale ciganske bande i nisi smeo da prodjes kroz odredjene delove grada,lutali su cak i bulevarom te njihove akcije su nazivane uznemiravanjem javnog reda i mira,tretirano je to kao mali kapric ili bezazleni incident,a dosta ljudi koje znam su najebali,sad podele nekom cigosu 2 samara odmah skace karla del ponte,sonja natasa i slicne,i ko sad ima veca prava
Comment
-
-
Ljudi, poredite babe i zabe! Golf 5 vs Astra H , moze, ali ovo ne! Honde su extra, ali Astru G da poredite, stvarno mi nije jasno! Jel citate vi nesto, imate li oci?! Opel Astra II Sportsline 2.0 DTI 16V Navi*MFL*CDW*Alu , Limousine na mobile.de kosta 5.500e! Toliko ih cene u Nemackoj! 3000e u proseku ispod Golfa!
Comment
-
Comment