Ja mogu da vam kazem za povrce sa pijace, to je katastrofa, caletov prijatelj drzi plasteniike i radi na veliko sa tim, kad covek kaze "ja ovo moje ne jedem" onda znate koliko je sati...
Au bre pa ja cu postati vegetarijanac!Zgadi mi se zhivot od ove priche.
Od sad cu da pasem travu samo nema druge
Ko zna shta nama uvaljuju u Duffu recimo i slichnim lokalima!
h... ti si sale lood... samlevena crknuta krava... hhaa
pazi, lijanovice ne jedem sigurno a polutke samo od babe i dede sa sela ali moje babe i dede. od suhomesnatih proizvoda samo domace kobase i njeguski prsut ali bez obzira na sve karnex sa povrcem ne odbijam nikad pa neka je samo od ociju i kljunova crknutih kokosaka napravljena.
... polutke od babe i dede a ponekad i po nek guzicica pretekne... cisto da se ne baci.... h
nego da ja vas pitam, sta vi vidite u tom Duffu? lozite se na one salate od shatro bambusove trske i cackalica potopljenih u sirce sa origanom... ima toliko boljih mesta za taj tip klope da je to neverovatno a i ona zemicka...rasusheni K&N filter
Ja sam empirijski zakljucio da su nezdrave stvari vrlo ukusne...i obrnuto
A glavna stvar za dobar apetit je da se ne raspitujes kako je spravljeno tvoje jelo
P.S. Da se trujemo - trujemo se, al su uslovi zivota sve bolji (+medicina), pa je zivotni vek produzen
to ti je kao kad bi rekao vozim auto dok ne propisa ulje ili mu ne otpedne tocak.
Jeste produzen je zivotni vek, ali isto tako tu starost je lepse proziveti, a ne vegetirati ili hodati od doktora do doktora i svaki dan popiti pola apoteke da bi se dozivele godine o kojima pricate.
Cik pokusajte da nadjete bilo kakav otpad koji izlazi iz mesnopreradjivackih industrija...nema
Nema jer zavrsi u pasteti
Ovo nam je isto rekao i prof koji je pustao u rad mlin za mlevenje tog otpada i kaze kada je video kako se pravi pasteta nije mogao da veruje.
Originally posted by 230
Ne znam da li ste primetili, ali se u zadnje vreme i Smoki nešto pokvario...
To je zato sto nije svez
A inace svez smoki sa trake, ne moze da se poredi sa ovim iz kesice ( moracu ponovo da izmuvam praksu u soko starku )
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment