^  

skijanje je kardio samo tako. Ne znam kako to mozes da kazes ako si skijao ikad, pretpostavljam da jesi, kad provedes 6 sati na stazi. Mozda ljudi ne racunaju skijanje u kardio jer skijas 7 dana godisnje u najboljem slucaju, al da to radis 2 puta nedeljno cele godine bio bi maximalno fit

skijanje je kardio samo tako. Ne znam kako to mozes da kazes ako si skijao ikad, pretpostavljam da jesi, kad provedes 6 sati na stazi. Mozda ljudi ne racunaju skijanje u kardio jer skijas 7 dana godisnje u najboljem slucaju, al da to radis 2 puta nedeljno cele godine bio bi maximalno fit

Ali bih naglasio da je to spas od pretreniranosti. Kada odete u minus fazu, mlecne kiseline napune misice, onda postajete spori, umorni, itd. onda samo tim laganim futingom razbijate mlecne kiseline i sagorevate ih. Takodje i bicikl, jer znamo da je Armstrong sportista cije srce sagoreva najvise mlecnih kiselina od svih na svetu!
 Ali bih naglasio da je to spas od pretreniranosti. Kada odete u minus fazu, mlecne kiseline napune misice, onda postajete spori, umorni, itd. onda samo tim laganim futingom razbijate mlecne kiseline i sagorevate ih. Takodje i bicikl, jer znamo da je Armstrong sportista cije srce sagoreva najvise mlecnih kiselina od svih na svetu!  Shonsy divim ti se! Kada palis za USA?
 Shonsy divim ti se! Kada palis za USA?

h daj nemoj da me zasmejavas, mlecne kiseline nestaju za 2-3 sata?! Pa daj covece, mozda nestanu ali neki mikro promil. Opet ti kazem pricam iz sopstvenog iskustva, ne lupam bezveze. Nakon jednih priprema sa tako reci "trenerom" sam toliko upao u minus fazu da iz nje nisam mogao da izadjem ali bukvalno 2-3 meseca, kakva 2-3 dana... U pitanju je OKK Beograd i moja prva sezona tamo, naravno zelis da se dokazes, "trener"na nivou i tako nastade preforsiranost koja me je 2-3 meseca ukopala. Tako da mogu nestati za 2-3 sata ali mogu i za 2-3 meseca. A ja pricam o tom drugom primeru, gde je ozbiljno treniranje u pitanju vodjeno nestrucnim licem.
h daj nemoj da me zasmejavas, mlecne kiseline nestaju za 2-3 sata?! Pa daj covece, mozda nestanu ali neki mikro promil. Opet ti kazem pricam iz sopstvenog iskustva, ne lupam bezveze. Nakon jednih priprema sa tako reci "trenerom" sam toliko upao u minus fazu da iz nje nisam mogao da izadjem ali bukvalno 2-3 meseca, kakva 2-3 dana... U pitanju je OKK Beograd i moja prva sezona tamo, naravno zelis da se dokazes, "trener"na nivou i tako nastade preforsiranost koja me je 2-3 meseca ukopala. Tako da mogu nestati za 2-3 sata ali mogu i za 2-3 meseca. A ja pricam o tom drugom primeru, gde je ozbiljno treniranje u pitanju vodjeno nestrucnim licem.  Znas i sam da se forma postize prvo njenim obaranjem, obaras krivu pa onda ona raste i nejbolji treneri natempiraju da ona bude najvisa pred kraj takmicenja kada je to najvaznije. I kod mene je tako bilo, izvukao sam se ali posle 2-3 meseca muke i fizicke i psihicke. Desilo mi se jos par puta samo je mnooogo manja kolicina bila u pitanju. RAdio sa Air Alert program za odraz i eksplozivnost. Imao teretanu, individualne treninge sa loptom, vecernje treninge sa klubom i jos te skokove. Oni su izuzetno teski i odvlace mnogo snage tako da sam se bio znatno usporio, ali hvala Bogu nije dugo trajalo, nekih 2-3 nedelje. Tad sam lose i spavao... SAd vodim racuna o svemu i da kucnem u drvo rezultati su samo pozitivni i vidljivi.
  Znas i sam da se forma postize prvo njenim obaranjem, obaras krivu pa onda ona raste i nejbolji treneri natempiraju da ona bude najvisa pred kraj takmicenja kada je to najvaznije. I kod mene je tako bilo, izvukao sam se ali posle 2-3 meseca muke i fizicke i psihicke. Desilo mi se jos par puta samo je mnooogo manja kolicina bila u pitanju. RAdio sa Air Alert program za odraz i eksplozivnost. Imao teretanu, individualne treninge sa loptom, vecernje treninge sa klubom i jos te skokove. Oni su izuzetno teski i odvlace mnogo snage tako da sam se bio znatno usporio, ali hvala Bogu nije dugo trajalo, nekih 2-3 nedelje. Tad sam lose i spavao... SAd vodim racuna o svemu i da kucnem u drvo rezultati su samo pozitivni i vidljivi.
Comment