I 215 i r13 ?! Nalazis li uopste takvu gumu bilo gde ? I na sta to ide ?
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da lisi siguran za dimenziju?
Po katalogu,za Tuscon ide 215/65R16 a "search" je majka
http://www.4gume.com/auto-gume/pretraga ... 6/0/0/2/0/
Comment
-
-
Originally posted by boris58ma videce on svog boga kad dodje.
dva dana potrosih trazeci neke fantomske gume zato sto je on bio lenj da proveri oznaku do kraja.
kad si mal kazu ti starci da ako budes dobar da ce ti napraviti brata,pa ti se sateres od dobrote...na kraju kad ga dobijes svi se zanimaju oko njega i tebe zaborave i onda ispadne da si djaba i bio dobar hehetek kad sam se ozenio shvatio sam sta je sreca...
ali tad je vec bilo prekasno
http://www.foto-video-micko.blogspot.com/ check it out
Comment
-
-
Elem... Naletio sam na povoljne gume (oko 80euro/kom.) pa razmisljam da uzmem sada a ne na proljece - sada su jeftinije jer im nije sezona.
Zna li neko nesto o ovim gumama ili mozda ima kakvo iskustvo?
1) Falken Ziex ZE 512 225/50 R16 96V
2) Falken FK-452 225/50 ZR16 92W
I kao provjerena opcija:
3) Fulda CARAT EXELERO 225/50 R16 92V
Sta biste uzeli? Auto je ovaj iz "Garaze" i meni je najprimamljivija opcija 1...Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
jeste da izgleda ok ali proveri TREADWEAR:
Uporedna vrednost koja označava brzinu potrošnje gume. Guma sa oznakom 150 će trajati 50% duže od gume sa oznakom 100.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Hoce li biti kakvih akcija za letnje gume. Mislim da bi to sada bilo dosta povoljnije nego na prolece ili leto. Mislim da Michelin ima tako nekad akcije pa ako neko zna nesto vise moga bi da to podeli sa nama..
P.S. Sad sam se cuo sa drugarom koji radi u veleprodaji guma u Kragujevcu i ocekuju se nize cene i snizenja za letnje u toku meseca januara, negde krajem ali javice mi tacno. Bice na akciji i goodyear i dunlop i michelin.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment