počinjem da strepim, šta ako gekne kad-tad meni DMF...Bre što više saznajem o održavanju novijih generacija, sve mi je teže...
Plivajuci zamajac
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Auta koja se voze, kvare se, samo ona parkirana u garazi ne.
Zamajci traju inace od 150-300K km kako koji auto. Diesel modeli prvi crkavaju.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTAuta koja se voze, kvare se, samo ona parkirana u garazi ne.
Cak i SAAB?
Dobro, tako je kako je, nadam se da su barem ljudi koji dolaze na forum iskoristili taj pristup informacijama pre kupovine modernog diesela. U smislu da bar znaju kakvi udarci po dzepu mogu da se jave.
A s druge strane, dobar deo ljudi se prema dieselima ponasa kao da su benzinci. Kad na sve to dodas osetljivost i ustede koje prave proizvodjaci, eto jedne skupe igracke...
Comment
-
-
Da, naravno i SAAB, zasad jos uvek nema problema na benzincima od 2003 na vamo od kad je prisutan, ali na dieselima V6 3.0 da.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pošto već postoji tema, da ne otvaram novu.
Čuo sam da postoji mogućnost ugeradnje normalnog zamajca umesto plivajućeg.
Da li to može ili me taj neko folira?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Pitanje je koliko je pametno to raditi. Koji sledeci deo strada ako ojacas zamajac? Menjac? Ako su ovo izmislili da bi pravili neznije menjace i ustedeli svuda po malo....."If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
napravili su ga najvise zbog toga da od prodaje novog auta do desavanja kvara uzimaju jos dosta para a najmanje su ga uveli radi inovacije.
za skodu oktaviju 1.9 tdi ti treba blizu 1000 e za takav kvar a auto uzmes za 6000=7000 .pa auta su lepo funkcionisala i bez njega.dali ga neko remontuje neznam.
da moze se postaviti obican zamajac tj set kvacilaNEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU
Comment
-
-
Originally posted by forsterČuo sam da postoji mogućnost ugeradnje normalnog zamajca umesto plivajućeg. Da li to može ili me taj neko folira?
No, ukoliko se ukloni amortizacija zamajca - umrece nesto drugo, menjac?
Zanima me ta majstorija "obican umesto plivajuceg" ???
Mislim da se pojavljuje pitanje da li amortizacija zamajca moze da se poboljsa da ne dolazi do crkavanja usled oscliacija u obrtaju radilice ?!
I, moze li ta gvozdjurija da se remontuje ili se uvek stavlja novo ?
Comment
-
-
A sto bi crkao menjac? Te opruge sto su u zamajcu se vracaju nazad na lamelu kao sto je kod obicnog i lamela je ta koja ce da strada a ne menjac. Znaci ako moze da se menja onda se menja komplet zamajac sa korpom, lamelom, drukom i trebalo bi da funkcionise.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorZanima me ta majstorija "obican umesto plivajuceg" ???
I, moze li ta gvozdjurija da se remontuje ili se uvek stavlja novo ?
Originally posted by BOOST...stvar je da su otkrili da mogu da prave losije menjache koristeci plivajuce zamajce.
Problem o kojem se ovde diskutuje je, kao shto je vec ranije napisano, izazvan zamorom materijala. Jednom zamoren materijal nije moguce remontovati, jer se ne radi o mehanichkom problemu u radu jednog sklopa ili dela, vec se radi o strukturnom problemu samog materijala od kojeg je sklop izradjen. Malo uproshceno ali lakshe shvatljivo, nadam se... =]
Apropo ovoga: poznanik iz KM je negde na jesen kupio E46 320d, 2004 godishte, sa (pravih) 120000 km. Nakon nepunih 10000 km u njegovom vlasnishtvu pochne da mu se "javlja" plivajuci zmajac, u ovlashcenom servisu savetuju hitnu zamenu zbog potencijalno veceg problema - sa menjachem. Epilog: 1450 evra.
Znachi, 800 i ne zvuchi tako loshe...
Comment
-
Comment