malopre sam se vracao iz N.S sa Golfom 2 GTD vozio sam ga 160km/h,kad odjedamput poce sam da daje gas,ja ga vratim u 4brzinu i stiscem kocnicu kako bi pokusao da ga ugasim,al bezuspesno on je radio jedno 2min,pod punim gasom ma kao na 15000 obrtaja i ugasio se,posle nije hteo da upali na kljuc,gurnu li smo ga i upalio je,ali je dimio da je to bilo nesto neverovatno,tako sam nastavio put,kad on opet sam dade pun gas,ja ga ugasim i u 4brzinu i opet nisam uspeo da ga ugasim.
da skratim pricu,doterao sam ga kuci i upalio na kljuc naj normalnije,ali na auspuh dim izlazi u svim mogucim bojama,sta sad da radim i sta je po vasem misljenju stradalo u tom motoru?
zbog cega uopste dolazi do te iber ture isto mi se desilo i na Peugeotu 1.9d pre god.dana,ali je bio zaribao skroz!
da skratim pricu,doterao sam ga kuci i upalio na kljuc naj normalnije,ali na auspuh dim izlazi u svim mogucim bojama,sta sad da radim i sta je po vasem misljenju stradalo u tom motoru?
zbog cega uopste dolazi do te iber ture isto mi se desilo i na Peugeotu 1.9d pre god.dana,ali je bio zaribao skroz!
Comment