meni se akumulator sa servisa vratio ko nov , sta mu rade tamo nemam pojma.
evo vec 10ak dana pali, radi . ima napon prema onim tablicama za temperaturnu kompezaciju kao da je nov.
na +14 C je imao 12,64 V posle vise od 12 sati mirovanja.
... doduse ja cak sumnjam da mi jedna klema nije bila dobro stegnuta.... pre...
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Pozdrav svima, i moje poštovanje za izuzetno kvalitetne, stručne i korisne postove na svim temama.
Pročitao sam temu na kojoj se javljam, od početka do kraja. Baš zato se i pišem jer mi tek sad treba odgovor na pitanje: Koji akumulator?
Imao sam Black Horse 72Ah, mesec posle isteka garancije (a kako bi drugačije) otišao u večna lovišta. Otpada iz konkurencije.
Video sam pre neki dan da u Tempu prodaju Banner Power bull po ceni istoj kao i u radnjama (oko 8700), a vikendom to dođe 10 posto manje, znači oko 8.000 pa još na rate. Taman sam se skoro odlučio, kad videh to što videh na nekoliko poslednjih strana (sw.brick). Otpada i on.
Akumulator moram da kupim danas, najkasnije sutra!
Izbor se dakle sveo na (prema onome što sam ovde prošitao, a shodno ponudi) sledeće:
- Bosch S3 007 ; 70Ah 640A (8.300, može i na rate)
- VARTA Blue 12V 74Ah 680A 8.700, minus 500 za stari, dve rate
- Nikako bih ako ne moram VARTA Silver 12V 74Ah 750A oko 10.200 minus 500 za stari, dve rate
Napomena: akumulatori Topla su otpali posle poznanikovog kriminalnog iskustva sa garancijom i servisom.
Uglavnom gde prodaju nove akumulatore, hoce da odkupe i polovne. Inace, pogledajte Topla marku akumulatora. Svi je hvale, a i ja sam od skoro vlasnik jednog takvog akumulatora
Što najkasnije sutra ... valjda prekosutra (vikend popust 10%).
Po cenama koje ste naveli Varta Dynamic Blue, definitivno.
Mada ni sa Bosch-om (ili Varta Black) od 70Ah nećete pogrešiti.
(ako se već dvoumite ili "troumite" od onih koje ste naveli; namerno ne pominjem druge mogućnosti)
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Epilog:
Pogledam forum i krenem sa namerom da kupim Vartu blue. Opet napravim jedan krug po radnjama da ne bih sutradan sebi nešto prebacivao. Vidim, cene onoga što me zanima svuda skoro iste i odem na jedno mesto gde radi čovek koga poznajem.
Dobar dan-dobar dan, hoću ovu Vartu blue 74Ah. U redu, kaže, ali pogledaj i ovaj ovde, proizvodi se u Vartinoj fabrici u Češkoj. Ne, rekoh ja, daj mi ipak vartu. Kako hoćeš, reče, tvoj je novac, meni je inače bolje da ti prodam ovaj skuplji. Držimo ih dve godine i nijedan nam nije vraćen (da ponovim, poznajem čoveka). Nominalne karakteristike iste, garancija nešto kraća - 30 meseci, jeftiniji za 1.500 din. Mic po mic, zainteresovah se, na kraju ga i kupih. ProAtomic 74Ah 680A, već je neko pisao o njemu. 7.500 manje 500 za stari akumulator, znači 7.000, pola odmah, pola za mesec dana.
Sad, kako bude biće...
Hehe,pa ti si isti kao ja.Krenem da kupim caletu Vartu a kupim ProAtomic 74Ah,par dana nakon toga odlucim se da kupim i sebi akumulator i posle mnogo guglovanja i pesacenja kupim i sebi ProAtomic 74Ah pa cemo videti kakav je.Za sada jedino sto mogu da primetim je da i kod mene i kod caleta auto ne vergla vec pali na dodir kljuca (obojica vozimo stare dizele).Meni je prodavac preporucio taj akumulator (iako sam isao na to da kupim plavu Vartu) uz obrazlozenje kako se radi u Vartinoj fabrici i kako dosad nisu imali reklamacije na ProAtomic.Mogu da kazem kao i ti,vreme ce pokazati kakav smo izbor napravili.
...ima li neko da postavi podatak i dokaz da se taj pro atomic proizvodi u vartinoj fabrici u Češkoj...varta i bosch iz te fabrike su po kućištu identični,samo se razlikuju po nalepnicama,dok pro atomic po kutiji i ručki za nošenje neodoljivo isti black horse kad se skinu nalepnice...na netu nigde nema tog proatomica ili bar ja ne mogu da nađem,čak i ono što piše na njemu 36 mEseci garancije mi sumnjivo...pogledajte malo bolje,isti Bh bez nalepnica.. mada sličan je i monbatu još više...sa boschom i vartom najmanje sličnosti...
Pricalo se ovde o tipovima punjenja, ali preko punjaca, sa const strujom i sa const naponom.
Ono sto mene zanima je punjenje akk u automobilu.
Dok je auto na leru napon je X, davanjem gasa napon se neznatno promeni. Medjutim kolike su struje?
Meni su merili na leru 5-6A, kada dam gas 15A.
Koje su vrednosti koje alternator treba da ima na izlazu, naravno normalne, napon/struja (struja verovatno zavisi od stanja akumulatora - prazan/pun i od ukljucenih potrosaca, ali recimo neki opseg, da su isti potrosaci upaljeni samo se broj obrtaja menja)?
...ima li neko da postavi podatak i dokaz da se taj pro atomic proizvodi u vartinoj fabrici u Češkoj...varta i bosch iz te fabrike su po kućištu identični,samo se razlikuju po nalepnicama,dok pro atomic po kutiji i ručki za nošenje neodoljivo isti black horse kad se skinu nalepnice...na netu nigde nema tog proatomica ili bar ja ne mogu da nađem,čak i ono što piše na njemu 36 mEseci garancije mi sumnjivo...pogledajte malo bolje,isti Bh bez nalepnica.. mada sličan je i monbatu još više...sa boschom i vartom najmanje sličnosti...
Da znaš da je ovo malko intrigantno, stvarno ga nema nigde u javnosti.
Kako sam negde čuo ili pročitao, Johnson Controls Inc (Varta) ih proizvodi kao NoName, da uđu i u taj tržišni segment. Ne znam...
Comment