koliko znam vecinom kod takvih problema i ljudi nalaze problem sa tim aftermarket uredjajima. mada i ako si vidjao po temi nekad kvar moze da se javi i posle nekog vremena od kad ugasis auto. Imam par tih amper klesta i nemaju bas neku dobru tacnost pri malim strujama ispod 100mA-200mA mozda ona kineska uni t 210E mere i manje ali ona mere do 100A...
Prvo proveri akumulator, mada sam vidjao i dobre koje posle nekog vremena stajanja izgube jednu celiju. Pa punjenje jer kod nekih novijih auta vidjao sam da se lampica od alternatora uopste nepali iako je crko alternator...
imaju po youtube dosta dobrih snimaka i oni spominju kod novijih auta oko 50-100mA a kod nekih mozda i vise.
Prvo proveri akumulator, mada sam vidjao i dobre koje posle nekog vremena stajanja izgube jednu celiju. Pa punjenje jer kod nekih novijih auta vidjao sam da se lampica od alternatora uopste nepali iako je crko alternator...
imaju po youtube dosta dobrih snimaka i oni spominju kod novijih auta oko 50-100mA a kod nekih mozda i vise.
Comment