Moj ti je savet da preskocis te jeftine alarme, jer mozda nemaju ni plivajuci kod, pa ce svaki klinac moci da ti otvori auto. A u BGD ti je ugradnja celog alarma 25E.
Alarmi - generalno
Collapse
X
-
to je nema marka GORDON
a oces li mi objasniti funkciju "plivajuceg koda" jer bas i nisam upucen u te stvari
Edit 012: Ne citiraj post iznad.FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
@bakara
Govorim o ceni usluge. Ugradnja je 25e u svim servisima koji ugradjuju moje alarme, bilo da je u pitanju najjeftiniji ili najskuplji alarm, bilo da je u pitanju Yugo ili BMW X5.
@E_K_V
Plivajuci kod znaci da alarm poseduje odredjeni algoritam po kome se kod svakog novog otkljucavanja ili zakljucavanja menja kod komunikacije prijemnika i odasiljaca!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by Eon@bakara
@E_K_V
Plivajuci kod znaci da alarm poseduje odredjeni algoritam po kome se kod svakog novog otkljucavanja ili zakljucavanja menja kod komunikacije prijemnika i odasiljaca!
a je li ti znaci sto ona marka alarma GORDONFERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
Posto neke komponente za nadogradnju alarma nabavljam sa dalekog istoka, sebe smatram relativno dobrim poznavaocem tog trzista. Takav alarm kao brend ne postoji ni tamo ni u Evropi. Mislim da je brend ili izmisljen ili je ime nekog trgovinskog lanca. Ne mogu da ti kazem da li je dobar ili los, ali bih ga ja licno preskocio. Ja sam pobornik kupovine tehnike koja je vec prisutna na trzistu (majstori, delovi,...)!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
-
a jel imas neko upustvo za ugradnju alarma,nesto unirvezalno cisto da prostudiram
Comment
-
-
Univerzalno uputstvo ne postoji, vec nacin ugradnje. A svaki alarm dolazi sa svojom semom. Mozemo da vidimo da ti nesto posaljem!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
-
super bi bilo ako bi mi poslao tako nesto......kao sto rekoh da prostudiram tako nesto
Comment
-
-
Pozdravljam,
Posto sam jedan od novijih korisnika ovog foruma, imao bih jedno pitanje (mozda sam i promasio temu ali posto vidim da se prica o alamima rijesio sam da se prikljucim).
Kod sebe sam ugradio alarm EXCALIBUR ATV-1000. Osnovne funkcije mu rade (udar, zvucna opomena, i sl.). Ostalo mi je jos dvije stvari da odradim, a jednako su vazne kao i ostale (blokada paljenja motora i zica od kontakta). Taj dio nisam rijesio jer se ne mogu bas snaci u gomili zica oko brave za paljenje da nebi zeznuo nesto vezano za air-bag.
Ako neko zna da mi kaze koje su zice (koje boje), koje su na bravi a sluze za kontakt i slanje struje na alnaser. U pitanju je PEZO 406, `98 g.p.
Unaprijed zahvalan,
Strelac
Comment
-
-
OK i na kraju gde u beogradu ugraditi alarm jeftino i kvalitetno i koji i za koje pare... ja kontam da poshto imam mravlju kandzu i kod kljuch , nece ga oterati bash tako lako, meni je vishe do alarma zbog muzike i otvaranja vrata mrzi me da guram kljuch u bravu
iskreno mislim da se fordovi ne kradu a kako sam chuo imaju veoma dobro odradjene brave i kod kljuch
veliki igrachi ce ga dici i odneti ako im se digne paja... alarm je vishe za narkomanchice i sitne kradljivce... da ti ne lome stakl bezveze...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Procitao sam sve postove u ovoj temi ali nisam naisao na odgovor koji i ja trazim.
Imam Almeru 2.0d sa ugradjenim Nissanovim NATS-om (Nissan Anti Theft System).
Koliko sam upoznat, ova vozila se retko kradu, da li zbog male 'utrzivosti' (odn.slabog interesovanja 'kupaca') ili cega vec ne znam.
Uglavnom, ideja mi je da ugradim alarm ne zbog zastite od eventualne kradje vec samo zbog mogucnosti otkljucavanja vrata daljinskom komandom a ne na kljuc (vec malo mora da se centrira u vozacevoj bravi da bi se okrenuo).
Pitanja:
1. Koji alarm izabrati a da se ne narusi bezbednost vozila obezbedjenog postojecim sistemom? Mislim, ne mora biti alarm sa plivajucim kodom osim ako se time ne smanjuje bezbednost postojeceg sistema. Cene?
2. Verovali ili ne, vozilo nema elektricne prozore. Moze li se efikasno ugraditi sistem elektro-podizaca uz odgovarajuci alarm? Cena kompleta? Koji alarm?
Hvala!
Comment
-
-
ukoliko ti netreba ozbiljan alarm nego samo da ti sluzi za centralnu imas obicnih alarma od 40-50e bez ugradnje dobro rade ja imam jedan takav imaju i izlaz za podizace ali ce ti trebati modul
ako hoces nesto ozbiljnije cena je od 150-220 bez ugradnje to su ovi sa plivajucim kodom.
sve u svemu nema nepremostivog alarma samo je pitanje koji oduzima vise vremena lopovu
Comment
-
-
Pa tebi odgovara i samo daljinska centralna koja nije vise od 30eJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
@ Ljubo
Ne zaleci se sa daljinskom centralom ili alarmom. Time samo slabis f-iju fabrickog alarma, jer ce svako moci tim kodom ne samo da ti otkljuca vrata, vec i deaktivira alarm.
Ili uzmi dobar alarm ili odustaj od svega. A za podizace vidi na otpadu. Novi su ti mnogo skupi. Jedino ako uzimas dobar alarm, vidi nov modul da preko daljinskog mozes i prozere da podignes.
PozzŠkoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Comment
-
Comment