a je li moze neko od vas da mi kaze cijene alarmnoih uredjaja u srbji....ja sa iz podgorice i uzeo bih vjerovatno dva alarma jer mi trebaju za pezo 406 i audi b4
Alarmi - generalno
Collapse
X
-
U porsheu imaju generalno predstavinistvo za EXCALIBURJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
niko ne moze da mi kaze cijene??? imate li makar neki kontakt broj telefona?FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
Ljudi mislim da alarmi mogu da pomognu ali ne uvek. Slazem se sa ovim ljudima koji su rekli da je dosta bolje resenje neka blokada i skriveni prekidac.
E sad posto bi ja tako nesto da uradim, a neznam nesto mnogo o tome interesuje me sta preporucujete da se odsece: da li je to bobina, alnaser.....Prvenstveno me interesuje kod zastavinih vozila, znaci najprostiji automobili, cista mehanika i samo ono sto mora elektronika.
Comment
-
-
Pa ja bih prekinuo kondenzator na razvodniku. elovace kao da kec tesko pali
Comment
-
-
Djukic je rekao
Pa ja bih prekinuo kondenzator na razvodniku. elovace kao da kec tesko pali
Dajte jos neki predlog, sta bi drugo moglo da se odsece, blokira.
Comment
-
-
Smesno je gledati lopova sa trase dok otvara haubu na kolima dok pisti alarm... Znajuci koji je alarm u pitanju "pomocnik" cupa klemu, ali na njegovo iznenadjenje alarm i dalje nastavlja da se dere (NI-Cd baterija nastavlja svoj posao), hm videci da mu je sirena nedostupna za iscupati pokusava da nadje kabal koji snabdeva sirenu strujom, ali na njegovu zalost on je u celicnoj cevcici ....iznerviran pokusava da iscupa cd-player i uspeva, za malo, jer je cd-player u metalnom oklopu sa "kod" srafovima , predpostavljam da ga je iznenadio cudan oblik glave shrafa
a jos vise kad je video da je metalni oklop zavaren za solidno debeo lanac, a isti zavaren za karoseriju
tada vec primecuje da se komshiluk lagano "montira" na terase i prozore.... u medjuvremeu njegov kolega ili asistent , kako hocete, pokusava da nadje alarmu konzolu i bateriju ... hm , jedino ako skine celu masku na kolima pa i tada u metalnoj kutiji... onda obija bravu i pokusa da vergla, steta sto je prekinuta veza izmedju alnasera, bobina , a i struja ka ventilima koji otvaraju dovod plina/benzina.... mada mogli su da maznu pauka iz parking servisa pa lakse da odrade posao ...
... a tek kad vezete pojacalo u gepek sa pleh srafovima za pod i osigurate sa (opet pogadjate) lancem ....
E sad ako uspe da pre**** to i jos par sitnica koje sam osmislio onda svaka mu cast... neka nosi
A evo vam jos jedna ludost, kroz karike lanca ide jedan upleten kabal, ako presece lanac preseci ce 100 % i taj kabal, e kad je prekeo taj kabal upravo je okinuo relej koji pusti struju kroz izlaze za zvucnike i sprzi sve zivo u cd-playeru ... naravno ako prethodno nije izvuko ostale kablove iz cd-playera a nece ih izvuci jer su dovoljno dugacki i prilicno zez za vadjenje, a prvenstveno zeli da precvika lanac jer je on veci problem... kad sve to zvrsi neka slobodno nosi cd-player.. moze da se je** sa njimnemam ja player, ali nema ga ni lopov
MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+
Comment
-
-
jbg... uz malo znanja i mnogo maste sve se da napraviti ... Da 101 je u pitanju.. obicno kazem da je muzika skuplja od samog auta ...trenutno radim jedan zez... koristeci jednu staru bobinu ... hmm 15000 V lepo ume da drma (iz iskustva, sta da kazem , krsh kablovi)...
Najbitnije je samo da iznenadite lopova, jbg kad ne zna sta ga ocekuje ...MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+
Comment
-
Comment