Alarmi - generalno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Alarmi - generalno

I ja isto Ja sam gledao po Halo oglasima ima da se nađe već od 20eur... iskreno, mislim da je i ovo jeftino, ali i da je svaka cena ispod toga neki teški krš pa makar i za puko daljinsko zaključavanje
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513
      • Bijeljina-Beograd Medakovic

pa djene-djene,,,,
      moja iskustva nisu nikako dobra sa alarmima ranga 20 ikusur jevreja,,,,ok, nekom rade, nekom ne,,,ali kad malo duze radis sa tim, onda sabiras iskustva, i kod te jeftinase se ceto desava da nesto ne radi u startu, da li blinkajuca dioda, da li izlaz za sirenu, da li je u pitanju drugi izlaz,,,dosta puta nesto ne radi
      onda sledeci problem je raskodiranje daljinaca,,,,koje sam primijetio na scorpio alarmima da se najcesce desava,,,jednostavno nece da radi i nece da se ponovo programira,,,

Ajd da kazem da je opcija od nekih 40tak evra neka srednja klasa koja ne pravi probleme, a sad kreativnost naziva i marki je sarolika,,,,ali dobro su se pokazali,,,ima tu i tamo po neki otkaz,,,,ali sve sto moze da dobije garanciju,,,,samo to i radim,,,,jer i ako nesto crkne to se desava jako brzo,,,,

imate samo module za daljinsko zakljucavanje koji su nekih 25e manje vise i oni rade bez problema,,,,

to su naravno cijene samih uredjaja,,,,a ugradnja, zavisi od auta do auta i od servisa do servisa,,,,samo insistirajte na lemljenjima zica i upotrebi keper traka(jso bolja varijanta koju ja praktikujem odavno su termobuziri),,,,jer klasicna izolirka se jako brzo razblatnjavi i napravi kurslus...

Comment

• UkiMazda
        CBC Senator XXL
        • 16.11.2007
        • 444
        • Beograd
        • Alfa 156 2.0TS

Ok, razumem ja sve to, ali koliko sam mogao da se raspitam, alarm ili samo modul za daljinsko zakljucavanje su skoro isto kostali pa mi je bolja opcija bila da trazim neki jeftiniji alarm koji bih ja ugradio. Da li ti moduli imaju da se nadju negde u beogradu za te pare?

Comment

• dandy
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 513
          • Bijeljina-Beograd Medakovic

moze,,,,javi se preko pm

Comment

• vasavasa
            CBC Veteran
            • 24.11.2007
            • 185
            • Chicago,USA

Odg: Alarmi - generalno

obili su mi puntacja pa bi i ja neki alarm da ubacim,
            sta mislite o ovim BEAR i GIORDON?
            i jel ima neki alarm da nije preskup a da ima modul za daljinsko startovanje motora?
            budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

Working...
            X