Alarmi - generalno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Sa pejdzerom jeftin!?
    Takav nigde ali za 140+eur imas da biras
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Performanse/cena najbolji parametar!!!!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Raptor
        CBC Član
        • 11.09.2006
        • 97
        • LAS PALMAS (Jagodina)

Pančevo, buvljek, 2000 din, Giordon (ako ti nešto znači ime), lep daljinski, nije neka kičerica, sirena 1 ton, shock senzor, veliki "dobac", laka montaža, dobro uputstvo.
        .
        http://tabane-city.myminicity.com/
        .
        .
        .
        .
        http://tabane-city.myminicity.com/

Comment

• SreckoBG
          CBC Član
          • 23.02.2005
          • 79
          • Novi Beograd

Moze li neko da preporuci bas dobrog servisera za ugradnju alarma? Gile u Zemunu je jedan, ali bih isao kod nekog drugog. Nemam nameru da prodjem sto jeftinije, vec sto bolje.

Comment

• little
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 912
            • BGD
            • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Alarm Servis Boris, Maksima Gorkog 41
            011/ 244-92-78
            "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• Darkman
              CBC Početnik
              • 12.02.2008
              • 6
              • Novi Beograd

Te sa pejdzerom imas da nadjes i za 75-80e...
              Extra servis na nbg-u kod 11., aprila, ali niej jeftin, ima kvalitetnu opremu
              Goran 062/37-20-57 Adresa tacna ti je Majevicka 2a

Comment

• SreckoBG
                CBC Član
                • 23.02.2005
                • 79
                • Novi Beograd

Hvala. Imacu sutra vremena da proverim

Comment

• vladabgd
                  CBC Veteran
                  • 01.01.2005
                  • 132
                  • beograd

da ne otvaram novu temu na ovu bih mogao da se nadovezem..

shta mi je potrebno da bi se alarm oglasio na malo jachi pritisak na karoseriju ? jel to izvodljivo uopshte ?

znachi stalno nalazim nove i nove ogrebotine i to na najludjim mestima (tipa na haubi gde nema shanse da je neko sluchajno zakachio kljuchevima i sl.. ). mogu da vidim auto sa prozora ali ne mogu stalno da nadgledam koji 'komshija' mi ostavlja recke tako da bi mi neka pishtalica jako znachila da mu odma iskochim dole.

trenutno imam neki GT alarm ako neshto znachi tj ako moze on da se nadogradi..

Comment

• nidza
                    CBC Senator XXL
                    • 16.04.2008
                    • 496
                    • nbgd

Tebi treba alarm sa senzorom blizine. Znam da je to nekad bilo, ali nisam čuo u skorije vreme. Sećam se kad sam bio klinac kad priđeš kolima, a digitalizovani glas te upozorava da ne prilaziš.

Možda postoji neka varijanta za Excalibur, jer znam da on ima dvosmerni privezak ako doplatiš 90€, tako da može da ti javlja sve i svašta šta se dešava sa kolima ako si u dometu.

U svakom slučaju, ne mislim ni to da je rešenje za tvoj auto, mislim da je rešenje webcam, samo mnogo smaranja oko pregledavanja snimaka posle, plus bih ja bio u iskušenju da završim u ćorci posle nanošenja teških telesnih povreda tom komšiji, zato bih ispolirao ogrebotine i iskulirao celu akciju - manja šteta. Auto stoji napolju na parkingu i sasvim je normalno da u ovom gradu sa gomilom nezadovoljnih i nesrećnih ljudi, plus mentola kojima ne bih dao biciklo voze, sa sve pomoćnim točkovima, auto bude na meti njihovih devijacija u mozgu.
                    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

ima kod mene Jaguar sa montazom 125e. skroz ok alarm sa gomilom nekih funkcija i modula. Skijas ga ima na svom Saxu.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Rogi
                        CBC Član
                        • 17.04.2007
                        • 81
                        • Stara Pazova

Ja imam Enforcer,ali sam pre neki dan ugradio i Excalibur,daljinski sa ekranom,sve prikazuje i pisti ili vibrira kada se aktivira alarm.domet do oko 1 km..extra stvar...

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

kolko te je kostao taj sa pejdzing sistemom?
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• nidza
                            CBC Senator XXL
                            • 16.04.2008
                            • 496
                            • nbgd

+90€ je pejdžer za Excalibur.

I sam bih ga uzeo, ali nije mi rečeno da je domet 1km. Molim te istestiraj ga, pa mali opis ovde ako može? Parkiraj auto sa druge strane zgrade ili tako nešto, jer mislim da nam vazdušna linije nije nešto interesantna.

I sam prodavac je spominjao stotinjak metara dometa, što mi vrlo polovično vrši posao. Nije mi se dopalo što zvoni poprilično tiho. Probavali smo razne melodije, ali sve su veoma tihe, tako da sam odlučio da ga ne uzmem.

I drugo, pročitajte uputstvo za Excalibur, uopšte ne moraju da vam ture ono dugme negde sakriveno, jer je moguće uprogramirati dvocifrenu šifru na njega. Može da stoji negde na videlu, a kada dobiješ dvosmerni pejdžer, antena sa tim dugmetom se postavi na vrh šoferke. Fora je što to dugme obično ne povežu. Tražite da vam pokažu kako se podešava šifra ili pročitajte posle uputsvo, vrlo je jasno sve napisano. Lopov nema teorije da u tih par sekundi potrefi koliko puta mora da stisne to dugme, i to u razmaku za dve cifre.

Comment

• Rogi
                              CBC Član
                              • 17.04.2007
                              • 81
                              • Stara Pazova

Za 90 eura ima kinez varijanta,Excalibur ovaj sto sam uzeo je 120 eura. Ima taj daljinski sa ekranom i jos jedan obican. nisam nesto puno testirao ali sam u sobi sada,auto u garazi znaci nekih 30 metara i pise na ekranu da ima prijema

Model AL-1500-E...ovaj : http://www.teptronics.com/al1500e.html

a te melodije nemaju veze,to su neka podesavanja,kada je alarm na kolima i aktivira se,daljinski pisti sasvim lepo,znaci ne svira one glupe melodije,a ima vibracije kao fon..testiracu pa javljam

Comment

• nidza
                                CBC Senator XXL
                                • 16.04.2008
                                • 496
                                • nbgd

E, baš taj alarm sa slike imam, ali bez tog pejdžera, imam 2 onakva daljinska, jedan crn jedan providan. Nismo se razumeli za cifru, samo pejdžer su mi nudili za +90€.

Sve ukupno sa ugradnjom (koja traje 4 sata, zbog zezanja sa prozorima) sam platio 180€. 'ebem li ga, kapiram da ima oko toga dosta posla da bi se sve lepo i pedantno odradilo.

30m mi ne radi pos'o, na toj razdaljini ćeš i ovako i onako da čuješ auto. A sačmara je uvek spremna.

Vidim da je na linku 100 dolara!??!?! Da'l je moguće?

Koliko si platio ugradnju?

Comment

Working...
                                X