nigde na forumu nemogu da nadjem cenu step motora za fiat bravo i da li se isplati cistitiga mislim na ono odvijes dva srafa skines ga obrises ga krpom i vratis a i cuo sam da moze i ultra zvucno da se cisti da li ga vredi cistiti ili da se menja ,skazaljka nemiruje u leru cas je na 800,pa skoci na 1100 pa opet na 800 pa na 1400 ja mislim da je do njega
Fiat Bravo, ler gas
Collapse
X
-
sa N.bg odrzavam u marea trade u zemunu ali vecito neki problem sa mojim kolima a kad sam radio servis plina u kolewu sam video da ciste step motor ultra zvucno nisam pitao za cenu pa me zanima jel neki problem sto to pitam ovde na forumu a ako imas neki dobar servis slobodno posalji broj i adresu jer nemam nista protiv rada belog i njegovog servisa ali mislim da zbog obimnosti posla neposvecuju bas toliko paznju nekim sitnim glupostima inace su ok ovako a to ciscenje step motora krpom sam isto video da lik radi zato sam i postavio pitanje
Comment
-
-
Javi se Gandraku on drzi Dab electronic,resices problem.Kakav nov motor ta djunta je sigurno preko 100 okupatorskih para.I onako moras da cistis dizne i radis reset stepera pa onda bolje plati samo jednom.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
bio sam na ciscenju step motora i leptir gasa,nije urodilo plodom cak sta vise drasticno se pogorsalo cim ga ubacim u ler auto se ugasi bilo da je na plinu ili benzinu posle odem i kupim nov step motor nov u ap sportu 4000din i odem u dab elektro. dragan je uspeo da je smiri da se negasi i da je malo umiri ali i dalje seta gore dole ima li neko ideju u cemu moze da bude problem znaci stavljen je nov step motor
Comment
-
-
Na tvom mestu trazio bi krivca u plinskom delu.Ako nisi primetio od ukupnog broja kvarova koji su vezani za napajanje,90% su ljudi koji voze na plin.Mozda ti je ostecena lambda sonda ili neka brljotina nastala upotrebom plina.Probaj da odes kod nekog majstora za plinske uredjaje mada Gandrak je trebalo prvo da ti zakaci auto na dijagnostiku i kaze ti tacno od cega dolazi do nepravilnog rada.Malo si sturo opisao sta ste vas dvojica tamo radiliI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
pa on je po meni ok odradio svoj deo posla skinuo stari step motor stavio novi,nakacio na komp auto uneo parametre za rad step motora i to je to nije ni on imao nesto puno vremena da se zanima ali evo jutros se opet gasi krenuo sam na put i 4-5 puta se ugasio i skazaljka non stop varira i dalje
Comment
-
-
Cek bre,Gandrak nije tip koji bi ostavio poso nezavrsen.Razgovaraj sa njim sta se desava pa vidi gde trba da ides,kod njega ili plinadzije.Mislim da tebi plin srecu kvari al ne znam ko moze da ti pomogne Gandrak ili neki servis za sporeteI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
on je sto je mogao uradio niko nespori momka sam zvao primio mme odmah jer sam danas trebao na put da idem nije ni on imao vremena da se puno smara kazem ti upao sam na blic on je promenio step motor stavio novi ubacio parametre(naucio ga kako da radi)i nije sa gasio opet je imao oscilacije u leru cas na 600-800-900-1400-700 ali ja jutros da krenem on se gasi opet nisam ni otputovao a isto se ponasa i na plinu i na benzinu da je na benzinu ok vozio bi ga ja nego nije
Comment
-
-
Boki, ja sam slican problem imao na Puntu. Posle ciscenja step motora isto, pa i gore. Proveri, da li je lepo vracen step motor, u sta cisto sumljam, jer ti je uradio covek koga svi hvale. Ja sam radio sam, pa sam lose vratio tj. nisam dobro zategao srafove pa me prvo to zezalo (vukao je fals vazduh). Ali... Resenje je bilo skidanje kleme sa akumulatora da se ECU vrati na fabricke vrednosti stelovanja paljenja. Skines +klemu na 10 minuta i vratis. Ja sam tako uspeo. To se dogadja zbog plinskog uredjaja, ljudi su u pravu...
Pozdrav...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
Comment