Alfa Romeo 145/6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veXon
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2006
    • 571
    • Beograd, Vozdovac

Gde da nadjem amortizer za moju Alfu(145 1.7 16v). Zvao sam u NS-u onu autoitaliu i ricambi u zemunu i kazu nemaju ali mogu da pogledaju.
    Jesu to gasni ili uljni i koliko para otprilike?
    kako mislis jednina? pa neces valjda da menjas samo jedan amortizer? kontaktiraj m-powera on ima par proizvodjaca da ti ponudi... nisi ni napisao o kojim amortizerima govoris, prednjim ili zadnjim?

a reci mi kakva ti to sema treba? koliko moze da bude tesko povezivanje cd uredjaja? za pocetak kupio iso konektor ako ga vec nemas, ako postoji izvucena instalacija za prednje i zadnje zvucnike... a trebala bi da postoji onda samo premeri to ces uraditi sa jenim parcetom zice od 3m i unimerom.... kod napajanja ne mozes da pogresis, imas + i imas +za memoriju... to bi trebalo i da bude obelezeno na samom uredjaju... - ili ti masu stavljas pod sraf koji se nalazi na ledjima kasa... i to je to... osta je jos antena, ili opciono motor antene, alarm, cd sarzer, ili jos neki od izlaza ili ulaza... to ti verovatno ne treba... naravno druga je prica ako povezujes pojacalo ali mislim da to nije ono sto si pitao...

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Snasao sam se nekako sa zicama malopre.
      Prednji amortizeri su u pitanju.
      Pa ne bi ja jedan samo nego mi u servisu rekli da je jedan super a drugi propao i da kupim jedan...cudno zar ne...

Comment

• Bane
        CBC Senator XXL
        • 30.05.2006
        • 344
        • Konjarnik Bg

Pa ne bi ja jedan samo nego mi u servisu rekli da je jedan super a drugi propao i da kupim jedan...cudno zar ne...

bilo je jace od mene.
        NHF
        jedna mi se patika pocepala da kupim samo jednu ova druga ce izdrzati ne izgleda lose?

Pozdrav

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Pa i ja kazem da mi je cudna ta njihova logika.

Comment

• Darth Nihilus
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2005
            • 417
            • Srbija, Paracin

Kad je kolega shebao svoju Mazdu 323F u ovlaštenom servisu u Italiji su mu rekli da nema potrebe da menja oba prednja amortizera, nego samo onaj koji je propao. E, sad...
            Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• Bane
              CBC Senator XXL
              • 30.05.2006
              • 344
              • Konjarnik Bg

ljudi razmisljajte normalno.
              kako su ustanovili da je dobar?

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Zna li neko kako da zamenim sijalice sa centralne konzole i hocu da promenim one u satovima da ne budu vise zelene,nego recimo crvene ili plave?
                Originally posted by Sheta_Junior
                Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Darth Nihilus
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2005
                  • 417
                  • Srbija, Paracin

Originally posted by alfa146ts
                  ljudi razmisljajte normalno.
                  kako su ustanovili da je dobar?
                  Nemam pojma, pri?ao mi je da je auto tamo bio oko dve nedelje na popravci i da je uradio kako su mu preporu?ili. Auto je pre toga bio star 3g, a i dan danas se vozi sa istim amortizerima.
                  Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• GT
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2006
                    • 337
                    • Beograd

Moras da je skines pa da ih zamenis, nista lakse! Ma daj ne radi to, ova zelena u celom kokpitu je savrsena i uklapa se besprekorno, sve ostalo je pimp my ride sranje...
                    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Jel se skida cela srednja konzola ili mogu da skinem pikslu,zavucem ruku i zamenim sijalice koje ne rade?
                      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• GT
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2006
                        • 337
                        • Beograd

Imas dva imbusa gore kod soferke vide se, onda dva sa strane moras da skines tapacirung desno i levo od konzole, leci se skida tako sto zavuces prst i povuces, a desni se samo povuce prema nazad, nemoj da cupas jedan kraj pa drugi nego celog ga povuci nazad! Onda imas 2 iza pepeljare, ali moras prvo nju da skines ona je na 4 srafa! Kad to sve skines povuces malo na gore konzolu i skinuo si je! Sijalice su male zaruljice i mozes ih kupiti bilo gde, samo se izvuku i ubodu, takodje vrlo jednostavno!
                        Inace ako zelis drugu boju moraces da menjas celokupne reflektujuce delove koji su ovde u providno-zelenoj varijanti, a te sijalice rade neutralno naravno! Bilo je negde na internetu, ali menjati na jednom mestu, a ostaviti zelenu boju negde drugde, po meni totalna kicherica!
                        "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• spanjeli
                          CBC Senator XXL
                          • 17.09.2005
                          • 532
                          • Nis

Neee, pa naravno, ako menjam menjam sve a ne ovamo zelene a ovamo plave, pa nisam ni ja bas ******,hvala na savetu,probacu za vikend

A jel i onaj sat ima neku svoju lampicu posto ni on ne svetli kada se upale svetla

Comment

• GT
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2006
                            • 337
                            • Beograd

Koliko se secam tamo nema nikakve sijalice, ali takve stvari se sredjuju sa svetlecom folijom, bar je tako na mojim uredjajima kuci... Znaci iza displeja se stavi folija koja svetli iza... Skini konzolu pa proveri, nemas sta da pokvaris ukoliko ne silis, samo lagano...

Comment

• flugzeug
                              CBC Član
                              • 17.05.2006
                              • 98
                              • Beograd-Banjica

Originally posted by GT
                              Imas dva imbusa gore kod soferke vide se, onda dva sa strane moras da skines tapacirung desno i levo od konzole, leci se skida tako sto zavuces prst i povuces, a desni se samo povuce prema nazad, nemoj da cupas jedan kraj pa drugi nego celog ga povuci nazad! Onda imas 2 iza pepeljare, ali moras prvo nju da skines ona je na 4 srafa! Kad to sve skines povuces malo na gore konzolu i skinuo si je! Sijalice su male zaruljice i mozes ih kupiti bilo gde, samo se izvuku i ubodu, takodje vrlo jednostavno!
                              Inace ako zelis drugu boju moraces da menjas celokupne reflektujuce delove koji su ovde u providno-zelenoj varijanti, a te sijalice rade neutralno naravno! Bilo je negde na internetu, ali menjati na jednom mestu, a ostaviti zelenu boju negde drugde, po meni totalna kicherica!
                              A zar ne treba da pocupa i one koturice za grejanje i ventilator ? Mislim da i ispod njih ima koji srafcic.
                              sto brze to bolje

Comment

• GT
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2006
                                • 337
                                • Beograd

Bas sam glup...

Izvuces rukom ova dva sa strane za temperaturu i loklaciju duvanja, a onda uzmes parce gume i papagaj klesta (ona velika) i stegnes lepo onaj u sredini i izvuces ga, pazis da ne ogrebes i da ga ne polomis!
                                Ispod tog srednjeg imas jos jedan sraf i njega isto odvrnes, e tek tada ide sve napolje...

Comment

Working...
                                X