ljudi na koliko se menjaju svecice?! svakih 30k? 50k? 100k?
Alfa 147 1.6 ts 12.2001.
Collapse
X
-
Kod Gorana u Euro 018,e sad to su bile cene za mene...ali verujem da nisu nesto drasticno spustene,u pitanju je auto iz mog potpisa...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Jeste! na 100k ako su ngk, a ako su one druge(ne secam se firme) onda na 40-50k kmOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
-
Ja samo da dodam da Alfa sa pocetka teme ima novog vlasnika
Kod mene je par meseci i dosad sam napravio nekih 5k kilometara. Ono sto sam odradio je ugradnja sekvent sistema Landirenzo i zadovoljan sam sa instalacijom. Potrosnja u gradu se krece oko 12l plina, a na otvorenom ispod oko 9.5l. Alfica ume malo da popije ulja (sipao sam nekih 1.5l na predjenu kilometrazu i kapiram da je to normalno). Od ulaganja pored LPG-a sam dodatno zatamnio stakla, a planiram i da promenim gume. E sad imam jedno pitanje vezano za pneumatike. Posto su sada na njoj 215/45/R17, a na felne pasuju 225/45/R17 da li mogu bez problema da idem na tu dimenziju?
Comment
-
-
ljudi kako da znam kad da menjam svecice??? mislim auto mi radi normalno, ne trza, normalno pali... skinuo sam jednu i video da su ngk... majstor mi je reko da bi trebao da ih promenim... jedino sto mi je potrosnja "malo" veca... 13l po gradu!
rekli su mi da ako promenim svecice i ocistim dizne da ce mozda manje trositi a ici bolje, da im verujem? ne baca mi se bas 200e...
Comment
-
.
Comment