ljudi na koliko se menjaju svecice?! svakih 30k? 50k? 100k?
Alfa 147 1.6 ts 12.2001.
Collapse
X
-
Kod Gorana u Euro 018,e sad to su bile cene za mene...ali verujem da nisu nesto drasticno spustene,u pitanju je auto iz mog potpisa...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Jeste! na 100k ako su ngk, a ako su one druge(ne secam se firme) onda na 40-50k kmOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
-
Ja samo da dodam da Alfa sa pocetka teme ima novog vlasnika
Kod mene je par meseci i dosad sam napravio nekih 5k kilometara. Ono sto sam odradio je ugradnja sekvent sistema Landirenzo i zadovoljan sam sa instalacijom. Potrosnja u gradu se krece oko 12l plina, a na otvorenom ispod oko 9.5l. Alfica ume malo da popije ulja (sipao sam nekih 1.5l na predjenu kilometrazu i kapiram da je to normalno). Od ulaganja pored LPG-a sam dodatno zatamnio stakla, a planiram i da promenim gume. E sad imam jedno pitanje vezano za pneumatike. Posto su sada na njoj 215/45/R17, a na felne pasuju 225/45/R17 da li mogu bez problema da idem na tu dimenziju?
Comment
-
-
ljudi kako da znam kad da menjam svecice??? mislim auto mi radi normalno, ne trza, normalno pali... skinuo sam jednu i video da su ngk... majstor mi je reko da bi trebao da ih promenim... jedino sto mi je potrosnja "malo" veca... 13l po gradu!rekli su mi da ako promenim svecice i ocistim dizne da ce mozda manje trositi a ici bolje, da im verujem? ne baca mi se bas 200e...
Comment
-
Comment