Ta dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Zavisi, u Srbiji benzin bas nije najboljeg kvaliteta (pretpostavljam da i u CG nije mnogo bolje), zbog toga ja kad radim zamenu ulja, menjam i filter za ulje... ali promenim i filter vazduha i goriva... odradim to u kompletu. Dakle, na neki 7-8000 predjenih km. A i filter goriva nije skup.
Manzetna sa semeringom, do mjenjaca, yugo 55 17/64 mjenjac 5 brzina. Da li je jedina razlika u semerinzima, odnosno u precniku poluosovina, (23 i 25mm ako ne grijesim)?
Zanima me koje ulje da sipam u Kiu Rio 2004 1.3 (mazdin motor). Automobil se uglavnom vozi na gas, samo se pali na benzin. Automobil je presao 60K km. Ulje je promenjeno zajedno sa filterom pre 6K km i sipano je neko ELF polusinteticko. Nekako je izgubilo viskozitet (oseti se pod prstima) i poceli su da se cuju ventili pri paljenju. Dosuo sam oko 300ml ulja i to je prestalo. Hteo bi da promenim ulje i dobio sam sugestiju da sipam neko Motul 15W-50. Da li je ulje ok? Ako jeste gde ima da se kupi i pošto je?
Kod nas se svasta od ulja prodaje. Motul je svakako preporuka, ali to je nesto sto i mene zanima... gde moze da se kupi? Gde god sam trazio, niko ne drzi Motul. Od tih "boljih" jedino sam nasao "Mobil S" kada sam dosipao, tako da sam to kupio, ali bih svakako voleo da znam gde sve moze da se nadje Motul (pretrazivao sam net, ali slaba vajda ).
Manzetna sa semeringom, do mjenjaca, yugo 55 17/64 mjenjac 5 brzina. Da li je jedina razlika u semerinzima, odnosno u precniku poluosovina, (23 i 25mm ako ne grijesim)?
Ne, moras da vidis i kakvo je hvatanje na menjacu, sa prirubnicom, ili sa selnom.
Stavi manzetne novi tip, sa lezajem, i resio si, nikad vise sa tim neces imati problema.
Overspeed...hvala za adresu. Recite mi koliko moze da se predje sa tim uljem Motul 15W50, tj. kolika je preporucena kilometraza pre zamene?
Zavisi u kakvom stanju ti je motor i njegovi mehanicki sklopovi, da li trosi ulje... itd. U principu, posto vozis noviji auto koji nije presao preveliku kilometrazu i ako je lepo odrzavan, trebalo bi da ti je motor ok. Samim tim, moja preporuka ti je da menjas ulje na nekih 8-10 000 km, u zavisnosti od uslova voznje (gradska, na otvorenom, mesovito...).
Znas kako, imas onih koji ce ti savetovati da ulje ne manjas dokle god motor lepo radi ili u prevodu dokle god ne primetis da mu je zamena potrebna. Ali, to ti je isto kao kada stvarno ozednis... tada je vec kasno, jer je tvoj organizam u stvar odavno dehidrirao. Neki smatraju da je zamena ulja na recimo 8k km bacanje para. Ja tako ne mislim. Ulaganje u redovnu zamenu ulja je 2000+ dina, plus filteri... ali veruj, to ce svakako produziti radni vek tvog motora, tako da na toj strani stedis daleko vise.
Od juce sam u bedaku!!! Na displeju mi se pojavilo upozorenje Check injection. I odem kod majstora na dijagnostiku i kompijuter pokaze da mi je otisla jedna dizna, treca, dok ostale nista ne prijavljuju i tu mi srce stane. Odmah posle dijagnostike uzeo je da proveri da li dizne prelivaju ili ne,inace da pojasnim nije radjeno sa aparaturom nego je skinuo odvod goriva iz dizni i stavio je svako crevo u neku spravu koja valjda meri kolicu goriva koja je izbacena. Posle nekih 2 minuta rada na leru i dva slabija turiranja evo rezultata:
1.dizna je napunila 35ml goriva
2.dizna 35ml goriva
3.dizna 40
4.dizna 35.
tada mi je majstor rekao da moraju da sve repariraju sve jer dopusteno svega 10ml goriva. da li neko stvarno zna kolika je kolicina goriva dopustena.
Inace auto je promenio zvuk od kako je prijavio gresku i ne silim na auto putu vozim 110 i ne teram motor u visoke obrtaje. Unapred hvala
Comment